284

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 299 Точно тези, които ти наричаш неугледни и пребити от живота износват войните. А такива минджи като теб или умирате на ден 2, или бягате на другия край на света.

283

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 301 Защото си гoлтaк, затова. Бедността е справедливо наказание за глупостта. С бедняци горя само когато трябва да ми ремонират нещо или да ме закарат до някъде. Неудачни твари.

282

на изборите

преди 4 месеца

На изборите ще има як шок и голям смях! Сега сТЪКМИСТИЦИ и мисирррки пускат партиите в НС и техните лакеи (Григорова, Янев, кои ли не, които нямат и 1% иначе), но не пускат други, които ще влязат? Как 1% не им дадоха??? Или както каза Слави Трифонов преди време "искаха ми Х лв за да ме вкарат в социология, иначе ИТН въобще я няма в бланката и съответно в резултата, а сме в НС" или полк. Марков, който каза "едните ми искат 45К, другите 80К на ПРОЦЕНТ да ме включат, иначе ПП Величие я няма там"?

281

Българин

преди 4 месеца

До Защо? Муахаха. КВо става, проектчето на руснаците докъде стигна? Щяхте да сте новото Възраждане. НЕслучайно споменаваш Атака, тва е поточната линия на руснаците за псевдопатриотичните партии. Беше въпрос на време да изплюете камъчето, че "историческия парк" не е нищо повече от схема за финансирането ви.

280

до 292

преди 4 месеца

това е верно,ако е с Една Бойна Глава, варианта дето е с няколко има 650 000 квадратни киломента радиус на унижожение,което e 2 Германии и е повече и от цяла Франция-най-голямата по територия НАТО-вска държава в Европа! така, че при желания,Русия може да изпари и то буквално всяка Една НАТО-вска държава, а САЩ са големи, но тях ще ги Ударят с Ядрени Посейдони,от които Цунамито ще откъсне и потопи цялата Източна Част на САЩ,така че 2 са достатъчни - Един Посейдон в Атлантика и Един в Тихия океан!

279

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 291 То съветските человеци бяха готови фанатично да бранят степта от враговете. Разпадна се страна огромная почти без перипетии и с много малко жертви. Иначе клавиатурни смелчаци бол.

278

До286

преди 4 месеца

При ядрен конфликт всичко ще е крематориум, няма никакво значение 1, 2, 3 разликата е няколко минути.

277

До Анонимен 284

преди 4 месеца

До Анонимен 284 - "А ти заложи ли панелката и нивите, за да инвестираш в "историческия" парк:)))))))" - защо да си залагам нещо за да инвестирам? Второ, ако реша да инвестирам, кой си ти че да ми казваш какво да правя? Слушай симо тека наркомана-камикадзе на Капитал, и всичките медиапули, клуб-зетове и т.н., които "само цитират" за да не бъдат ОСЪДЕНИ ЗА КЛЕВЕТА! Как НИТО ЕДИН АКЦИОНЕР няма проблем с инвестицията си, но ония, дето искат да слагат вентилатори там ПРОТИВ ВОЛЯТА НА МЕСТНИТЕ, имат

276

Щурмбанфюрер

преди 4 месеца

Дано не са си забравили червилата и чорапогащите, когато се явят в казармите.

275

Анонимен

преди 4 месеца

Какви са смешни ***. Като ги срещнеш лично и ги гледаш едни такива неугледни, видимо пребити от живота, скарани с книгите и с личната хигиена. А по сайтовете все едни такива смели, ще скочат ей сега да се бият за блатото. А след 3-та шльокавица вече са превземат Берлин, Париж, Лондон, Мадрид. Нищо, че повечето са в споменатите градове и не припарват до блатото.

274

Анонимен

преди 4 месеца

Германия да си направи сметката колко от тях ще се завърнат, ако тръгнат срещу Русиа. Направо ще ги разтопят !

273

Бъдещ бежанец

преди 4 месеца

Представете си ЕС. Армиите им все едно събирани след прайд. ВПК с почти никакво производство. Населението масово го интересува единствено да има кинти, секс и пиене.И сега си представете фанатичните орди на Китай, Иран, Северна Корея и Русия. Не бих заложил и 5 стотинки, че ЕС някога може да победи в такава война.

272

Анонимен

преди 4 месеца

България и без война изчезва. Българите са отвратени от управляващите ги българи и бегат, все едно са под робство.

271

Психиатър

преди 4 месеца

До до 283 Русофилите са шизотипни индивиди. Провери го.

270

Анонимен

преди 4 месеца

Спомням си един урок от учебника ни по руски 10ти клас по време на соца, в който отразяват гостуването на поета Е.Евтушенко в Берлин, за да чете лекция за победата на ЧА над хитлерофашизма, и германски ученици го питат: А защо в "победена" Германия хората живеят добре и в магазините има всичко, а в СССР нямате обикновени битови стоки и заплатите ви са ниски?

269

Българин

преди 4 месеца

До Анонимен 285 Колкото българите "си мечтаят" да си върнат земите по Беломорието. Смях. Всяка година съм в Гърция, не ми трябва да пише табела "България" на Халкидики. Морето е същото. Вие останахте в миналото с вашите "идеи".

268

до 283

преди 4 месеца

ти па половин Германия, 100 Мегатона Сармат на Хартия има над 300 000 квадратни километра Обсег на Поражение - това e цяла Германия! шапка им Свалям на Немците колко са смели, при положение, че Противникът ти Има Ракета, която буквално за Минути, може да Изпари - цялата ти Държава! Обаче, това е, щото най-вероятно са толко Затъпени и политиците им и населението им, че изобщо не си дават сметка, що е то Сармат и че няма Аналог ни в САЩ, ни в НАТО!!

267

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 289 Това само човек, който никога не е бил в Русия може да го каже. Те са фанатични патриоти, не такива меки като теб. Ти ще се насереш при първата криза :)

266

Анонимен

преди 4 месеца

Защо дават на жени думата за военни неща. Тая леля ще иде ли на първа линия да се бие с Русия?

265

Анонимен

преди 4 месеца

Една малко по-сериозна вътрешна криза и вторичният разпад на Русия е готов. Републики, области, една по една ще обявят независимост от центъра.