90

Мара общата

преди 4 месеца

Който няма какво да извади на думи го докарва.

89

Анонимен

преди 4 месеца

Днес частично, утре и пълно..

88

СМЕХ....

преди 4 месеца

АМИ РУСИЯ КАТО ИСКА "МИР"-----ЩО НЕ СИ ХОДИ, ДОМА У СИБИР ..ХАХАХАААА

87

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

Частичното разрешение е съобразено с факта,че от точка А се стреля срещу точка Б и ако живите в точка Б искат да са живи,то трябва да спрат ударите от точка А. Следователно САЩ говорят за защита,а не нападение. Ако обстрелваният не стреля срещу обстрелващият се оказва жива и лесна мишена..Има и друго нещо..нещо паралелно на това нито е ,че украинците -като политика и народ ИЗОСТАВИХА УКРАИНА,а това ще ги лиши от земя. Е,радвам се, че по вода ще граничим със Съединените Американски Щати. Това е .

86

СМЕХ....

преди 4 месеца

КВО ЗНАЧИ " ЧАСТИЧНО"....ХАХАХА....НЕЩО КАТО---- " МАЛКО БРЕМЕННА" ЛИ....??????!!!!Я, СТИГА ГЛУПОСТИ....."НА ВОЙНА---- КАТО НА ВОЙНА"НАТАНЯО Е ВЕЛИК--- ЗАТОВА, ТРЯБВА ДА СЕ УЧИМ ОТ НЕГО!!!!

85

Анонимен

преди 4 месеца

Американците искат по голяма война щото са фалирала нация . Ще трябва да се отпечата дълга . Големия рестарт . Китай продаде дълг за 50 милиарда и купува злато . Както каза другаря Си - Света го чакат промени които не е виждал от 100 години . Американците се опитват да договорят нещо със саудитите .

84

АМИ, ДА....

преди 4 месеца

ЩОМ САМО РУСИЯ ЩЕ ПАЛИ.....ЗНАЧИ ВСИЧКИ ЩЕ ГОРЯТ---- СВИКВАЙТЕ!

83

Информация

преди 4 месеца

Без да искам да засегна някого, русофилите са много nppocти!

82

Ивза

преди 4 месеца

И,,ди,,от,,изма ходел по хората.Да си припомним и българската поговорка за краставите магарета.Срам,голям срам.

81

Анонимен

преди 4 месеца

Целта е световна война преди изборите в САЩ. Демократите са готови да запалят света само и само да са на власт.

80

Пютин Видя

преди 4 месеца

ли, че без Ядрени Удари - няма да стане!

79

ЯО

преди 4 месеца

РАЗРЕШИХА ИМ ТОВА,КОЕТО И БЕЗ ТОВА ГО ПРАВЯТ.ЯВНО САМО ПОДКРЕПА С ДУМИ ЩЕ Е ГЛАВНО ЗАНАПРЕД.МИ,ТО КВО ДА ИМ ДАДАТ КАТ ЦЯЛОТО НАТО ПРОИЗВЕЛО ТРИ ПЪТИ ПО-МАЛКО СНАРЯДИ МИНАЛАТА ГОДИНА И ПОЛОВИНАТА РУСНАЦИТЕ ГО СЛАГАТ НА СКЛАД ЩОТО НЕ МОГАТ ДА СМОГНАТ ДА ГО ИЗСТРЕЛЯТ,А НАТО И ЗА СЕБЕ СИ ОСТАВЯ ПОВЕЧЕТО.ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е МЕЦА ДА ГИ ИЗКЛЕЦА.

78

По същество

преди 4 месеца

Какво е "US оръжие"? Някакви бомби ли са? Ракети? Кораби? Обяснете, моля. Как се чете "US" на български и какви са тези буквички на кирилица?

77

Кубрик

преди 4 месеца

Добра новина,от тук нататък Русия ще изтрият базите в Румъния, Полша и тяхната рада, зеления клоун ще бяга при кравари,край на войната,в Украйна няма да има националисти и бандероФашаги.

76

Това е началото

преди 4 месеца

И ако Русия не разбере от намека, ще последва пълно разрешение.Защо? Ами странно е един нападнат да няма право да се защити и да не удари там, откъдето го удрят, тоест на Руска територия и това рано или късно ще се случи.Не може единият да е с вързани ръце, а другият да го налага !.Освен това светът НЕ ПРИЕМА такова отношение и такъв начин на решаване на спорове - с война и налагане правото на по-силния! Това води до хаос и никой няма да го позволи. Русия е сама, а Китай не иска пряко да се меси

75

Анонимен

преди 4 месеца

От няма накъде дайте да разширим терена на войната във всички посоки, че има още оръжия за харчене и много още пушечно месо!

74

Евроатлантик

преди 4 месеца

Дано скоро да видим и Масква в пламъци! Нека всички руснаци разберат какво е СВО което вожда им Путин започна!

73

селянин

преди 4 месеца

мислите ли дека руснаците не знаят координатите на ВМЗ

72

Анонимен

преди 4 месеца

Ами те урките като са получили разрешение нали не мислите,че руснаците ще стоят и ги чакат да ги убиват,нали може и да нанесат превантивни удари по някои места да кажем в Полша,може би Германия,а защо не някъде в Румъния или у нас...не трябва никой да си прави никакви илюзии относно целите на англосаксонско-юдейската мафия която в последните 30 години управлява света и сами виждате до какво положение сме доведени....

71

Москва потъна

преди 4 месеца

Мечкарите по-добре да бягат с подвита опашка. Няма да има милост, а може и ядрото да изядат.