36

Анонимен

преди 3 месеца

Да ви кажа , аз преди им се дразнех малко , не защото са такива , а заради тази показност , някой от нас гледаме деца все пак . Мина време и започнах изобщо да не ги забелязвам , дори имам двама познати които са гей (понякога дори забравям ) и установих , че ако всеки от нас си гледа пред себе си , различните няма да са проблем .

35

Чалга дивак

преди 3 месеца

Содoм и Гомор

34

Анонимен

преди 3 месеца

Нищо против тези амбреажи, но пък нараства и постоянното натрисане на информация за тях и леко почва да ми писва.

33

Гашо

преди 3 месеца

Случва се,хората се събуждат. Не може да се върви срещу природата.... Тя е господаря на света....

32

Анонимен

преди 3 месеца

Тайланд е свободна страна , винаги могат да отидат там и ще бъдат добре приети .

31

Анонимен

преди 3 месеца

Когато окачиш кръстче на врата , защото си православен и доста хора вече гледат странно .Това наистина ме изненадва . Колкото до хората от снимката , мисля , че вече никой не им обръща внимание и те се дразнят , че света не се върти около тях .

30

Анонимен

преди 3 месеца

Установил съм, че политиците се страхуват от това лгбтк да влезе в политиката понеже ако влязат това камюнити ще събере много голям вот.Точно и затова има хора от политиката говорещи против движението.

29

мдаа

преди 3 месеца

Дано скоро и у нас. И не ме разбирайте погрешно. Нямам против, всеки е такъв какъвто е и трудно може да се промени. Но това парадиране и рекламиране на тия ми идва в повече. Каквото искат да си правят в къщи, но да не го развяват по улиците.

28

Do 9

преди 3 месеца

То повечето хора не са против самите алтернативни или поне основните им форми.Против тези същите и организациите им постоянно да им се набиват в очител и да предявават претенции. Наистина стана от "свобода на изразяване" в "свобода на натрапване".

27

Анонимен

преди 3 месеца

ЕТО ГИ НА СНИМКАТА ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ - НА ХРАНИЛКА В ПОСОЛСТВОТО И АГИТИРАЩИ СРЕЩУ РУСИЯ В ДНЕС БГ>

26

noyu

преди 3 месеца

Ехааа ето ги русофобите с шарените знамена. А да са ви честити.

25

Анонимен

преди 3 месеца

НАПРОТИВ! Имат повече права от когато и да било , но те се самозабравиха!

24

35 кърти

преди 3 месеца

Мъжките ласки се искали тактично ;)

23

Хмм

преди 3 месеца

Ами, ходете да протестирате в Саудитска арабия. Защо ревете в медии на окупирани държави, като нашата, където ви позволяват да си развявате половите органи по площадите, както си искате.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Да се въведат глоби за някой които обижда на сексуална ориентация.

21

Анонимен

преди 3 месеца

22- Извинявай, но кой ти налага цености насила- аз жив гей не съм видял/имам в предвид е те такива като на снимките/ а то който си иска мъжка ласка си я иска тактично...те тия ценности ги виждам в сайтовете извън тях не съм и чувал да има някъде да се събират.

20

Филип Киркоров

преди 3 месеца

Някъде средата на Юли на гости при мене в Поморие ще дойде и моето момче/момиче Шаман.Епилиран,гримиран с маникюр и педикюр,директно за консумация.Може и двамата да сме в програмата.Като безплатна екстра изпълняваме в дует песента"Аз съм Руснак"на един микрофон.

19

Кобрата

преди 3 месеца

ПЕДЕРМИШИ МРЪСНИ. НИКОГА НЕ СЪМ ВИ МРАЗЕЛ, БЕЗРАЗЛИЧНИ МИ БЯХТЕ. СЕГА ОБАЧЕ КЪДЕТ ВИ ХВАНА, ТАМ ВА ОСТАВЯМ. НА МЯСТО!!!

18

Някоя си

преди 3 месеца

Защо не написахте за детето, което е световен шампион по химия?! Пишете само тея деградирали същества!!! През час пишете за тях, като че ли е нещо извънредно важно, а то простотия!

17

Анонимен

преди 3 месеца

Тези са лицето на евроатлантизма, после се чудят защо хората не могат да ги понасят. Не са ви виновени ни Путин, ни Русия, ни климатичните промени