13

До 9

преди 1 месец

До Анонимен"Защо Зеленски си мисли, че първата ни мечта е да му плащаме кашата, която забърка в Украйна? Кой го караше да убива сънародниците си в Донбас?" Ти сериозно ли? Ако да, то ти си най-яркото доказателство на "ефективността" на руската пропаганда върху глупавите и лековерните, които се информират за ставащото в Украйна я чрез Фейсбук, я чрез Телеграм, ВКонтакте, руските тв или руските проксита тук.

12

Ха ха ха

преди 1 месец

До анонимен 11. Защото раят рано или късно ще дойде и на нашата земя.

11

анонимен

преди 1 месец

Особено ефективна пропагандната дезинформационна кампания на Русия в някои бивши соцстрани, например в България. Има не малко мечтаещи тук да е както там. Само защо тези мечтаещи упорито не желаят да заминат в онзи рай на земята остава не ясно.

10

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски да не ръси глупости, а да даде отчет как затри френския легион.

9

Анонимен

преди 1 месец

Защо Зеленски си мисли, че първата ни мечта е да му плащаме кашата, която забърка в Украйна? Кой го караше да убива сънародниците си в Донбас?

8

Широко затворени очи

преди 1 месец

Зеленски е като кафето, не можем да започнем деня си без него :)

7

Злата Гад

преди 1 месец

Ивах ти наглото лопеле... Както също така е важно, целият свят да ви дава пари. А за цивилните жертви в Газа - тях кучета ги яли, а? Нищо, Вовката скоро ще ти откъсне...клоунския червен помпон и ще ти го натика в...джоба.

6

Анонимен

преди 1 месец

На бело от сутринта....

5

ГАДОРЯН

преди 1 месец

Тоя накрая ще го бастисат нацитата. Задето е тотал щета като президент.

4

Анонимен

преди 1 месец

Мале, мале рано сабахля пак сте изтипосали зеления наркоман значи положението му никак не е розово за разлика от сънищата му.

3

Шефрет

преди 1 месец

И просенето е до време. Интересно ми е какво е дала Укрия на света ,та едва ли не всички са и длъжни да и дават. Ай сиктир наркозависим!

2

Анонимен

преди 1 месец

този комедиант не се ли изчерпа!

1

Анонимен

преди 1 месец

Ако Русия първа се измори от войната в Украйна - ще има мир. Това е най-важното.