403

Анонимен

преди 3 месеца

Да живеят Путин и Си - заедно са непобедими срещу еурогейтълпата и кравефермата

402

Странно

преди 3 месеца

Какво е СИВ, Варшавски договор, съветски сателити, СеСеСеРета!? Днес няма такива. Що тъй, бре другаре? Дадоха фира... Въпросът е, коя е следващата държава? Сещате ли се?

401

Анонимен

преди 3 месеца

За тия къде си мислят че всичко ще си остане блъф е собре да си спомнят че само допреди 10 години някой ако им каже за ковида пак щяха да акажат *** е блъф,

400

ЕС Държавник

преди 3 месеца

Путин да помисли не за територията си, а за пияната cвoлoч на нейна територия, че държавата Рассия е 50 пъти по-голяма от островна Джапония, а има горе-долу същото население.

399

Развеселен

преди 3 месеца

До Реалист "Скоро ще ... " Кога беше последния път когато позна нещо голямо в живота си? :)))) Не за друго, ами се интересувам колко голяма е вероятността да си прав, или става дума само да си успокояваш нервите

398

Анонимен

преди 3 месеца

Поне не е визирал нас - ние сме малка, но рядко населена държава

397

до 450

преди 3 месеца

само където Китай е заедно с Русия еуротролейчо

396

Анонимен

преди 3 месеца

Ботоксовото джудже още не знае, че ще загуби всичко, заради жестокостта си и безграничната си лакомия за нови територии.

395

Анонимен

преди 3 месеца

Голем каубой тоя Путин, всички други ше ядът ядрена пепел, само не и той, милия! :D

394

Анонимен

преди 3 месеца

Че какъв бе размерът на СССР, когато се разпадна и капитулира, при Елцин? Той Путин, да не би да е легитимен? Палачът се загрижил за жертвата си. Цинично, напълно подхожда на един агрекор, издирван от МС в Хага, като Путин.

393

долу сащ

преди 3 месеца

европейците отдавна са анталтичския остров, под влиянието на ценности, изпушени от наргилето на нпо тата.... приказки не ги ловят само Кинжала с урана

392

ИдиотитеОтСглобката

преди 3 месеца

Преди да пишете простоти от рода "И без Путин ще изгрее Слънцето", помислете (ако можете) дали слънцето ще изгрее без Джо Байдън или без "запада". Като си отговорите тогава пишете .. хаххахаххахаахахахха

391

Анонимен

преди 3 месеца

Китай е в пъти по-малък от Русия а има 9 пъти по-голям БВП. Ако поискат, китайците могат да купят цялата територия барабар с Путин и населението и след това да ги набутат в лагери, че да бачкат за славата на Си Дзинпин. Така че Путин да внимава какви ги дрънка.

390

Анонимен

преди 3 месеца

Советская обезьяна самая лучшая обезьяна. Нима в Москва и Санкт Петербург не е половина Просия? Тоя глuсm защо си мисли, че вятърът духа само в една посока?

389

Анонимен

преди 3 месеца

И без Путин ще изгрее Слънцето, както е изгряло и след Ленин, след Сталин и другите руско-съветски сатрапи. Тъжно е когато хора, които претендират ,че са християни не следват Христовия завет - Не си изграждай друг кумир!

388

Анонимен

преди 3 месеца

До Хе хе Путин твърди, че в Русия вече има демокрация, тъй че пак не си разбрал опорките :))

387

Развеселен

преди 3 месеца

До Спокоен "Хорица, молете се Путин да е жив и здрав още много, много време." Молим се, разбира се, само той така качествено и окончателно може да гарантира съсипването и разпаднето на Разията :))))

386

Спокоен

преди 3 месеца

Хорица, молете се Путин да е жив и здрав още много, много време. Никой няма идея кой би го заменил. И тогава наистина може да стане страшно. Добрата новина е, че поне ще е бързо и няма да има кой знае колко мъки.

385

Де да знам

преди 3 месеца

А според мен Путин им говори благо и търпеливо като на дечица, които не могат да си сметнат квадатурите на държавиците. Да избомбиш цяла Русия, 1/6-та от световната суша е доста амбициозно занимание, дори с целият съществуваш арсенал в света. Виж, с "носните кърпички" с които е пълна Европа е доста опростена задача.

384

Россия=Психиатрия

преди 3 месеца

Ядрената бомба като нападателно оръжие има смисъл само когато ти имаш а врага ти не. В противен случай то се превръща само във средство за въздържане а не за нападение. Путин само се прави на луд че ще го използва защото знае НАТО ще му отговори със същото. Тези номера спряха да минават след прекрачването на третата червена линия когато и децата разбраха, че това е само блъф. Дори и да натисне копчето нищо няма да стане защото в руското МО което всъщност издава командата не са самоубийци.