184

ТеЗ

преди 1 месец

Вовата ще го правят Кадафи

183

?

преди 1 месец

Тия хора защо са се маскирали така? Нали помагат на правилната страна на историята, при това са в територия, пазена от НАТО и пълна с натовци. От какво ги е страх, защо са тези маски? Или пък ги е срам от нещо?

182

анонимен келеш

преди 1 месец

Страхливите кАпейки щели да правят гражданска война ако ГЕРБ спечели:):):):)Те така и за паметника на съветската им армия разправяха,че ако някой му посегне започват гражданска война,но като видяха флекс бързо напълниха гащетата и се скриха пред клавиатурите да се правят на страшни зад анонимността си:):):)кАпейки малкосте бе и сте страхливи:):):)

181

Анонимен

преди 1 месец

След края на СВО със запада е свъшено, не че ще умрат или изчезнат, просто няма да място където се живее богато, ще се превърнат в нещо като Африка и Южна Америка. И затова драпат с Украйна, отчаяни напъни да я спасят, но не им се получава. А българите 35 години напразно ручаха жабета и мизерстваха, но така и не можаха да седнат на масата в клуба на богатите, стигнаха само до задния двор в пристройката за слугите.

180

Къци Вапцаров

преди 1 месец

Аз днес сглобих доста бройки гранати за Украйна, само дано Путин не удари цеха с някоя тактическа ракета че хиляди захаросани украйнолюбци като мен ще станем на прах.

179

Мутрофанова

преди 1 месец

Плюс 5 рубли на коментар под тази статия.Старт!

178

Предателите

преди 1 месец

си крият лицата..

177

Анонимен

преди 1 месец

Във всяко стадо има ***

176

до 164

преди 1 месец

Той мистър Атакмс така беше разбил и бази в Крим преди една седмица. После се разбра, че не било вярно, фейк нюз, по вашенски. Важното е да се каже/напише нещо, пък дали е вярно, кой ти гледа. То целия ни измислен "прекрасен свят" се оказа един голям фейк, заедно с измислените си умни и красиви евроатлантици.

175

Анонимен

преди 1 месец

нашите копейчици щели да пратят по една *** яйця

174

Анонимен

преди 1 месец

Боко евроатлантик

173

Извинете,

преди 1 месец

Пупи какво изскимтя от бункера?

172

Анонимен

преди 1 месец

Браво, събрали се 2-3 предатели.

171

Чудеса

преди 1 месец

Непияни расияни

170

Кекълз

преди 1 месец

Според нашите Копейки тия руснаци са фалшиви руснаци, защото не се кланят на дедушката в Кремъл по подобие на тотем хахаха нашите копейки могат да научат тия руснаци на много неща, например как да бъдеш тотален тотемен обладан рoб, всъшност само на тва де ;-)

169

Анонимен

преди 1 месец

Ако ГЕРБ вземе много гласове на изборите в България настъпва втора гражданска война! Не можем да си позволим да храним едни вече охранени п расенца. ОТделно веднага ще почнат да издигат украински знамена! Те са единствената партия издигаща украински знамена на български държавни институции! ФАКТ.

168

още

преди 1 месец

скрап

167

Извод

преди 1 месец

Дори блатото не ражда само планктон !

166

аха

преди 1 месец

Четирима мъже и одна женшина, маскирани яко. До тях 5 пикапа - помощ за легион. Ами да се качват на пикапите и към Украйна, какво само правят тук разни пърформърси. И без това легионите на Зеления доста намаляха като численост. И "руският" и френският, и грузинският. Пък "чуждестранният" почти изчезна.

165

Анонимен

преди 1 месец

Kaто са руснаци защо са с украински знамена? Или Украйна вече официално е част от РФ?