135

Анонимен

преди 1 месец

Украйна Е по-важна от всяка държава в ЕС. И това преди да ги приемат. Тогава ще стане страшно, ще трябва да въведем поне един данък Помощ за Украйна, и такса/акциз за Зеленски и Зеленская да имат да си харчат.

134

Анонимен

преди 1 месец

Богатият Запад има възможност да произвежда повече оръжия от Русия, но е подценил амбициите на врага и сега следва дълго наваксване!

133

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 139 Демокрацията не е една държава да казва на 20 какво да правят против интересите им.ПАК си се объркал.

132

Анонимен

преди 1 месец

Еврогейовете пищят до Бога, ама това е демокрацията. Като не им харесва - да си направят диктатура. Тя работи без такива засечки.

131

Анонимен

преди 1 месец

Ако Русия спечели в Украйна със западния свят е свръшено, западната система умира. Капитализмът се оказа неефективен без постоянен приток на евтини ресурси и експлоатация на колониите и васалите. Западът ще се превърне в Африка и Южна Америка.

130

Анонимен

преди 1 месец

Изчерпването на съвременния тип управление капитализма основан на първо място на получаването на печалби, заради които напълно се поощрява необузданото потребление на стоки и услуги, все по-ненужни за човешкия живот.

129

Анонимен

преди 1 месец

Богатите се убедиха в изгодите от завръщането на парите в Русия. Трилиони рубли се върнаха в Русия само миналата година и това беше направено от представители на най-богатата прослойка руски граждани. Преди те вярваха, че е по-изгодно да държат пари в чуждестранни сметки, но сега заемат точно обратната позиция и влагат парите си в руската икономика.

128

Споко

преди 1 месец

Споко, НАТО разреши на Украйна удари по руски територии, ВСУ почват ударите по руски територии с далекобойни ракети и до дни, дори до чaсове Русия ще бъде поставена на колена и разчленена на малки демократични държави които ще живеят по западните цивилизовани правила и ще доставят евтини ресурси за да се развиваме и да живеем богато като самодоволни и оядени западняци.

127

Анонимен

преди 1 месец

Пpocтaкa във всеки коментар употребява "npocтaк"! Невярващите да проверят!

126

БАНко

преди 1 месец

128 ххххххххх , ГАЗПРОМ ОПРЕДЕЛЯ ЦЕНАТА НА РУСКАТА ГАЗ , КУПУВАЧИТЕ СЕ СЪГЛАСЯВАТ , ЗАЩОТО ИМ Е ИЗГОДНО !!! А БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ И ОТ ПОДЛИЗУРКОВЦИ ОТДАВНА СА ПРАХОСАЛИ ПАРИТЕ ОТ ТРАНЗИТНИТЕ ТАКСИ , ПЛАТЕНИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!! САМО МАЛКО УМНИТЕ МОГАТ ДА ПОИСКАТ 20 ЛЕВА ОТ ГОРЕ !!!

125

Анонимен

преди 1 месец

Ох дано Джо спечели да победи русия наесен в Украйна, иначе Путин ще ни нападне и ще дойдат руснаците да ни изнасилват жените и дъщерите, а аз не искам пияни руснаци да ми барат жената, аз искам само аз да си барам мойта жена, ох дано Джо спечели да размаже русия наесен.

124

Българин

преди 1 месец

Сега ние българите трябва да подкрепяме безусловно Украйна. Всичко друго е в помощ на русия и на путин.

123

Христо Христов

преди 1 месец

До Анонимен/127 "Много е лошо когато управляващите под натиск гласуват някакви чутовни суми за Украйна, а в същото време нормалните хора..." - какви "нормални хора" бе, про'с'так неграмотен? Нормалните хора НЕ ГЛАСУВАТ за управляващи срещу които после реват. Много правилно упралвяващите мачкат про'с'таците гласували за ЕС и евроценности! Даже малко ги мачкат!

122

Христо Христов

преди 1 месец

До Унгария/121 "... а ние като послушковци да опъваме кабели в Ямбол за 1000 лв заплата!" - и това е много за неграмотните про'с'таци дет гласуват за ЕС и си падат по германия.

121

r3v0lv3r

преди 1 месец

Орбан е "остър", като гадулка - Русия не била заплаха, защото не можела да се справи дори с една Украйна и затова Унгария нямало нужда да им помага.Само дето, ако Украйна не получаваше помощ, то Русия щеше да ги прегази още 2023, тоест всички бунаци плащат, за да може унгарците да си живеят добре. За съжаление, нашите са страхливци, иначе щяхме да им качим цената на газа на всички хитреци: унгарци, австрийци и сърби.

120

Анонимен

преди 1 месец

Много е лошо когато управляващите под натиск гласуват някакви чутовни суми за Украйна, а в същото време нормалните хора виждат как тези пари могат да бъдат употребени за тяхното добро - инфраструктура, болници, училища, университети. Вместо това, те потъват в черната дупка наречена Украйна. За това ги разбирам унгарците.

119

Христо Христов

преди 1 месец

ЕС демокрациите се дразнят, когато някой има мнение по-различно от това на началниците в Брюксел и Вашингтон. неслучайно в ЕС забраняват референдумите или толерират тмяната на изборите.

118

Христо Христов

преди 1 месец

Демек, 41% от решенията на ЕС са били толкоз безумни и в ущърб на ЕС та се е наложило да се използва вето. Лошото е, че у нас 85% са толкоз неграмотни и про'с'ти, че не могат да вдянат това.

117

БАНко

преди 1 месец

Анонименчо , ДОБРЕ ДОШЪЛ ВЪВ ВТОРАТА И ПЕТАТА ИКОНОМИКИ НА СВЕТА - КИТАЙ И РУСИЯ !!! ТРЕТА Е ИНДИЯ - ЧУВАЛ ЛИ СИ ЗА ,,БРИКС " , А ТАМ СА ОЩЕ ЮЖНА АФРИКА , БРАЗИЛИЯ , САУДИТСКА АРАБИЯ ..... !!!

116

Анонимен

преди 1 месец

Да, изнервящо е някой да има право на глас!