368

тия са побъркани!

преди 1 месец

То затова учат хората в университет 6 семестъра за бакалавър " или "Хотелиерство и ресторантьорство" или "Мениджмънт на хотели и ресторанти".. И това са икономически специалности. Направо да спускат кепенците. Аз поне няма да рискувам здравето на семейството си заради риалити "Маугли_У_Кухнята" на мой гръб. И някакви си наркоманско-мутренски глупости по средата на бетонена джунгла. А българската кухня е огромна. Как ще го научи това, което ни се предава от дядовците и бабите ни?

367

Рачо реже риба

преди 1 месец

Никой нормален човек не ходи на черноморието да почива .Хората видяха как е в Гърция - по-евтино,по--чисто,по-малко кич,по-приветлив персонал всичко в пъти е по! Да си сърбат попарата мутрите на вмирисаното черноморие .......карма !

366

Анонимен

преди 1 месец

Явно някакви далавери се въртят, защото от такива индивиди работа не може да се очаква! То че няма да ходим на българското черноморие отдавна е ясно, но само да не пламнат някакви болести!

365

тъпанар

преди 1 месец

Интересно ми е тез на снимката кви бармани са и на какъв език ще сервират и обслужват :D

364

Анонимен

преди 1 месец

Глупавият български хотелиер и ресторантьор продължава да почива на лозунга "ден година храни". България, с природните си богатства, история и умерен / привлекателен климат, можеше да е една от най - посещаваните държави в света. Хотелите и ресторантите можеше да се пръскат по шевовете, а персоналът, ако не изцяло български, можеше да е от мекета, сърби, румънци. Бели хора с балканска култура. Но не би, алчността на мутрите попречи

363

Мешев

преди 1 месец

А здравните им книжки ще ги подпечата ли някоя здравна инстанция или ще бутнем в бяло пликче суха пара?

362

Руси

преди 1 месец

Сега ще видят кон боб яде ли ! Съжалявам тия готвачи наши ,които трябва да работят с тези сажди.

361

Анонимен

преди 1 месец

Спасяват ? Само и само да не дават достойно заплащане наа българите, местните чорбаджии сами си съсипаха бизнеса. Нищо няма да ви спасят тия. Не очаквайте такъв род спасение.

360

Решението

преди 1 месец

Студентите дето учат икономически и хуманитарни науки ( вече и без пари) задължително летен стаж в туризма. Ще вадят пари и ще се учат на терен.

359

Няма проблем

преди 1 месец

Тия не идват да остават в България. Не забравяйте че преди 2007 и ние бяхме в тяхното положение. Още помним опашките пред западните посолства.

358

Един

преди 1 месец

Новите българи идват и рано или късно много от тях ще останат. Както е на запад. На българките не им се раждат деца от българи, затова по-амбициозните ще се пуснат на немци и англичани , а обикновените българки ще отворят крака и ще лапат уьоBeтe на тия от Бангладеш , Афганистан и Ирак. Да живее България !

357

Анонимен

преди 1 месец

какви са тези маимуни?

356

Под прикритие 2024г

преди 1 месец

Лъжа е , че няма желаещи за работа в България. Просто повечето обяви са фиктивни. С този канал за трафик на хора дето са скалъпили ще се вадят милиони без грам инвестиция .Политиците също са в схемата!!!

355

Кокорчо

преди 1 месец

Пеперастията и жужевидната женералка ще кажат че Путин е виновен...

354

Анонимен

преди 1 месец

На мен брадчеда от махалата ми е по-присърце от непознати гладни ***.

353

Младеж от Бангладеш

преди 1 месец

Наистина ще са новите българи и европейци. Няма как да се върнат сами там , хората плащат десетки хиляди да стигнат ЕС , Тия са да остават.

352

Генерал Колев

преди 1 месец

До Ово е бизнес100% има замесен и Бг политик.Некой пак ще стане милионер за една седмица...

351

Ово е бизнес

преди 1 месец

Обява в Индия и Бангладеш: Легален начин за миграция в ЕС като работник в туризма. Плащате ми 10 хиляди долара и ви записвам. Всичко е легално няма да пътувате в контейнер с месеци нелегално, а с ъс самолет има и настаняване и посрещане даже.

350

иииииииии

преди 1 месец

радост за украинките щот гларусите им омръзнаха

349

дедо ви

преди 1 месец

е нали тва беше целта на меркел , новоевропейци да залеят континента и да го подмладят ,,,,, ако ме разбирате :) иначе работа от тях не чакайте