49

Анонимен

преди 1 месец

НАТО няма да се връща в граници от 1997г. След края на СВО НАТО ще се разпадне, защото губи всякаква легитимност и авторитет. НАТО с 1 трилион военен бюджет, 80% БВП най-добрите военни технологии и 40 милиона нацисти, готови да се бият до смърт за НАТО, загуби от бедна и изостанала Русия със 70 милиарда военен бюджет, БВП 1.5% и икономика като на Португалия. НАТО вече няма никакъв смисъл да съществува. САЩ се изнасят от източна Европа, а може и от цяла Европа, не им трябва повече. А България минава към Турция.

48

Споко

преди 1 месец

Споко, САЩ научиха искуственио да кара ефките, скоро идват ефките и искустенио с дип лърнинк и украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва, само да дойдат ефките и да изсъхне почвата, и Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по нашите цивилизовани правила и ще ни доставят евтини нефт, газ и всичко каквото ни е кеф ще си взимаме от там за стотинки и ще живеем като самодоволни и оядени западняци.

47

Истината

преди 1 месец

Русия разполага с втория най-голям военен бюджет в света след САЩ. Военната помощ за Русия, осигурявана от страни като Иран, Китай и Северна Корея е по-голяма от военната помощ, когато Украйна получава от Запада, факт. Западната помощ за Украйна пристига с половин година закъснение, а последната значима американска помощ беше преди година и половина. Руснаците са в пъти по-облагодетелствана и привилегирована страна в тази война, и въпреки това украинците ги удържат вече трета година.

46

Анонимен

преди 1 месец

Ленин е Чуваш

45

БАНко

преди 1 месец

КОЛКО ДА Е ГОЛЯМА ??? С ОСВОБОДЕНИТЕ ХЕРСОНСКА , ЗАПОРОЖКА , ЛУГАНСКА , ДОНЕЦКА ОБЛАСТИ И ПОЛУОСТРОВ КРИМ СА 25 % , СЛЕДВАТ ХАРКОВСКА , ДНЕПРОПЕТРОВСКА , НИКОЛАЕВСКА И ОДЕСКА ОБЛАСТИ !!! МЕКО КАЗАНО - БЛИЗО ПОЛОВИНАТА ОТ ГОРБАЧОВАТА У-КРАЙНА ЩЕ СЕ ВЪРНЕ КЪМ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ !!!

44

Анонимен

преди 1 месец

Те е превземат вече 3та година рашките и все некакви селца са завоювали, камо ли цялата Украйна :)))

43

Анонимен

преди 1 месец

Няма никакви териториални загуби това са руски територий дадени от чувала еврей Ленин хрушчов на измислен а украйна

42

Дрън дрън

преди 1 месец

На всички е ясно, че без авиация Украйна не може мине на контранастъпление! Затова и говорят, за някакви си отбранителни линии! Украйна ще вземе инициативата, чак след пристигането на Ф-16...! Дотогава , ще се надлъгват, и Путин ще се опита са завлече колкото се може повече, а след това ще се прави че иска мир! Сценарият за войната е разписан за години напред, и Русия не е от печелившата страна! Украйна е на път да стане най- боеспособната армия на НАТО!

41

Анонимен

преди 1 месец

Не вярвайте на укро хамериканските медии, носят само лъжа и пропаганда

40

бай Пешо

преди 1 месец

да де, ама по повод на заглавието - нека няма никакво съмнение, че става дума за Одеска област и прилежащите й...и изобщо за Черноморието, нал тъй?

39

Анонимен

преди 1 месец

Украйна няма да се разпадне, Русия не иска западната част, там няма нищо - нито икономика, нито полезни изкопаеми, нито чернозем. Русия ще си вземе Харков, Днепро, Николаев и Одеска област - това са изконни руски територии, а чужди територии Русия не са и нужни. В западната част ще има руски военни бази с миротворци да гарантират извънблоковия военен статут, а политически да се развиват както си искат, ЕС ако иска да ги вземе да ги храни, нали искат в ЕС.

38

Толкова проруски ком

преди 1 месец

Толкова проруски, хвалещи голямата мощ на Русия, че единственият извод, който се налага, че Русия се сгромолясва неудържимо!

37

ебни атлантици

преди 1 месец

нали украйна беше тръгнала да превзема Москва ве ква стана ря ся,Ди велт още гьобелс ви е редактор

36

Анонимен

преди 1 месец

Спрете подкрепата за тази война тогава.

35

е Как Нали

преди 1 месец

Според Баронеса Урси и Брюксел, Путин е Свършил Ракетите, ползва Чипове от Перални и Хладилници и Русия Губе?!

34

Вин

преди 1 месец

БезАНАЛоговите С- 400 най-"добрите" защитни системи на угро-фино-монголоидите, въобще не разбраха какво им падна отгоре от небето:)

33

Анонимен

преди 1 месец

В Джорджия има 15 хиляди американски НПОта при население 3.5 милиона. Това означава, че само служителите в тях и техните семейства могат да осигурят поне 200 хиляди които да залеят улиците на Тбилиси развявайки знамената на САЩ и на ЕС. Подобна е ситуацията в България с жълтонасраните паветници.

32

Анонимен

преди 1 месец

Без армия от НАТО вкл и бг, Украйна губи и ще се распадне.

31

УКРИ СВАЛЕТЕ ЗЕЛЕНИЯ

преди 1 месец

И ВЪРНЕТЕ ДОНБАС И КРИМ НА РУСИЯ > ГЛЕДАЙТЕ СИ КЕФА А НЕ ВОЙНАТА

30

Анонимен

преди 1 месец

"Голямата офанзива" край Харков, която трябваше да донесе "решителен руски пробив" вече приключи напълно с поредния руски крах! На всичкото отгоре, се оказа че Кремъл изтеглил войски от Донбас (явно има недостиг на нови войски) и така е охлабил натиска в района на Часов Яр, което е помогнало на украинците да укрепят позициите си там