20

Вьзмутен

преди 4 месеца

Тоя и другия синдикалист се бяха покрили като мишоци кога - гербДаваше по -400 лв на работещитеНе им се чуваше и гласеца дажеСега се показахаКаде бяхте -12 г

19

До Анонимен 10

преди 4 месеца

така е заплатите са различни за една и съща работа, но цените за една и съща стока са еднакви! И какво се прави тогава?

18

Анонимен

преди 4 месеца

Този човек на снимката трябва да се срамува, защото от 20 години има само работещи бедни в България. Освен ако не си "лекар" или "магистрат" или друг нищоправец на държавно, защото си близък на някой още по голям тарикат. Да не говорим за положението на възрастните хора, които държавата иска просто да умрат. Трябва сериозно да се подходи и да се спаси България от прасетата в парламента, "държавни институции" и "правораздаване", защото иначе нямаме бъдеще на свободни и здрави граждани

17

Анонимен

преди 4 месеца

Важното е пляскаме мнения без да мислим .Пламине , направи бизнес и давай 2 бона заплати да видиш как е .

16

до 12

преди 4 месеца

Защото Тиквата ги активира

15

Анонимен

преди 4 месеца

В България има работни места за квалифицирани кадри, на които плащат толкова колкото ще вземе една чистачка на евро парламента.

14

Анонимен

преди 4 месеца

А за сам работещ без жилище?

13

Батко

преди 4 месеца

*** така и не разбра, че увеличаването на минималната заплата е свързано с повишаване на цената на крайния продукт плюс съкращения. Ако не ви харесва минималната вземете да се квалифицирате малко и сами си увеличете доходите.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Добре,ама защо години наред мълчахте,а в последните две се активирахте?Заплатите за две години скочиха с 50%, преди това не мръдваха.Този,който ви плащаше,за да мълчите,вече не плаща ли?

11

Пацо Синдиката :

преди 4 месеца

"Папкам грантове директно от ръчичката на силните на деня,почти събрах стаж за пенЦия с разходки по площадите и модерни евроатлантически лозунги.Искам и аз като Вакса и Маяма да одя У Юропарламентата "в името на България" и да защитавам интересите на който плати правилната сума... "

10

Анонимен

преди 4 месеца

До ...Заплатите за една и съща работа са различни според населените места където живеят хората. Например кауфланд плащат по-висока заплата в София и по-ниска заплатата в Търново а съответния служител извършва все една и съща работа.

9

Вьзмутен

преди 4 месеца

Помня ада при буци и герб400 лв заплата ходи и живей с тяхА оня дянков се подиграваше -яжте постната пица докато гербаджиите караха бентлита и мааха суджук и филе елена

8

Тодор Живков

преди 4 месеца

За един човек 1873 лв. По простото правило, умножено х 2 за двама ще са нужни 3743лв. За семейство от трима цял един синдикат ги е изчислил на 3372лв. Е, как да им вярваш? Според мен е готов за финансов министър.

7

Запознат

преди 4 месеца

А какво трябва да е образованието ни? Успеха, дипломата, квалификациите? Или заплата се полага на всеки, та даже и минимум? Май в училище не ни задължаваха да имаме минимум отличен успех, всеки можеше да крета и с тройки... ама после, трябва да му се плаща определена заплата? Тези от КНСБ живеят в соц-а, стига с тези глупости!

6

Анонимен

преди 4 месеца

Ако вземете само от контрабандиста Борисов откраднатите три милиарда лева ще има за две години двойна пенсия. Сега парите за пенсии се дават на избирателите на ГЕРБ в ромските махали, в държавната администрация и в набедената за съдебна система свинщина.

5

Анонимен

преди 4 месеца

В малките градове тези цифри посочени в статията няма скоро да са достижими.

4

...

преди 4 месеца

реално зависи в кое населено място живееш! Но дори на село, особено зимните месеци заплата от 1000лв НЕ ти стига! Чудя се как оцеляват пенсионерите с пенсий от по 400-450 лв!?

3

Аз

преди 4 месеца

От статията разбрах, че ако не бяха удръжките проблеми нямаше да има... И без това само храним разни безделници с тях!

2

Vlad_ko

преди 4 месеца

Хора които нямат един час трудов стаж дават акъл...

1

Мда

преди 4 месеца

Трябваше отдавна да е така но щом хората си избират -герб , пп , дб и дпс си заслужават сьдбатаРумьния която бе далече зад нас при присьединяването кьм -есВече е много пред нас по стандарт на живот и заплати