29

ааа 2

преди 1 месец

помоща се изразява в доставката на оръжие да се бият срещу руснаците - това се нарича помощ в днешно време че има мн не разбрали , гледам !

28

паф

преди 1 месец

айде, вова, заграждай и избивай! първо харков, после одеса, все руски градове!....и край на измислената украйна! от там са избягали вече нормалните хора, останаха само укрофашисти, пращай ги в ада!

27

мдааа...мухльо...

преди 1 месец

ТюфлекКойто не става дори и за пушечно месо...защо им давате ефирно време на такиваБоклуци???

26

Хи хи

преди 1 месец

На нас за ситуациата в украйна ни е през оная работа. укрите да падат по-бърже, че да гледаме сеира със зеленото жуже, и кво ще го правят руснаците.

25

Крим не е руски

преди 1 месец

българите сме с Украйна

24

Олеле Божке...Тоя е:

преди 1 месец

Укро-***...защо не е на фронта????

23

до 17

преди 1 месец

До До 13ше бъдат роби на Западните корпорации и банки като име толкова акъла и не разбират какво се случва ! а българина е доказал че изобщо не мисли ....

22

абе

преди 1 месец

Аз не разбрах кога ще има избори в демократична Окраина - неформален член на ЕС и НАЦО. Понеже в тоталитарната Русия си се провеждат регулярно избори.

21

Анонимен

преди 1 месец

Точно така - вън окупаторите и нашествениците от украинска територия.

20

Уфььь...аман:

преди 1 месец

...и тоя ли доцент е "Zелен потник"и защо не е на Донецкия фронт а ни облъчва с укро- помия...СЛАВА КОКАИНА!!! До последния УРКА !!!

19

бг смешки 2

преди 1 месец

професори и доценти с купени дипломи на ИЗДЪРЖАКА на Западни НПО-та жалко за БГ ...

18

мак

преди 1 месец

Помощта не се бави, зеления получи и продължава да получава каквото поиска, да не говорим за украинци на ес-хранилка. Да е доволен, че като страна извън ес му помагат, никога няма да може да се издължи. А ес сам си е виновен, че се страхува от русия, иска война с нея, воюва чрез украйна и налага санкции през 5мин, затова получава страх и ужас и кризи.

17

Анонимен

преди 1 месец

финансирането от Посолството на мисурките се бави :))))))

16

До 13

преди 1 месец

Кои са доброто бре пич? Кои? От столетия Западът е колонизатор. Две световни войни сътвори. Атомни бомби над градове пусна. Робството е сегрегацията са техни рожби. Западът си присвои ЮАР. Турците си присвоиха половината Кипър. Сащ си присвоиха отхМексико Ново Мексико и Далас. В Африка работят за жълти стотинки и изнасят суровините си за З Европа.

15

Анонимен

преди 1 месец

Доцент по алабализми и грантове. Междо другото Клещеевка падна, последната твърдина на контранаступа.

14

А бе

преди 1 месец

Те САЩ им забраниха и касетъчните боеприпаси да се използват освен на бойното поле,не че и там е разрешено според над 90% от света,около 10%,но ной-важните - САЩ и Русия не са подписали,та не ги ли използваха срещу хората в Белгород?Някой ден някоя страна снабдител с далекобойни оръжия ще го отнесе от Русия,а ядрените джуджета Англия и Франция въобще не са застраховани,а и загубиха правото да се наричат Велики сили 1956 г.,когато клекнаха пред руския ултиматум и прекратиха агресията срещу Египе

13

Тоест

преди 1 месец

Отива на капитулация викаш. Руснаците разтегнаха фронта и ся няма от де кадри за груз 200

12

Анонимен

преди 1 месец

Бенатова, конституцията им а и не само тяхната глади, че трябва да има обявена война за да има и военно положение. А такава няма. Това означава че Зеленски е окупатор, и ако е такъв ербап да беше обявил официално война на Русия за да е легитимен президент. Но явно не е ербап а си е узурпатор.

11

Анонимен

преди 1 месец

Хитлер загуби войната , американците загубиха във Виетнам и Корея , руснаците загубиха в Афганистан , загубиха и източна Европа след 45 години ''комунизъм '' Загубиха и републиките си В края на краищата ще загубят и войната в Украйна руснаците , защото доброто винаги побеждава Наивни са руснаците да си мислят че ще превземат половин Украйна и светът ще плесне с ръце и ще каже - ''Ами добре , нека да е ваша '' Украйна и демократичният свят никога няма да се съгласят на такава несправедливост

10

Дежурен редактор

преди 1 месец

Извинете скъпи читатели че проспивам брутални граматически грешки.Това е просто стандарт.