256

Анонимен

преди 1 месец

Понеже ми писна от избори, измишльотини, разни фалшиви герои, на тоя тур съм решил твърдо да гласувам за ДПС. Бийте ми минуси, сърдете ми се, но всички останали имаха предостатъчно време да се ориентират и да оправят положението, което вече над 30 години е пълен леш. Не казвам, че ДПС ще направят нещо, но като е леш, поне да е ултра-мега-гига леш.

255

Гегата

преди 1 месец

Аз съм за ИТН , не се продадоха нито за власт нито за пари. (за сега)

254

стоян

преди 1 месец

*** от Тренд изобщо не са включили Величие в проучването.А полковника и Ивелин пълнят залите из цяла България.Скоро ще се сблъскат с истината за Величие.А истината е във Величие.

253

Анонимен

преди 1 месец

Други - 2%, ПП Величие - 5% ама ни е страх да кажем.

252

Ганьо Цончев

преди 1 месец

Айде за възраждането фъргайте, ние от максуда си искаме Копейкин. За нас той не е национален предател. Ххахаха

251

Зозо

преди 1 месец

Най - смешни са тези дето са на запад пък гласуват за Копейката :)))))))))))))))))) Не си дават сметка, че ако той управлява сме извън ЕС и тези същите ще ходят да бачкат в Коми не в Лондон :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

250

До Тялото

преди 1 месец

В София, която не е в България може и да взимат толкова пари изброените от теб професии. Но в България е друга реалността. И не всички "селяни" от провинцията можем да се набутаме в Софията.

249

Гост

преди 1 месец

Интересното ДПС са трети в статистиката... А ГЕРБ първи. Интересно управление ще да е.

248

Лесничейя

преди 1 месец

Кво стана с 3 ти Март на президента ?

247

Хамстер

преди 1 месец

В най-голямата демокрация- САЩ има само две партии. в най-младата демокрация в ЕС има 99 партии..., 90 от тях са безмислени схемаджийски организации. Кирчо като дойде си купи една да се регестрира и да стане цар на българите. В САЩ за да влезеш в политиката ти трябват поне 5 години да си член и да работиш/плащаш здраво над 5 години за партията. Затова там няма "Господин за едни ден"

246

до Рендето

преди 1 месец

Съгласен съм с теб но пропусна да споменеш и ОПГ ГЕРБ. След 11 годишно тяхно управление ния бяхме най бедната страна в ЕС с най ниски доходи и разбита икономика наистина си заслужаваме съдбата ако пак ни управляват.

245

Груйо Михалов

преди 1 месец

Над 1% има келипир. Получават субсидий .Има Партии дето са създадени за тоя 1%-бизнесче...

244

Анонимен

преди 1 месец

Тренд, 24 часа това е достатъчно да не се чете повече. Можеше спокойно да пишат копейкин или другарката 1ви.

243

Рендето

преди 1 месец

Не зная дали това са реални Статстически данни или поредната Стъмистика, но ако 15% наистина гласуват за "Тройката Меринджеи -Киро Т., Асан Ококорения и Ленчето Общата" този народ наистина си заслужава мизерната съдба!!!!

242

Банкеръ

преди 1 месец

Без значение е кой ще е първи,втори или трети.Аз за партия която е влизала в Коалиция и преиначавала Вота няма да гласувам.*** набира скорост,но ако се коалират с цел да управляват ще има нито политици.В общи линии на никой не му пука как обикновения гражданин си плаща сметките,ходи на Лекар,Зъболекар,купува си кола или не си купува.Инак розовите блянове за Европейски ценни цветнокожи бежанци си ги има.

241

Анонимен

преди 1 месец

Какво е интервю с таблет? Пълни мошеници

240

мхм

преди 1 месец

И това от тия 10% - 15%, които още си прават труда да ходят да гласуват... *** тях все народа ги избира...

239

Анонимен

преди 1 месец

Да му мислят Еврогейтаците Възраждане е твърдо втора сила а другите да го духат. ПП са пътници за други избори извън парламента като на Яне Янев формацията.Партия като ДПС въобще не трябва да има място в парламента защото е на етническа основа .

238

Edin

преди 1 месец

До Tялото За всеки с малко мозък има google, лесно може да се види и сравни економическкия ръстеж по света за 24 години+инфлацията.Махленските ти сравнения може да вървят само пред някой неук, ЕС има малко общо с глобалния растеж.За твоя вид сравения виж Сърбия.

237

Анонимен

преди 1 месец

Прав е коментарът на 241. Влезеш ли в България, все едно си в Африка. Но защо да обиждаме африканците. В някои държави там пътищата са мноооого по-добри от нашите. Обаче Бацун и Дебелото крадат яко, сякаш нещо ще занесат оттатък. Тези новоизлюпените търгаши с купените дипломи са същите, но още по-нагли и цинични. Просто стадо сме, няма оправия...