274

Анонимен

преди 1 месец

арестувай Кики...

273

Анонимен

преди 1 месец

Пък при Хан Аспарух черешите бяха най-евтини

272

Анонимен

преди 1 месец

Тиквата е *** комунистически остатък, страхуваш се да изпусне властта в държавата.

271

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен...Наистина ли ли това е целта - завземане на власт, снишаване, застой... ----///----- Да, точно това е Боко и ГЕРБ. Мизерия и мишкуване и да си разпределят евросубсидиите.

270

Анонимен

преди 1 месец

А при Тодор Живков черешите бяха 50ст килото

269

А бе

преди 1 месец

При Бойко доматите и черешите бяха по лев два

268

Анонимен

преди 1 месец

Боко, тоя вятър ще унищожи комунизма в България завинаги.

267

sd

преди 1 месец

Кога преди средната заплата е била близо до 2500 лева? Боко и шиши искат руско-латиноамерикански модел от 1990 - население на границата на оцеляването и мафиотски и бизнес босове които прибират всичко на 100%, които обаче съществуват само ако боко и шиши им разрешат. иначе данс, прокуратура, кпконпи, специализиран съд и затвор. само нашите милиардери, всичко друго под ножа или да бяга да се спасява в чужбина. По 50 лв на пенсионер преди избори: Е Па кажете че сте доволни!- Ха-Ха-ха...

266

Анонимен

преди 1 месец

Като гласувате за ГЕРБ,гласувате директно за ДПС!!! ГЕРБ иска нови избори за да убеди ПП-ДБ, ме няма смисъл от промени, защото народа не иска.Ако искате Путин , липса на справедливост и ниски заплати и пенсии, гласувайте за ГЕРБ. Нека всеки да си провери каква заплата е взимал преди 3 години и колко взима сега!!!Всеки в ЕС казва, че икономиката на България е в топ 3. Само Бойко и Пеевски Си говорят обратното!!!

265

Дарк

преди 1 месец

Той е човека!От другите и баща им президентът "се отрече" публично!

264

Анонимен

преди 1 месец

За хората да са наясно! В момента България има по-малък външен дълг в проценти. Като пари са повече, но икономиката се промени само за три години. Пенсиите по време на Бойко бяха средно 350 лв. , а сега са средно 780 лв. Преди имаше таван на пенсията от 800лв. , а сега няма. Заплатите на учителите по време на ГЕРб бяха до 1200 лева, а сега е над 2400 лв. Същото е за всички държавни служители,а средната заплата за три години е над два пъти по голяма.

263

Анонимен

преди 1 месец

И да си крадем, както преди.

262

ПУДЕЛА

преди 1 месец

Не,няма да стане!Аз обичам пачки!Пачките са за мен!

261

Анонимен

преди 1 месец

Гласувайте за ГЕРБ и нека Пеевски и Бойко да управляват. Само си спомнете, кой предложи Пеевски да бъде шеф на ДАНС!! Кога ли ще видя Българи в България?

260

А

преди 1 месец

Сглобяем/антисглобаем...

259

Анонимен

преди 1 месец

Борисоф знаете ли че вече заплатите на държавните служители и частния сектор са изравнени.Това води до конкуренция и качване на заплатите в частния сектор.По ваше(ГЕРБ) време държавните служители взимаха на половин от заплатите в частния сектор.Пенсиите по време на ГЕРБ средно бяха 350 лева и имаше таван от 760-800 лв. Сега средната пенсия е над 780лв. и няма таван. Знаете ли ,че външния дълг на България беше по-висок по време на ГЕРБ!!! Народе не позволявайте на мафията да се върне на власт.

258

Анонимен

преди 1 месец

До 253 :Госин пенсионер ,радвай се че ония Бойко/Кирови ковидни 60 лева ги прекръстиха на инфлационни и ги оставиха към пенсиите + по новите увеличения чрез теглене на заеми от световната банка (ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ппдб В КОВИД ЕПИДЕМИЯТА )! Това ли ти е промяната ,заеми ? Нищо не ни увеличиха .Всичко е изравенено , " увеличението " на пенсията НИ върви с вдигане на данъците и цените ! Но България гласува По 6,8 млн. лв. годишно до 2027година лихвите по заем за Украйна !

257

Мазен ром!

преди 1 месец

Изчезни!

256

Анонимен

преди 1 месец

"Време е да натиснем паник бутона и да сложим край на този вятър на промяната". Това защо толкова крещящо ми напомня за един от последните вопли на друг български политик от национална величина - "Да се снишим, другари, докато бурята премине". Нали за същия този вятър на промяната звучаха Scorpions по митингите. Наистина ли ли това е целта - завземане на власт, снишаване, застой...

255

Анонимен

преди 1 месец

Бойко и Пеевски вече не крият,че са коалиционни партньори.Даже самите знаят,че са зле и искат да изкарат ПП и ДБ като лоши,понеже са били в коалиция с тях.Това е абсурдно!Те признават че са лоши и са вършили лоши неща,но ПП и ДБ са по-лоши,понеже решиха да изкарат България от кризата и да спрат поредната спирала от избори. ГЕРБ и ДПС видяха,че им спират парите и решиха пак да се похарчат 100 милиона лв. за нови избори.Ако малко човек се замисли,ще разбере че ПП и ДБ са шанса на България!