209

Анонимен

преди 3 месеца

Нещо не върви с мобилизацията, а? И шо така? Перемогата се отлага.

208

НОВИНИ от ФРОНТА

преди 3 месеца

ЗАПАДНО ОТ ВОВЧАНСК СА ОСВОБОДЕНИ СЕЛИЩАТА СТАРИЦА И БУГРУВАТКА

207

НОВИНИ от ФРОНТА

преди 3 месеца

СЕВЕРНИТЕ КВАРТАЛИ НА ВОВЧАНСК ( всичко до река Вовча ) СА ВЗЕТИ ОТ РУСКАТА АРМИЯ > ТОВА Е ОКОЛО 1.3 ОТ ГРАДА

206

мирише на руска мърш

преди 3 месеца

по руските медии постоянно казват : Русофили и путеноиди ще останат след ядрена война.. всички други щели да умрат.. О руския поп каза : Който умре за Путин ще иде в раяще бъде в Безсмъртния полк , и няма да има грехове. Като гледал св Петър руската телевизия се уплашил че толкова много руснаци ще идат в Рая и подал молба за членство в НАТО..ха.ха ха ха ха всеки ден да мирише на опърлени прасеца от москва ха хаха

205

...!

преди 3 месеца

Не, от министерството на отбраната на Русия са обявили, че са превзели село Старица! Пише го в статията! Чети! Или чукча писател, не читател?

204

Фют

преди 3 месеца

До Само факти. Ако руските танкове обаче изобщо не стигнат Киев,ти НЕ краваророба къде ще се криеш? Най-добре да се метнеш от някоя по-висока сграда и да ни дариш с липсата си! Също компромисен вариант би бил да стегнеш куфара си,ако имаш с какво-защото си бедна копейка и да емигрираш в руския рай! Че бая рускини вече ще имат нужда от мъже като теб. Глупави и алкохолизирани.

203

До питанката..?

преди 3 месеца

Това звездите ли ти го нашепнаха,Дойче Зеле,Укроинфирм или пък Наглосаксонското"разузнаване"

202

..?

преди 3 месеца

Нахлули с 35 хиляди край Харков, превзели едно село, и пишат, все едно са превзели Берлин? Жалки са! А за да превземат това село, значи от него нищо не е останало! Те така "освобождават"!

201

Анонимен

преди 3 месеца

Викам си ден Неделя е,време за отдих и релакс,ще ни спестят поне днес"победите"на наркозависимото същество,да ама не,рано рано по росата трябваше да ни светнете със среднощните брътвежи на тоя наркоман!

200

Стига бе,

преди 3 месеца

..."официални" данни на Киев? Копейките лъжата за нищо я нямат!

199

Анонимен

преди 3 месеца

По официални данни на Киев са загубили над 750,000 и близо 1,500,000 ранени. Зельо ходи се моли на някой да ти дава техника и спри да лъжеш. Пак по данни над 500,000 не са се явили на повиквателни. Защо ли?

198

Анонимен

преди 3 месеца

То ако слушаме вас те все губят те все бягат те все нямат и накрая наромана пак плаче иска оръжие мобилизира 17 г и инвалидите иска цялото ПВО на НАТО . Когато джурналистите който се хранят с фуража от Козяк 16 напишат че Русия губи да знаете че губи ус-райна

197

Хммм...

преди 3 месеца

От началото на войната/специалната операция бойните действия се водят ЕДИНСТВЕНО на украинска територия и то все по навътре в украинската територия.УКРАЙНА ГУБИ на бойното поле ама "печели" по медиите. А ФАКТИТЕ СА че за това време Украина е получила над 400 МИЛИАРДА ДОЛАРА помощи плюс военна техника , боеприпаси и оръжие от цяла Европа. Безплатен интернет от Мъск хиляди военни "доброволци" от Запада А РУСИЯ - над 11 санкции, една ракета от С.Корея и два вагона дронове от Иран и все пак НАПРЕДВА

196

Анонимен

преди 3 месеца

Подарете им

195

Анонимен

преди 3 месеца

До Км Не е лошо тези, които пишат за "руски асвабадители" сега и в миналото да го проумеят.

194

Км

преди 3 месеца

Шизофренично е да вярваш в собствената си пропаганда.Нещо подобно беше казал Илон Мъск.

193

Км

преди 3 месеца

Така е,като четеш това ,което е написано и си длъжен да четеш!!!!!

192

Анонимен

преди 3 месеца

Проблемът не е, че руснаците губят техника и хора, а е в това, че като ви превземат, ще останатисамо руснаци. И бивши украински жени.

191

Анонимен

преди 3 месеца

Маймун-Зеленски, пак загрижен за Русия

190

Анонимен

преди 3 месеца

Провалена държава.