32

Дълъг,живот и

преди 1 месец

Крепко здраве до ЮНИ месец.

31

Анонимен

преди 1 месец

кое е това управление на ПП бе? кой гласува с тях в парлямата и по комисии? аз ли бях в сглобката или ти бе псе мръсно и гадно. много са зле българите да гласуват за този подъл престъпник, убиец и крадец.

30

Емигрант

преди 1 месец

Ами да аматьори са не можа да ги научиш да крадат, а ГЕРБ са професионални крадци и измамници това се постига с дългогодишен стаж сред суверен от овце ! Алооо журналистите защо не пишете, че и тоя е в списъкът Магнитски ?

29

Анонимен

преди 1 месец

Подмяната на един еврорежим с друг нищо няма да промени . Сега парите са на изток а не на запад . На запад са дълговете . Трябва да умрат старите посткомунистически поколения за да се спре членството и да се промени нещо . Пълно е с хора които си мислят че запада ще е вечен и света никога няма да се промени . Света отдавна се промени .

28

Анонимен

преди 1 месец

Успех Борисов! 850 000 администрация сме с теб!

27

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ-ДПС са професионални крадци, така че народе да живей ГЕРБ-ДПС, вечна дружба Бойко професионалисти и мафията Делянчо!

26

Анонимен

преди 1 месец

Абе българите не да се опарят, трябваше да прегорят от близо 15 годишна окупация на държавата от това дроплесто меккотело и придружаващите го лиггавви образувания и политически бактерии, ама не би! Устойчиви и на глупост, и на изнудване, и на доене, и на уннаждане. То ги пллюеш, те викат от Бога росица. Хората 6 месеца се опитаха да направят нео: Лелее аматьори. Ами хак ви е! Заслужавате си тюлена от банкя.

25

вс

преди 1 месец

Разлика между ПП и гроб - най - голямата: едните са умни и крадат, тиквата е *** и краде! Демек все тая! Разбира се, *** е шеф на мафията (поне привидно, но над него има някой), *** е, необразован и с потресаващо селски речник! Крал е около 16 години и мисля да му е стига! А, и определено е за доживотен!

24

Жан Пол

преди 1 месец

Професионалист прецака аматьорите!

23

Анонимен

преди 1 месец

Няма такава държава каза Слави след като Киро уби човек и точно и ясно написа всичко

22

Анонимен

преди 1 месец

Просто Киро е за затвора убиец фалшификатор лъжец

21

Тенгри кан

преди 1 месец

Смърт на ГЕРБ! Смърт на Бойко Тиквата и Делян Пеевски! Разстрел! Па-па-па-папапапапапаааааааа

20

Анонимен

преди 1 месец

Борисов Лидер Борисов Политик Борисов Държавник

19

Анонимен

преди 1 месец

Борисов най най най успешният политикна прехода Успех

18

Анонимен

преди 1 месец

Успех Борисов 650000 българи гласуват за теб и се надявам още здравомислещи българи да те подкрепят Успех

17

Само факти

преди 1 месец

Докато Мумифицирания Славчо крещеше Македониооооо, К.Петков само за 6 м. от двустранен проблем направи българското вето над РСМ европейско изискване. 2. Докато бе на власт Борисов за 10 г. българските пенсионери получиха увеличение от 2 лева, за 6 м, управление на К.Петков пенсиите на всички пенсионери нараснаха два пъти.

16

Анонимен

преди 1 месец

Във всяка НОРМАЛНА държава Лойко щеше да лъска нара в килията 99 години...

15

Анонимен

преди 1 месец

До 13 КЪДЕ Е БОРИСОВ КЪДЕ СИ ТИ 13 ДАРИ ИЗОБЩО ОСЪЗНАВАШ ЕДВА ЛИ ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИ ОТ БОЖКОВ БЯХА 13 БОЖКОВ СЕ ХВАЛЕШЕ А АЗ ПОМНЯ ЕДНИ ОТ ПЛАТЕНИТЕ ДЕТО ПАЛЕХА ПОЛИЦАИ ЕДНИ ДЕТО КЪРТЕХА ПАВЕТА ЕДНИ ДЕТО БИЕХА ЖЕНИ И ДЕЦА ЕДНИ ДЕТО ЛЕЖАХА ПЛАТЕНИ БЕЗДЕЛНИЦИ И ПРЕЧЕХА НА БЪЛГАРИТЕ 13 ЛЪЖЕШ НАГЛО НАЕТ ШАРЛАТАНИН СИ

14

Анонимен

преди 1 месец

Не тая Тикква определено трябва да се изследва от учените... "От една средноевропейска държава, водеща на Балканите, в момента изглеждаме отвратително навсякъде." - просто потрес, без коменмтар.

13

Помним добре

преди 1 месец

А аз помня през юли 2020 г. по времето на протестите срещу правителството на Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев, едни брутално бити млади хора зад едни колони, едни незаконни арести, само и само да запазят на власт този полуграмотния Боко!