63

до 65

преди 1 месец

Тоя пък ще карам аз кола на газ. Хората готвят на газ в цял свят а не карат коли на газ. Кара се бензин и дизел. Само в Русия и диктаторския сателит България може да се кара на газ.

62

Анонимен

преди 1 месец

Ами някой да преброи в магазина американските,европейските и китайските стоки! Това е истината! Точка! Някой да преброи населението на Америка,барабар с Европа и Украина! А после да сметне Китай плюс Русия! После да види на картата колко е Русия плюс Китай и да сравни с Америка и Европа!

61

Анонимен

преди 1 месец

До Българин. Бързо да кандидатстваш за усраинско гражданство. Раздават го безплатно.

60

п.п.

преди 1 месец

СЛАВА НА ВЕЛИКА РУСИЯ! СЛАВА НА ПУТИН! -стожер на славянството!

59

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 57. Масово се отказват от ТЕСЛИТЕ. Хората си искат дизела.

58

Смех

преди 1 месец

Западняците без горива се опитват да пробутват ел. чайници за коли на гражданите си визирайни некво си уж глобално затопляне бухахахахаха Страх ги е да кажат истината, че електричките не стават за нищо и никога няма да заменят горивата както им се иска. В България се кара на екологичен и евтин натурален газ, но назапд няма такова чудо, то иде от Русия хехе

57

мда рушия е презряна

преди 1 месец

страна в близките 100 години поне.

56

Е да но Сърбите

преди 1 месец

се наслаждават на безмитна търговия с Китай. За какво мислите Си Джин Пин беше там? Никой в Европа няма този лукс и е нормално цените в Сърбия да са ниски и покупвателната сила на средностатистическия Сърбин е в пъти повече от останалите Балканци Еврогейци ;п)

55

Българин

преди 1 месец

Благородно завиждам на Украинците че имат такъв президент! А ние- мyнчовец!Също и че имат такава велика държава за която да умират!

54

Анонимен

преди 1 месец

Все пак дебиловатите натовски стратези явно искрено искат под контрола на Русия да се окаже практически цяла Украйна. Ето защо те дават на бандеровската власт все по-далекобойни оръжия. И накрая цялата територия на бившата УССР ще се окаже санитарна зона.

53

Анонимен

преди 1 месец

Сърбия не е в ЕС, и не се ползва от предимствата на свободно движение на стоки без мита, програми и фондове от ЕС и пак е по-напред от членката на ЕС и НАТО България, и заплатите в Сърбия са по-високи от България, и страната е уредена, а не разграден двор като България.

52

Анонимен

преди 1 месец

Няма начин Русия да бъде победена с Китай зад гърба си! Това е знака от срещата!

51

Анонимен

преди 1 месец

Tesla не успява да продава произведените автомобили. Темповете на производство на електрически превозни средства на Tesla сериозни изпреварват продажбите. През първото тримесечие на 2024 г. производството е надвишило продажбите с 46 561 автомобила, съобщават от компанията. Съхраняването на непродадените коли създава проблеми, произведените електромобили трябва да се съхраняват в паркингите на фабрики, търговски центрове и дори летища.

50

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 38. Много разходи и празни складове. Това, че си направил 20 пъти повече разходи от Русия, не променя факта, че саморетите са само на хартия, а складовете на цяла Европа са изпразнени. За армията да не говорим, тя бече е небинарна.

49

Либерално лаййно

преди 1 месец

Бай Дрън и демократите пускат мексиканци на кило през южната граница надявайки се на нови гласоподаватели да подържат умрялата ими партия. Мексиканците обаче няма да гласуват за тях а след като вече са мнозинство в щатите Тексас, Аризона и Ню Мексико ще сложат на власт други Латиноси които няма да играят по свирката на Вашингтон а напротив, ще искат референдум за независимст - гражданската война се пече, латиносите са многобройни и ще бъдат въоръжени то Русия. Трагичния край на УС А наближава :)

48

Анонимен

преди 1 месец

А какво става със срока на годност на зелето, кога изтича срока на годност на зелето?

47

Христо Христов

преди 1 месец

Наглите САЩ искат да командват целия свят, затова всички нормални и свободолюбиви хора подкрепят Русия и Китай. Факт

46

др0гаре плоскоземи

преди 1 месец

кагда монголоидите ще сделат инженерната мисъл наречена централна канализация в кУмсОмолск на аМур, че ратаите се вмирисаха от септичните ями? Някой от пасольството знае ли?

45

Анонимен

преди 1 месец

А бе това е много силен знак! Тия хора ще бъдат начело още дълги години! По дълго от Байдън,Зеленски и останалите им европейски приятели!

44

на малки държави

преди 1 месец

Естонският премиер Кая Калас казва, че всички руснаци са грешни хора: руснаците гласували за диктатор ... "Важно е Русия да загуби тази война. Както каза Снайдер, за да стане една страна по-добра, тя трябва да загуби последната си колониална война. Още не са я загубили. Те не виждат, че са убийци, те разширяват империята, вярват, че печелят слава във войната. И не става дума за лидера. Ще има следващ лидер. Поражението на Русия не е толкова лошо. Има много нации, които са част от Русия. Ако имаше повече малки държави, нямаше да е толкова лошо голямата сила да стане много по-малка.