64

Пенсионер

преди 1 месец

1. Като какъв Слави ползва охрана макар и частна ? 2. Защо му е ? 3. Заплашва ли го някой и защо ? 4. Кортежа с охрана на Слави движи ли се на всякъде без да превишава посочената от знаците скорост ?Едва ли някой ще отговори на тези въпроси. Най малка Слави.

63

Анонимен

преди 1 месец

Докато всеки безнаказано ще лети по улиците ще умират още много хора.

62

Царя е гол

преди 1 месец

Кой ги пази тези арогантнни популисти от ПП? Защо не ги е страх? Ние неискаме управляващи над закона, над нас с усещане за богове! Не е ясно това прокопиев ли е, посолство ли е, или те да достатъчно *** да вярват, че са недосгаеми, над закона и над всички нас, българските граждани! Нещо тия шшиибани политици отадвна забравиха, че са слуги на народа, нали? Да не говорим какви лъжци са, мостове, магистрали, тунели, а накрая лобиране за дейностите на прокопиев! Да се събудим и да ги изметем?

61

Анонимен

преди 1 месец

Петков ползва автомобил на НСО като бивш премиер. Така е по закон. Само, че Севда е пропуснала да каже н чашгаджийското й по ми ярче.

60

Dcg

преди 1 месец

Щом този гологлав празноглавец ни чете морал, значи наистина няма такава държава.

59

Анонимен

преди 1 месец

Ти с ВИС имаше отношения, с Мултигруп, накрая се скри под диванчето и не си показа празната учиндолска кратунка :)))

58

По принцип

преди 1 месец

не мога да го понасям,за глупавите му писания.Но този път не мога да си изкривя душата и да не кажа,че всяка дума е на мястото си.А за Н.Тицин и К.Петков-търкулнала се тенджерата и си намерила похлупака.(Пробита тенджера и крив похлупак).

57

Славч0 е шастлив

преди 1 месец

Писанието му излъчва злорадство. Не, че не е прав, но ... до там.

56

Ана

преди 1 месец

Трифонов, Трифонов ГОЛЯМО *** СИ!Хайде дирачии, трийте, нищо лошо не трябва са се пише за Банкявската долна и крадлива мутра, за Дебелян Феноменалния и техните ***. Много сте жалки!

55

Анонимен

преди 1 месец

Колата на НСО е летяла при ограничение 60км/ч. Всеки шофьор знае, че с 60км/ч дори да излезе някой на пътя имаш време да намалиш и дори да го удариш няма да разцепиш колата на две. При колата на НСО няма спирачен път. В мрежата качиха снимки на участъка. Човекът е излязъл от разклон след завой и реално се е огледал и колата на НСО не се е виждала, но с тази скорост от 140км/ч за да мине 300 метра са нужни 3,4 секунди!!! В случая Кирил Петков трябва да понесе отговорността!

54

Анонимен

преди 1 месец

О,я стига.Колкото си спомням и с кортежа н Борисов стана катастрофа.Някъде около Петолъчката.Блъснаха млади хора.Всичко се покри и не се разбра .

53

Анонимен

преди 1 месец

То е някакъв абсурд, ти да даваш акъл, ама от крив по-крив в БГ :)))

52

Анонимен

преди 1 месец

Как веднъж не прочетох материал написан от тези, уличаващ герб в една от многото далавери. Толкова явно показва, от къде си получава белите пликове.

51

Ехо...

преди 1 месец

Липсваше ми мумията...Добре ,че пак се обади, като последна инстанция, според него--строг, но за сметка на това далновиден, умен и милозлив--затова и плачеше на погребенията на мафиотите--Илия Павлов , затова и не зададе нито един сериозен въпрос на Тиквата, когато уж го интервюираше, затова и свали две правителства---затова! или може би, защото е *** станала богата ,но само с пари.....духовно е на стадии амеба.....

50

ПП НАПРЕД!

преди 1 месец

Всяка борба, всяка победа, всяка Промяна изисква жертви. Не може заради някой и друг пострадал, още повече пенсионери, да спрем развитието на България! Това са косвени жертви. Никой не е искал да пострадат хора. Трябва да забравим бързо за този нелеп инцидент и да продължим още по-активно работата си за пълна и окончателна победа!

49

Порно на Държава

преди 1 месец

По интересен е въпросът дали МВР е направило задължителните тестове за наркотици на Киро и Найо. Да се снимаш захилен като нарупана краставица с труп и да се пуснеш у Фейсо Про100 Велико като си на кристали.

48

Анонимен

преди 1 месец

По-долно от евроатлантик едва ли има

47

Анонимен

преди 1 месец

Колата на НСО е карала с над 140 км/ч!!!!

46

Анонимен

преди 1 месец

Докога ще търпим тази арогантност? Докога ще ни избиват? Протест против пп-дб! Утайката на обществото, която ламти за пари и власт! Долу тикви, долу ***, долу ченгетата от ДС, долу турските агенти! Кога ще станем народ и държава???

45

Анонимен

преди 1 месец

Чалгарите дето друсат турски гюбеци, нали те избраха, ти избега като м и с и р к а :)))