92

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

Те пък едни професори тия готованци. Заврат се в кабинетите и им носят печено от село следващите професори. Изпоограбиха световните фондове за наука,без да си помръднат грам пръста да правят наука. Я ги питайте ония професори от Медицината,дето на семестър печелят повече от Господин Ротшилд на месец от гръцки и арабски студенти.Последните си получават дипломите е в началото на образованието понеже са бутнали каквото трябва под бюрото на едикой си.Отидеш на доктор,намираш трафикант на органи .

91

Знам ли...

преди 4 месеца

Има истински професори - мъдри и образовани, има и малограмотни хитреци-кариеристи, които се организират и се избират един-друг. Няма статистика кои са повече. Може би трябва малко по-трудно да ги дават тия звания и титли...

90

Анонимен

преди 4 месеца

Тези които са долу и поддържат цялата инфраструктура и тези които рискуват живота си всеки ден за жълти стотинки, какво да кажат?Едни стоят и само мислят и разтягат локум, други правят всичко и никой не им е казал едно ..браво!

89

Може

преди 4 месеца

Ако чистачката е завършила вашия Университет!

88

Търсене и Предлагане

преди 4 месеца

Основен Принцип! не може да ти се Плаща просто защото си такъв или онакъв, ако не трябваш на никой и не си полезен на никой!! и аз съм Професор по Кореистика, ама като в България никой не търси хора с Корейски Език - не мога и 1 лев да изскарам с това и работя като ИТ, щото ИТ е търсено, прави търсен продукт и има пари!! така, че Професорката - като не си харесва Заплатата, да се ПреКвалифицира - кой я Спира?!

87

Анонимен

преди 4 месеца

Не искам да обиждам хората, които работят в областта на хигиената , всяка професия е знак за достоен труд,но искам да попитам кой постави Темелите на лесната процедура да имаме десетки хиляди прАфесори, които като излязат с публични изяви , се вижда и от обикновените хора ,че им липсва много ,за да са истински професори . Възниква въпросът- а може ли с ниво на знания на чистачка да станея професор?????

86

Анонимен

преди 4 месеца

Може, може! Колкото по-куха нация, толкова по-добре за гербаджиите. А и трябва да се става кмет и президент.

85

Бати Бойко

преди 4 месеца

Гласувайте за ГЕРБ - ще измислим нещо. Знаете, че ГЕРБ е партия, която мисли основно за хората.

84

До 85

преди 4 месеца

Ти не си капитасит, а си типичен комунист. По време на комунизма инженерът взимаше по-малко от багериста, което е абсурд.

83

Анонимен

преди 4 месеца

Такова опростачаване на нацията, което направиха Про стия похотливец от село Банкя, дето дори не може да говори български и калинките му, дори и Славчо Чалгаря и сценаристите му не са налагали.

82

ВНИМАНИЕ! УГРОЗА!

преди 4 месеца

МГЕРБ са пряко отговорни за насаждането на масова истерия в обществото за дефицит на олио, което доведе до бунтове и битки по супермаркетите, в това число и до Битката при Кауфланд, довела до една жертва и ранени.

81

Kiko

преди 4 месеца

Че 180 процента искат - дали не се нагли а? Ама не казва колко допълнително часове докарва от горе и в колко университета преподава, не споделя колко печелят от учебниците които си пишат и за изпити искат само техни да се купуват и късат страниците да не се продадат на други.

80

Решението

преди 4 месеца

Гласувайте за ГЕРБ, за да ви вдигнат доходите х2-х3

79

Анонимен

преди 4 месеца

За разлика от измислените и самоопределилите се профЕсорите, чистачите поне вършат някаква работа!

78

Анонимен

преди 4 месеца

Чистачките вършат повече работа от тия..

77

Капиталист

преди 4 месеца

Защо да не Може?! Свободен Пазар - на Мене Чистачката ми Върши по-голема Работа от някакъв ПсевдоПрофесор, дето не Извършва никаква Полезна Дейност и не Генерира никакъв Продукт!!

76

Анонимен

преди 4 месеца

Като минеш през мутренските времена през 90-те, сложиш сикаджийската мутра Боко за премиер.... :)))

75

Анонимен

преди 4 месеца

Бах мааму, като знам какъв инженер съм, направо ме е страх да отида на лекар...

74

Анонимен

преди 4 месеца

Когато се закрият излишните поне 50% университети и факултети и се приемат само грамотни хора - и за студенти, и за преподаватели, когато се вдигне нивото на висшето образование до степен, поне завършилите такова да пишат грамотно и да знаят това, за което имат дипломи, имате право да искате увеличение на заплатите. До тогава - с тези си знания и работа и с тази липса на смисъл от съществуването на повечето от вас - това няма да стане.

73

Tенгри кан

преди 4 месеца

До АнонименРеволюция? По-скоро бих казал дебилизация, защото един докторант не може да пише докторантура и за тва ползва AI;))) То хубаво, ама преподавателя го фаща, че го ползва и он се оправдава, че е зле със съставянето на текстове;))) АI идва за да замаже масовата олигофрения, която се задава;)))