5

Размисли и Страсти

преди 1 месец

Паралелно с цените на жилищата, растат и наемите!!! В това няма нормална логика/за наемите/, понеже ако живееш под наем някъде, да кажем три години, и през тези три години, нищо не е пипнато, подобрено, в един момент наема да скочи, защото видиш ли, цените на имотите скочили.

4

Под дюшека най-добре

преди 1 месец

Как цял свят живее на кредит само нас никой не може да ни убеди, че има по-сигурно място от под дюшека. Това ще да е защото сме много по-умни от тях предполагам. Та и за това сме и много по-добре от тях също предполагам. Сигурно и това че 60% от работната ръка си взима заплатата под масата и работи по документи за минимална заплата също много помага.

3

Анонимен

преди 1 месец

Да бе твой апартамента ако не платиш кредита 3 месеца и ти го вземат каквото си плащал до сега пари не връщат

2

Анонимен

преди 1 месец

логично, наемите много изостанаха от пазара. Стандартно жилилище за 2к наем в София последните 5 години си е качило цената от 100к на 300к!

1

Анонимен

преди 1 месец

Под наем ако съм, ставам и си заминавам. Ако е с кредит имам една огромна тежест на гърба и стрес. Пак не е мой апартамента ами на банката. Мерси мерси. Ако нямаш поне 50-60 процента в кеш да дадеш и другото да ти остане на кредит тогава долу горе става макар че с лихвата купуваш два все едно и освен това това което ще купиш не си заслужава.