67

Анонимен

преди 1 месец

Кой болен мозък може да нарича това демокрация? Това е класическа диктатура на елитите, 80% от европейските граждани не са искали да плащат нито помощи за Украйна, искаха преговори за мир и са против зелената сделка. Какво правят марионетките на задкулисието? Налагат техните политики, а полицията ги пази от народната любов. Това е всичко друго, но не и демокрация.

66

Анонимен

преди 1 месец

До Гризел Ако нямаш пари, в кръчмата си добре дошъл, предполагам?

65

Анонимен

преди 1 месец

Това последното някой разбра ли го?

64

Анонимен

преди 1 месец

Естествено , само , че защото няма нищо демократично , ЕК демократичен , сиреч народен избор ли е , Урсулка с кухата гаделка и тя ли е демократичен избор .

63

Гризел

преди 1 месец

В какво се състои т.нар."демокрация"?В това,че можеш да ругаеш когото си искаш ли?Вижда се,че когато отидеш на съд,престъпникът има повече права от жертвата и го пускат под гаранция дори за тежки престъпления.Вижда се,че като нямаш пари,може да ти откажат прием в болница или да те подматят насам-натам и ако случаят е спешен - загиваш!

62

Анонимен

преди 1 месец

34 години ни лъжат със така наречения "преход". Официално "прехода" в България все още не е завършил. За същото време комунистите построиха държава и направиха чудеса.

61

Не разбрах

преди 1 месец

за България или за България нямат мерна единица?

60

Гризел

преди 1 месец

Тея пък с тяхната измислена "демокрация"!Истински демократични са онези държави,които за всичко се допитват до своя народ и провеждат референдуми.Каква демокрация има в БГ?Никаква!Кой се допитва до народа дали иска в НАТО и ЕС?

59

Анонимен

преди 1 месец

Урсула с регламентите и куха кратуна ли му викате демокрация , или военнолюбеца Борел , или пък направо цялата им сатанинска сбирщина ?

58

Анонимен

преди 1 месец

До Шнур за лгбт И Адолф е бил "крайнодесен" и той е имал същите "идеи" за "ЛГБТ" (макар че те не са се наричали така тогава). Ти на него ли симпатизираш?

57

Шнур за лгбт

преди 1 месец

Успвх на крайнодесните на изборите! Да си върнем нормалността.

56

Анонимен

преди 1 месец

Недоволството не е срещу демокрацията, а срещу "демокрацията".

55

ай стига бе

преди 1 месец

Значи нещо дето не е съвсем демокрация се е самонарекло демокрация .

54

Анонимен

преди 1 месец

Демокрацията и комунизма са двете страни на една и съща монета! И двете системи не работят и няма как да работят защото в основата си залагат да абсурдни механизми. Все едно в една фирма работниците да гласуват и вземат решенията. Просто абсурд. Всяка една организация трябва да има начело хора които знаят какво правят. Трябва да има план, цел и посока на развитие. Може ли един бизнес да успее без план? Не не може. А защо си мислим че държавата може? Какво е това безумие?

53

Анонимен

преди 1 месец

само Възраждане

52

Видял

преди 1 месец

До Анонимен 54 Те МНОГО ДОБРЕ знаят, че в България ДС се погрижи вместо демокрация да има ДеСекрация. Не са ТОЛКОВА отнесени. Затова повтарят като побеснели едни и същи лъжи и опорки - щото знаят, а се стигне до дискусия и всичко веднага лъсва.

51

Анонимен

преди 1 месец

Рашките са в ръцете на чините, че-рве-ните ко-му-нета, се събраха. Те ще приемат чине моделът. Далеч от тези.:))

50

Анонимен

преди 1 месец

До Чакаме демокрацията "Сини вратовръзки" - Луканов, Беров, Виденов, "Цар", Станишев, Борисов..Ех какви "демократи" само ааааааа!

49

Грозната истина

преди 1 месец

Има недеволство защото е демокрация. Я некоя копейка да иде в Русия или Северна Корея и да каже, че не е доволна от нещо.

48

Айде де

преди 1 месец

До Анонимен 45 "страни като Русия, например са в пъти по-демократични." Ти нали искаш да живееш в "по-демократична" страна а не като в гадния ЕС. Какво чакаш?