85

Анонимен

преди 1 месец

Лайковете се манипулират .

84

Анонимен

преди 1 месец

Между другото, на младини имах оферта от богата рускиня да я мандръсам за пари. Веднъж я опнах на пияно и после ме преследва 2 години докато ми загуби следите. Беше 10 години по - голяма от мен. Хубава беше, ама аз бях твърде горделив и се наложи да и отказвам над 20 - 30 пъти. Не си лягах с по - големи от мен. Дори и да плащат.

83

Василев

преди 1 месец

Нещо нямаше санитари в психиатрията и пак се изсулих навън. Агент Джим Родман, ЦРУ.

82

Анонимен

преди 1 месец

Затова пишете по форумите в събота вечер богатите, щото навсякъде ви искат.

81

Анонимен

преди 1 месец

Бяхме искали са приемем богато руско семейство в дома си и всякакви руснаци и украинци.

80

Анонимен

преди 1 месец

Хвани си богата рускиня да я мандръсаш от време на време и да ти плаща мечта на всеки бг бай ***

79

Анонимен

преди 1 месец

Скъсаните рашки, приятелю, си купуват коли както ти си купуваш телефони... Голяма част от тях имат ваканционни имоти в чужбина. Ти поне твой апартамент имаш ли или ползваш наследствения от баба ти?

78

Богатите

преди 1 месец

Навсякъде ни искат, не ни мислете... Дубай, Катар, Сингапур, Р Южна Африка, Сейшелите, Кайманите, Мавриций, Малдивите, Япония, Китай, Хонгконг... Само бедните и некадърните никой никъде не ги ще.

77

Анонимен

преди 1 месец

Нищо ново под слънцето. Започнаха да тъпчат капитала. Одържавяване, което винаги води към икономически крах. Проиграно е стотици пъти. Но тоя Путинонацист ще направи ядрена катастрофа ако не му попречат.

76

Михаил

преди 1 месец

И мен ме притеснява ако стане нещо дали държавата няма да ми отнеме богатството. Спестили сме 480 лева и 22 евро. Вече се чудя дали да не открия сметка в Швейцария за черни дни.

75

Анонимен

преди 1 месец

Не пише за проблеми!

74

Анонимен

преди 1 месец

Още ли има дбили, които викат на руските фашисти "братушки"?! То бива тъптия, ама чак пък толкова

73

Василев

преди 1 месец

Какви са тези санкции които направиха Русия още по-богата , защото се вдигнаха суровините!Нищо Чичо Сам ще компенсира, като продава оръжие за милиарди!Европейците плащат сметката , защото такава е играта, кой разбрал разбрал!Агент Дарси Кейтър!ЦРУ!!!

72

пияница мистик

преди 1 месец

В безпътица са, защото много добре знаят, че а откажат да даряват пари на Путляра, а са се подхлъзнали и паднали от някой висок етаж :))) Имаше много такива случаи на богати руснаци, отказали да даряват пари на Кремля и заминали си скоропостижно

71

Анонимен

преди 1 месец

Никой не е кравороб ве пенсия, просто казвам факти, не си измислям :))) По скъсани от рашките няма, не знам какви бр5атушки са ти в празната тиква :)))

70

Анонимен

преди 1 месец

В русия няма текуща мобилизация и не се очаква да има. Те си имат достатъчно доброволци там. Дават и гражданство за участници във военните действия. Та, нямат мобилизация. Това не е като в Украйна. От РУсия не е избягало повече от половината население. ИЗбягаха около милион и в момента повечето се върнаха. Поне според западните агенции.

69

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да се учат от журналистите на Днеса. Пишат статии за жълти стотинки, но са граждани на ЕС, и могат да си позволят да отидат до село да натоварят компоти и зимнина.

68

Анонимен

преди 1 месец

И какво като дойдат самолетите в Украйна? Щевси върне Крим? Или ще сре да губи територии? Или войниците и ще спрат да бъдат осакатявани и да умират? Или гражданите и ще спрат да бягат? Украйна е до тук, приятелю. Всички го виждат, само няколко балъка останаха дето не знаят какво говорят. Нямат пари да изплащат пенсии, детски и т.н. Поляците се скъсаха да печелят на украински гръб. Както и България. И всички остнали.

67

До 78

преди 1 месец

До Хххх Абе, човек, що стоиш тогава в UK?! Махай се от там докато е време и отивай в раят на Земята - Русия. Току виж набързо са те мобилизирали, така че наследствените въпроси ги уреди предварително, че не се знае дали ще се върнеш от месомелачката на войната.

66

Анонимен

преди 1 месец

Никой не обича крадците. Запада счита, че е позволено да крадат от руските крадци. Руснаците си ги знаят че са крадци и се отнасят с тях като с такива. Опитаха се да се изкарат за дисиденти, но не мина. Дисидент - милярдер е както в затвора - всички са невиииини там... Оксиморон някакъв.