195

Анонимен

преди 4 месеца

Браво!! Хора гласувайте срещу Гроб, Ппгбт и пеевски!

194

Учете история

преди 4 месеца

"Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския."(Захари Стоянов, из предисловието към брошурата на Г.С. Раковски "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1886 г.)

193

Анонимен

преди 4 месеца

Браво на тези достойни българи!!!

192

Анонимен

преди 4 месеца

В Москва --ПАРАД , в Бг - ПРАЙД !

191

Много

преди 4 месеца

Ви е замъглен кадъра, бе, гулю-гулю!

190

Историк

преди 4 месеца

До до Европеец "нямаше и да има нито първа, нито втора световна ... И в двата случая Русия е нападната" Егати наглата руска лъжа! Русия заедно с нацистка Германия напада Полша, а след това и Балтийските държави и Финландия. За пръв път "СССР е нападнат" когато дотогавашния му съюзник - нацистка Германия го напада.

189

хаха

преди 4 месеца

ЦИРКАДЖИИ !!!

188

Честит празник

преди 4 месеца

Да ни е честито...9 мая ДЕНЬ ПОБЕДЫ ... Ако го нямаше, нямаше да има ДЕН НА ЕВРОПА!!!

187

Евро-Атлантик

преди 4 месеца

Евроатлантическия българин си заслужава жалката съдба да е на дъното на ЕС и да се чуди Събота и Неделя какво да работи за да свърже двата края ! Този бивш народ , а сега племе дори му е много и това че има какво европейско да яде ! Скоро време трябва на 100% всичко да е внос в тази територия ...бивша държава !

186

Мда

преди 4 месеца

И един българин няма в това сборище!

185

Радослав

преди 4 месеца

До 201: мутрофанова я няма в България, привикана в в Москва да замества един танк на прайда. Облечена е в отровно зелено и са и нанизали един прът в зурлата вместо оръдие и я представят за безаналогов ултра гига хипер звуков танк Т-343434 който ще е с плазмено оръдие, антигравитационен щит и лезери (като ония които уж избили цяла китайска армия в Монголия и никога повече не са ползвани) последно поколение. А мутрофанова е просто макет и показва как ще изглежда.

184

Анонимен

преди 4 месеца

Парада в Москва го води Филип Киркоров с любимите си прашки.

183

Анонимен

преди 4 месеца

Присъствието на Радев категорично не е изразяване на пристрастие! Не, той е Президент на целия български народ. Безпристрастен и както винаги обективен. Ич даже не е комунист. Само - малко! А тея пред него на които стиска руките - малко младеят за "полка". Като гледам - повече русофилски тRолейбуси отколкото участници! Тьотя Митрофановна де е?

182

Анонимен

преди 4 месеца

Поздравявам ви с деня на победата.

181

<><>

преди 4 месеца

Путин да хвърля ядрените ракети и да се приключва че този свят вече стана сатанински , извратен , грешен ..изроден ...Мъже се омъжват и осиновяват деца без децата да имат право на мнение дали искат понеже са малки и щът нещът ще станат и те такива....Хитлеризма не се разглежда като нещо лошо ...просто не се разглежда ! Заличаване на истории , държави , вяра....Избиване на милиони за пари и интереси...Няма вслушване в разум , а вслушване в чужди думи казани по медиите ..Народа е роботизиран !

180

Радослав

преди 4 месеца

Уж почитат жертви от България, а то на плакатите само знамена на Рашистан, пише на протобългарски смесен с монглоиден и тук там някъде в ъгъла подритват по някое друго знаме на България. Какви българи са тия? Мръсни путлероджендъри и путлерофашисти! Явно на джуджака тази година не са му стигнали копейките, че да подкокороса малко повече путлероджендъри да търчат със знамето на съюзника на нацистка Германия.

179

до Европеец

преди 4 месеца

Ако не бяхте "европейците" нямаше и да има нито първа, нито втора световна. И в двата случая Русия е нападната и в двата случая не си извадихте поуките. Дойде време за трети урок. Дано тоя път ви се събуди мозъкът.

178

Анонимен

преди 4 месеца

Добре, че са се сетили да сложат гвардейци при вечния огън!

177

Европеец

преди 4 месеца

До Анонимен Да, за нас героите са от битките, които сме водили, за освобождение и обединение на България. Руззките портрети, не ни засягат.

176

Учете история

преди 4 месеца

"Руското правителство, кое досега лъстеше нашите добродушни българи със сякакви лукави и лъжовни обещания, днес вече открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика към тях. То е наумило и труди се с всичките лукави и безчестни средства да разори и опустоши милото ни Отечество България и да уникакви нашата народност, самото нам скъпоценно и свято наследие!"(Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)