36

Анонимен

преди 1 месец

Китайските коли вече превъзхождат немските по всички показатели. А в ЕС скоро всички ще карат колела, както в Китай през 70те години и както в Северна Корея. Коли ще имат само елитите.

35

Анонимен

преди 1 месец

Китай 1987 година беше убита страна. Всеки който е бил в Китай тогава, ще каже, че тази страна никога не може да се възстанови. Всички облечени в еднакви сини дрехи, никакви автомобили (1987г когато в България всяко семейство имаше кола), всички на велосипеди, навсякъде мизерия.

34

Анонимен

преди 1 месец

Унгария ще увеличи територията и ще си върне земите от теритирията на бившата УССР, и ще има обща граница с Русия, ще бъде основен газов хъб на Европа, а може и да напусне ЕС, никой не иска да го асоциират с пораженци, защото Сърбия и Унгария ще бъдат ключови играчи в "Един пояс, един път" за Европа. Неслучаийно Орбан и Вучич бяха поканени в Китай на форума "Един пояс, един път" поради географското си положение, а Брюксел, Париж и Берлин не бяха. Си Цзипин на посещението си с Европа посети Унгария, Сърбия и Франция.

33

Анонимен

преди 1 месец

Смятай колко *** поръчкова мисирешка пропаганда е да напишеш глупост от сорта "националиста се сближи с Китай".

32

July

преди 1 месец

Не ми пука за вашата омраза, а и сега на изборите отивате на Кино.

31

H

преди 1 месец

Много ми харесва как Унгария си гледа интереса а ние тука подай гъзица и се ловиме за палците

30

Анонимен

преди 1 месец

До 17 мойте баби и дядовци са бежанци от Беломорска и Одринска Тракия и са ни разправяли колко тракийски българи са били изклани и прогонени от родните им места, няма си смисъл да ни втълпявате,че виж Турция и мюсюлманите, албанците са най големият български приятел вие явно сте от българомахамедански пройзход и е нормално да си защитавате Турция и Албания.

29

Анонимен

преди 1 месец

Моя поглед за съседите които ни мразят не е дълъг,1.С.Македония/Сърбия 2.Гърция..турците им е през оная работа за нас,не че нямат въжделения,румънците им е все тая,албанците не са ни съседи..За тези които ходят често в Гърция и виждат внимание и гостоприемство,да не се чудят че,са ми в листа,чувал съм доста пъти, че ни смятат за полухора,което не им пречи да ни взимат парите ;)

28

халал да им е

преди 1 месец

електромобилите отпадат по зареждане а производство на батерии е ОТРОВНО !!! - хора, нали се събират отделно в туби в супермаркетите .... и ще премълчат смъртните случаи. А у нас еврейчето Лорел от ПП пропагандираше за завод за батерии у нас - взел е парите за лобиране.

27

July

преди 1 месец

И сега чуждите инвестиции в Унгария са два пъти повече от тези в България. Просто прочетете, има много подробна информация, дори в EU.

26

July

преди 1 месец

Много омраза тук??? А Македонци обичате ли? Или си мразите всички съседи?

25

Враца баце

преди 1 месец

До Таня: Танче, ти явно нямаш идея верно! Хората просто си гледат интереса, за разлика от нашите д0педавци! Само обърни внимание за какви инвестиции става въпрос и се поинтересувай, колко са инвестициите у нас!!

24

До 22

преди 1 месец

Сигурен ли си, че няма? Я отиди в Англия. Бай дъ уей, лихвите по ипотеките в Унгария минаха 12%.

23

До 23

преди 1 месец

Изобщо не познаваш българската история, куче мръсно. Произхождаш от робски селски род и затова не знаеш, че сърбите са ни най-големите врагове. Произлизаш от фамилия на нежни мъжленца, които никога не са воювали, а са се крили под полите на жените си. Айде женчо, кажи колко много обичаш сърбите и как им гълташ.

22

Хахахаха

преди 1 месец

Бял човек съвсем доброволно да се съгласи да е слуга на някакви жълтурковци. Е няма такова падение.

21

Анонимен

преди 1 месец

Ами албанците казват че българите сме били ци. а. ни, сърбин никога не е казвал че българите сме ци. а. и, даже и бошняците и санджаклийте, също има доста български турци, помаци, и Бг казълбаши не всички ама има доста който си позволяват да казват че щяло да дойде време те заедно със Бг ромите да ни ко.. ят нас Българите затова аз съм си направил извода кой са ни враговете.

20

Анонимен

преди 1 месец

Ето затова по чужбина няма унгарци да мият чинии,да берат ягоди и грозде или да работят в строителството ,човека мисли за страната си и за народа...друго няма какво да се каже...

19

До да

преди 1 месец

Има китайски магазини и ресторанти. Ходи работи, търсят постоянно персонал.

18

Програмист

преди 1 месец

Има държави, които винаги предпочитат да се навеждат моментално, щом стане трудно. Маджарите са едни от тези. Не знам защо ги търпим в ЕС изобщо. Да им бият шута и да чакат ориз.

17

Таня

преди 1 месец

Какъв мерак имат да са подчинени на Китай, идея си нямам. Толкова е жалко, но сами си го избраха. Такива не ни трябват. Утре ще се извъртят накъдето духа вятъра.