183

анонимен келеш

преди 1 месец

Абе най важното от цялата работа е,че България вече е извън обсега на тези бедни,руски комунисти:):):)Останаха тук малко кАпейки колкото да има пета колона,обаче за сметка на това те са много страхливи и не смеят да се покажат на улицата освен,ако Костя не им раздава сандвичи с мухлясъл шпек и бира Ариана:):):)Иначе кАпейките са доказани клавиатурни бабаити:):):)

182

Анонимен

преди 1 месец

Нато иска месо... Вместо да лаете тука колко сте смели - марш в окопите ... За сглобкаджиите се отанася нали са евроатлантициджендъри... хахах

181

Анонимен

преди 1 месец

рушнята почва да пуска кафево - смееех

180

Герт

преди 1 месец

Видно е ,че сме на такъв етап от човешкото развитие , в което войните се водят от професионални военни и наемници. Отминали са времената на отечествени войни , просто вече хората не воюват, но това руснаците не могат да го проумеят. А стигне ли се до професионални армии и наемници , много нации са много пред руснаците.Дори украинците доказаха ,че въпреки по малкия човешки потенциал и въоръжение са по добри бойци от руснаците.

179

До 178

преди 1 месец

Аз гарантирам , че твоята заплата е на обещал, няма да свърши работа. Утре я дари на митрофанова

178

Дарк

преди 1 месец

Дреме ми ще откликнат или не на Петицията.Петиция,ха,ха,ха,що за идея,ха,ха,ха.И трета световна да стане пак под асмата ще пия пет загорки сутрин и пет бургаско следобяд,а като се захлади и пет ракии Балистични ракети за нас няма открити.На Запад има достатъчно привлекателни мегаполиси за тях,в Русия само два.И бедуините в Сахара ще държат кафе и говорят колко обичат и двете страни Украйна,че се сбиха за нея.Ще се чудят що за мома е,че толкова всеки я желае.

177

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 175...кьорав ли си..Русия превзе и Балтийските републики..помете Украйна като малка гара...ха...ха...ха...

176

Крим не е руски

преди 1 месец

време е 3-и дневната руска терористична излагация с помощта на НАТО да приключи за два дена и светът да си отдъхне..

175

Анонимен

преди 1 месец

Време е вече да приключваме с руските фашисти.Светът да не спи,а да се събуди.Само бой по *** кратуни ще ги вразуми.

174

Дедо

преди 1 месец

Франция играе някаква роля. Вероятно заради загубата на влияние в Африка ,сега натиска руснаците , че ще прати войски в Украйна, ако Русия не спре да прониква в африканските държави. Естествено Франция ще изпрати Чуждестранния френски легион ,които са си обучени наемници , а не редовна френска армия.

173

Анонимен

преди 1 месец

хайде да пратим още сега всички атлантици и краварофили на фронта! Бих дал една заплата за да ги пратим!

172

БГ сме с Украйна

преди 1 месец

Идва разбойник в къщата ти , настанява се , краде от домът ти , убива децата ти , изнасилват жената ти и като решиш да повикаш полиция... разбойника се учудва.

171

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

170

Абе

преди 1 месец

До Анонимен164 Това да не са картофи, че да се "кълнят"?

169

Ало Ало!

преди 1 месец

ха ха ха ! Добрю Утро!

168

украинската свинкя

преди 1 месец

Alyona-Alyona колабира на сцаната на репетицията.

167

Значи

преди 1 месец

Те в другите страни от луната падът и чакат Русия да ги нападне ... Бре , че умни тези русофили, бре че могъща военна супер сила... Страхотен успех във военно отношение, само дето нямат контролирани области за три години

166

Френски войски...

преди 1 месец

що е то? :)

165

Анонимен

преди 1 месец

Да пожелаем победа за Alyona-Alyona на Евровизия! Ако не може да спечели, има опция да я хвърлят срещу руснаците като FAB!

164

Анонимен

преди 1 месец

Тва лято се очертава да е най-топлото.....само в Хирошима им е било толкова жежко до ся... Пишете си, подписвайте петиции, *** кат дойде ще го лигавим всички....