145

АнонимеН

преди 1 месец

САМО ДА СПЕЧЕЛИ ДЖО БАЙДЪН 2-РИ МАНДАТ И ОТ ВЪПРОСИ: КАКВО СТАВА С КОНТРА НАСТЪПЛЕНИЕТО , ВЪРНАХА ЛИ КРИМ? ЩЕ СЕ МИНЕ НА ВЪПРОСИ: КАКВО СТАВА С РАЗПАДА НА ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ , ИЗБЯГА ЛИ ВЕЧЕ САМОЗВАНИТЕ ПУТИН В БЕЛАРУС!)

144

Въпрос

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

143

Отговор

преди 1 месец

До Как мислите? 131 Няма да се измъкне. Двадесет и седем милиона руснаци загиват през ВСВ и акъла им не дойде , да разберат че по лошо от война няма.Дори животни от един вид не се избиват по между си.

142

Анонимен

преди 1 месец

Цяла Украйна не е нужна на Русия. Нито Киев, нито Лвов. Русия ще си върне своите територии - Харков, Николаев, Днепропетровск и Одеса до границата с Молдова. Западна Украйна с Киев и Лвов ще бъде без излаз на море напълно демилитаризирана и денацифицирана територия с руски военни бази за гаранция на извънблоковия статут. След този грандиозен провал ЕС ще бъде неспособен да съществува нито икономически, нито политически и ще се разпадне. България отива в нищото, и ще се моли на Турция отново да си я прибере.

141

до Българин

преди 1 месец

А проблемът на Русия е, че живее в отминалия свят на Руската империя и СССР, където половината свят е техен и винаги става това, което кажат. Да, ама вече не живеем в този свят.

140

Анонимен

преди 1 месец

Няма как да разговаряте със Запада. Вие съществувате в XVII век!

139

Анонимен

преди 1 месец

Украйна няма никакво значение тук. Русия може да приключи с Украйна за 2 дни каквито и помощи да и дават. Залогът е друг. Декември 2021г Путин направи предложение, нарекоха го ултиматум - момчета, реалностите се промениха, айде сега ако обичате, изтеглете се малко, и да живеем мирно. Тогава му се изсмяха, а сега пищят. Русия ще постигне целите си от декември 2021, и не забравяйте, че има такава традиция при Путин: второто предложение е по-лошо от първото, но по-добро от третото.

138

до Ти да видиш..

преди 1 месец

Не, не само петте области, а да им дадат цяла Украйна.

137

Българин

преди 1 месец

Проблемът на западните политици е, че все още живеят в един отминал свят, в който няколко западни държави са хегемон и винаги става това, което кажат. Да ама вече не живеем в този свят. Другият проблем е, че повечето управници в Брюксел са се издигнали до високи постове не заради някакви умения, а заради бясно показване на русофобия. Те повече мразят Русия, отколкото обичат избирателите си от Европа.

136

Ти да видиш..

преди 1 месец

Сериозните преговори от Руска страна са ясни. Отстъпете ни петте обрасти и се махаме. А за загиналите стотици хиляди ,нито дума. Пустия му Путин каква пукотевица направи .....Друг вариант няма.

135

Анонимен

преди 1 месец

Било пародия на преговори? Ами с пародия на дипломат като Лавров, какви преговори се очаква да има?

134

Мнение

преди 1 месец

Това не е оплакване, а констатация....

133

Мисля, че

преди 1 месец

По-скоро европейските фирми ще се измъкнат от "Западналата Европа" (Шпенглер).

132

Анонимен

преди 1 месец

За да си отговориш на въпроса "Ти в рецесия ли си?", си спомни след колко години те зашлеви рецесията от 2008 г.

131

Ббб

преди 1 месец

Ами да.. Цариградската конференция да не би да е била без Османската империя, а..

130

Анонимен

преди 1 месец

До Как мислите?, моят лайк не означава положителен отговор.

129

Фют

преди 1 месец

До 129. Ти в рецесия ли си? Защото си част от Европа, за съжаление.

128

82-ОМБР

преди 1 месец

Сециаааалната върви ли по план?

127

Как мислите?

преди 1 месец

Руското общество ще се измъкне ли от средновековния си манталитет?!

126

Анонимен

преди 1 месец

"Презряната Украйна изобщо не е необходима на запада. Западната капиталистическа система рухна още 80те години, но последните 30 години живее от развала на СССР. Сега капитализмът умира пред очите ни, ако не се добере до Русия, със запада е свършено. А ако победи, ще се обезпечи за дълго и ще живее в просперитет и богатство, както живееха досега" - Разумно. Този лаконичен анализ струва повече от всички ток-шоу по българските ТВ-канали.