190

Анонимен

преди 1 месец

Украйна ще Приключи скоро! " Запада" пак Подцени Русия!-:)

189

Анонимен

преди 1 месец

По малко да гледате зомби маратона по украинската телевизия

188

дяконЪ

преди 1 месец

...за центаджиите тук да спомена, че докладваха за гнездо наблизо и довечера ще сме на лов.6 парчета пресни са докарали, та да видим кой кого...2331:58Скоро Одеса

187

му ха ха ха ха

преди 1 месец

"нетехнологични и разрушителни управляеми авиационни бомби", казва Вадим Скибицки." *** мноу са прости тия бе, що ревете тогава като са НЕтехнологични.

186

дяконЪ

преди 1 месец

2331:58Скоро Одесаснощи 2-*** поляци, 1 литовец, 2-е усраинки снайперьожки и първата инсигния на един евреин нацист - Йосиф Сабитай Селаф ...и ако не сте виждали евреин с нацистки татуаси , то ей богу видях ...мъртъв вече.....

185

Христо Христов

преди 1 месец

Неграмотните и некадърни мързеливи про'с'таци гласуват за ЕС и НАТО та да им ДАДАТ МРЗ. Факт.

184

Ужас

преди 1 месец

Чета подобна пропаганда всеки ден. Кому е нужна? Всеки човек може да провери ситуацията. Даже и в независими ютуб канали. Следя в телеграм 10тина руски и толкова украински. По руските всеки ден качват над 100 нови клипчета с всевъзможни сцени на смазване на украински постове, укрепления, машини с дронове и фаб. Малко пехота. Пазят си войниците. Украинските канали не качват почти никакви клипове от фронта, само някакви нощни нападения с дронове по руска територия и да, успяват да подпалят нещо.

183

Христо Христов

преди 1 месец

Русия даваше огромни жертви. Откак има ФАБ-ове в излишък, ситуацията се промени. Дадоха два дни на урките в Часов Яр да се предадат преди да ги почнат с ФАБ-овете. Ония не се предадоха и ги почнаха. Руснаците вече не атакуват докато всичко не е изравнено със земята след два дни обработване с ФАБ. Жертвите ги дават заради липсата на електроника да заглуши дроновете на урките. След още 11-12 унищожени уркски дивизии, урките ще почнат сами да се предават.

182

Вперьод

преди 1 месец

Кръгом, апят вперьод!

181

Анонимен

преди 1 месец

Хиляди тонове скрап,ръце,крака,и пушещи навред тела. Бягащи солдати. Май колета е пристигнал в Часов Яр

180

Христо Христов

преди 1 месец

Евроатлантическите неграмотни про'с'таци, които гласуват за ЕС и НАТО срещу една МРЗ, НЕ СА НУЖНИ на България. Спокойно могат да бъдат пратени на фронта да си я заработват. Факт е другаре, факт!

179

Анонимен

преди 1 месец

Стига сте ни лъгали ве нещастни медии. Русия напредвала с огромни жертви. Знаете ли какво заварват Руските войници в разбитите Украински позиции купища трупове и всичко е леш? Няма и следа, че е имало укрепени позиции след артилерията, авиацията и Фабовете на Руснаците.На никого не помагате с лъжити които пишете.

178

Зеленски

преди 1 месец

Пак се изказа неподготвен.

177

Путлерини

преди 1 месец

До Христо Христов: само истинските путлерофашисти работят за МРЗ, това е основно изискване за да си путлерофашист и фен на Путлерландия. Все пак на сборищата на путлерофашистите в България на проксито ми Костя Копейкин, идвате по 4-*** натоварени в кола на 30+ години която струва по малко от една МРЗ. За да си путлерофашист трябва да си беден, неграмотен, пропаднал иначе не си путлерофашист, а зъл западноевропеец.

176

Анонимен

преди 1 месец

До Странно Щото имат месо, но нямат технологии да си го смелят.

175

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 месец

До Българин ......Дай личен пример ! Още утре заминавай в Украйна да трепеш руснаците !

174

Кой ги измисля тези

преди 1 месец

"Киев очаква Москва да засили дезинформационната кампания вътре в Украйна, целяща да подкопае украинската мобилизация и политическата легитимност на Володимир Зеленски", "дори ако украинците успеят да изтласкат руските войски до границите" и "когато военният производствен потенциал на Русия ще бъде значително намален поради недостиг на материали и инженери"

173

Ужас

преди 1 месец

Руснаците давали по 1000 жертви на ден?!? А украинците отстъпвали, ама тактески??Гьобелс ще ви завиди! Има достатъчно канали в Телеграм, дори и украински, с много клипове. Там се вижда ясно ситуацията. Руснаците си пазят войниците и смазват хаотичните украинци! Има и безпристрастни канали дори в ютуб! Украинците кстегорично дават повече жертви в момента и бягат хаотично на много места.

172

Странно

преди 1 месец

Защо руснаците не купуват готова кайма, а ползват месомелачка?

171

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов Мнението на руските пропгандисти не е нужно на никого, не само на България.