82

Анонимен

преди 1 месец

Големи артисти тия , само защо смятат , че им минават номерата ?

81

Българин

преди 1 месец

150 000 казваш,япо добре виж да не би да са закланите франсета за година в Африка

80

Украйна=терористи

преди 1 месец

В Киев се е състояло погребение на неотдавна напълно ликвидираната от руските въоръжени сили националистическа неофашистка група Еделвайс по името на германската нацистка групировка от Втората световна война. Става дума за 37 бойци ликвидирани с един единствен въздушен удар на полигон за временна дислокация в района на Липецк през март 24 година.Отделно от това вече на гробовете на украинските войници вече не поставят украински знамена, защото гората от жълто-сини знамена демотивира.

79

ПорЦелан

преди 1 месец

Жиф таshak. Гори завода който произвежда ИРИС-Т в Берлин. Явно няма да видят скоро ПВО в Украйна.

78

Анонимен

преди 1 месец

А за нищо , не беше ли за хатъра ви ? Както сте я подкарале не е лошо да готвите броенето и при вас .

77

Алекс

преди 1 месец

Доста чебурашки дадоха фира заради болните амбиции на изперкалото Жуже.Колко точно не се знае.На война всеки преувеличава.Първоначалните цели на Русия пропаднаха.Киев за три дни и контол върху Украйна не се получиха.Вместо това: продължителна война,санкции и колапс в икономиката.Все идет по плану.Хотели лучше,получилось как всегда.

76

Бай Дрън

преди 1 месец

Е то се вижда кой няма войници и кой има. Да, войната е за нищо и за това са виновни Англия и САЩ, които не позволиха още в началото да се подпише договор. Формална причина-Буча Неформална, която наскоро бе призната, съвсем друга, засягаща интересите на Запада.

75

френските амбреажи

преди 1 месец

ядат бой от зулусите в Африка сега тръгнали да се ежат на руснаците, пълна карикатура е френският войник.

74

Ти да видиш..

преди 1 месец

Вярвахме че Русия е добронамерена и миролюбива държава , а то какво излезе ?Как хубаво си ни лъгали.

73

Анонимен

преди 1 месец

Париж да не бере грижа за какво умират руските войници, да мисли за какво умират френските наемници и военни на украинска територия.

72

Анонимен

преди 1 месец

До Слава на Украйна - Слагат ти минуси, но аз помня този случай отпреди няколко години. Бабата беше призната за виновна също и че е убила още двама човека - възрастна жена и 8-годишно момиченце. Така и не разбрах дали наистина е канибалка или просто е убивала, защото е маниячка, както твърдяха руските медии. Съобщиха също, че е починала преди произнасянето на присъдата. Само че това няма общо с войната. Хабаровският район е в Далечния Изток, на Тихия океан.

71

Анонимен

преди 1 месец

С къф калкюлатур са изчислявали франсъзити ?

70

Анонимен

преди 1 месец

до 64, наистина са ги помислили за роми, но когато видели полицая те потеглили с колата срещу него, той стрелял и ранил един от тях, лекуваха го в българска болница, а Цветанов искаше да наказва полицая, но общественото недоволство го спаси, превърна го в герой, какъвто си е, разбира се

69

Анонимен

преди 1 месец

Макарона да си гледа бабата и да не се обажда.

68

Анонимен

преди 1 месец

До Слава на УкрайнаПо-скоро въпросът е вие украинските фашисти какво правите с вашите трупове, не искате да ги погребвате, за да не излиза, че имате загуби. Оставяте тази черна работа на нас руснаците. Добре, че все повече етнически руснаци и обикновени руснаци от вашата фашистка орда се предават на силите на Руската Федерация.

67

Сата НАТО

преди 1 месец

Просията превзема села, а не градове. И далеч не е всеки ден.

66

Анонимен

преди 1 месец

И как сее провалила Русия в Украйна след като всеки ден руската армия превзема нови и нови градове. Ето днес руските сили са влезли в Архангелское и продължава обсадата на град Часов Яр?

65

Анонимен

преди 1 месец

Даже Нигер изгони САЩ тия жабари са тотална американска колония.

64

ПорЦелан

преди 1 месец

"Тия паляччовци какво ми ги давате тях даже здрави мъже от село Коиловци ги пердашиха и арестуваха." - Четири или повече френски командоси на тайна мисия ги видели двама братя фермери и местен полицай. помислили че са *** които крадат люцерна. Смазали ли ги от бой, вързали ли ги и накрая се изпикали върху тях.

63

San do

преди 1 месец

Цитирам статията: ">Русия взе инициативата, изправена срещу враг, който изпитва затруднения да набере нови войници в редиците си се сблъсква с проблема със забавената военна помощ от Запада". Така.В началото на СВО, зеления каза,че имали милионна армия,като числата варираха и бяха около 900 000. Наскоро украинците заявиха,че имат нужда от 500 000,за да попълнят липсите. Също така се говори за превъзходство 7:1 във въоръжението. Смятайте сега.