49

спезий

преди 1 месец

Бойко и шиши треперят от страх и извадиха пиесата на Корнелия тип Костинброд защото виждат загубата си на следващите избори и влизането на България в еврозоната а влезнем ли в еврозоната няма да могат да перат откраднатите милиарди от българския народ..... поздрави Ахмед

48

Анонимен

преди 1 месец

Вече стана сериен измамник, целта на измамата е да стане министър и да прави далавери с Обръчите от фирми. Фалшификацията е с користна цел и за много стотици милиони.

47

Анонимен

преди 1 месец

Тия удари под кръста не са измислени в България,вижте какво се случва в щатите и тогава говорете за български патент,лошото в случая е,че тия пишман променители дават повод за скандали с някакви абсолютно *** неща,което говори че и те са тъъъпи!

46

Анонимен

преди 1 месец

Сега Киро чупи бутилки. В нервна криза е.

45

бушон

преди 1 месец

0 лв! ми за това не си там! няма за харчлък!срам?! намерил се кой да го каже!?

44

Анонимен

преди 1 месец

Киро честния в ушите. Хахахахаха Викат му Лъжливото овчарче. Тръгнал да вика честно. Хахахахаха Честно, колко да е честно? Фактите говорят друго. Подписът е на Лена Бориславова. Толкова е некадърна, че едно пълномощно не може да накъдри.

43

висок

преди 1 месец

Киртака и червен РРадев три години бяха на власт и какво направиха за държавна детска болница? Нищо!!!! Сега що крякат?

42

Анонимен

преди 1 месец

Новата истинска клетва на партийните представители трябва да бъде: Заклевам се да си играя със законите на страната, и във всичките си престъпления да се водя от вредата за народа. Заклех се!

41

Анонимен

преди 1 месец

Кире,то бива да си про100 ама твоето е бет,сега ще ви глозкат кокалите поне до изборите!

40

Анонимен

преди 1 месец

Олееее! Този говори за срам? Този, където има 3 деца и жена, но бърника под полата на Лена??? Кой да го е страх? Нас ли? Ние не сме уреди гаджетата си с 15000 лева заплата и 10000 лева майчинство. Щом Киро има срам да направи тест за бащинство на детето на Лена. К"во ни занимава с вероучение?

39

Анонимен

преди 1 месец

А когато Киро купуваше депутати а когато предлагаше кодовете набсп а когато се хвалеше че прави ала бала с президента Това кой ще му търси отговорност обезсилиха държава и всичко тук тези слуги на олигарсите и безнаказано грабят

38

Анонимен

преди 1 месец

Киро отдавна е казал, че правенето на Ала-бала не е никакъв проблем или престъпление.

37

До40

преди 1 месец

Как да няма доказателства бре пръчч,колко хора от това сдружение се изредиха и ясно заявиха,че подписите не са техни?

36

Анонимен

преди 1 месец

Лафовете на Киро които реално му ги диктува Лена - "Не се прави така", "Как не ви е срам", "Грешен ъгъл", "Ще счупим сглобката" - махленско-селски изказ на ограничени хора!

35

Анонимен

преди 1 месец

Ако не се установи истината, заради тези фалшификатори, скоро в България ще настъпи Теория на счупените прозорци.

34

Анонимен

преди 1 месец

40 а ти откъде знаеш това че така яростно защитаваш КироКиро и шайката около него срутиха държавата успешно с подкрепата на Божков и олигарсите А колкото до пълномощното самият човек го каза а не незнам КОЙ си

33

Анонимен

преди 1 месец

Про100то си е про100!!!Ще ти вадят kирливите ризи,след като цялата ви шайка е рядко нахакана,самодоволна ама в случая крайно простаа!

32

Анонимен

преди 1 месец

Киро и шайката около него са слуги на Божков на олигарсите и успяха така разрушиха държавата че емътно тук и тези си ловят големи риби

31

до 18

преди 1 месец

Киро има ментални проблеми. Той е поразен от Ефект на Дъниг-Крюрер-илюзия на превъзходството. Това е когнитивна склонност, при която хора надценяват своите познания и ги мислят за миродавни. Дъниг и Крюгер установяват, че хората с такава илюзия вземат погрешни решения поради незнание. С прости думи ефектът показва, че некомпетентните не разбират колко са некомпетентни.

30

Герберски тролл

преди 1 месец

Колеги, кога Севда ще ни превежда аванса?