35

Анонимен

преди 1 месец

БРАВО ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ! МАЧКАЙТЕ МРЪСНИТЕ ТЪРГАШИ НА ПРЕДАТЕЛЯ!

34

частна собственост

преди 1 месец

Ами то вече всичко частно ще бъде занапред. Защо и детската болница да не бъде частна? С какво тя е по-различна от всичко останало? Остана ли нещо държавно в тази страна?

33

Анонимен

преди 1 месец

До ВесоТРАЙ БЕ ОСМЪРДЯН МУТРЕНСКИ ПРЕДАТЕЛ СКАПАН! ПРОДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ!

32

Весо

преди 1 месец

Точно ти ли , днес осмърдян зелен чорап , ще говориш за здравен бизнес?Вдигни отново жалкото юмруче и отивай там,откъдето си се пръкнал!Нищо хубаво не видяхме от теб!И ти крадеш,наравно с другите крадци в държавата!

31

ВИНАГИ ПРОТИВ..

преди 1 месец

ТОЗИ БЕШЕ И ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ВЪОРЪЖИ С НАТОВСКИТЕ САМОЛЕТИ Ф 16....... САМО ЗА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ Е ВИНАГИ ГОТОВ....

30

Анонимен

преди 1 месец

Скрий се бе, комунист злощастен. По предлог, че парите не струват, направихте народ от роби

29

Х

преди 1 месец

принципно, няма да я плати държавата, а инвеститора Търговска лига. Нека да има. Ще е хубава поне. Държавните са разграбени и бедни, винаги.

28

Зозо

преди 1 месец

Какви държавни пари бре неграмотници??? Хората искат разрешително не пари. Те казват сами ще си я построят за 130 милиона техни пари. Аман от функционално неграмотни копейкаджии, дето все държавата им дължи нещо!!!

27

Буксир

преди 1 месец

Този популист пак го играе добрия самарянин и ще излъже много народ като направи поредната партия. Здравето отдавна е бизнес и пари. Докторите не работят за ползу роду от времето на доктор Куин лечителката. Стига да не правят манипулации или поставят грешни диагнози за да точат касата, това е нормално. Всеки е учил за да му се плаща за труда. Какво, Радьов ще одържавява частните болници ли? И всичко ще е пак безплатно. Видяхме я тази система и докъде ни докара. Още не можем да се освестим!

26

Анонимен

преди 1 месец

Хехе гербавите започнаха да усвояват още при служебния кабинет представете си какво ни чака, ако сглобят редовен такъв.

25

Зозо

преди 1 месец

Алоо Рундьооо, на хората им писна. Кой ще ви чака вас 50г. да правите Детска болница? Ай сиктир!!! И на частната и на държавната им плаща Здравната каса. Стига плака!

24

А тоя да не

преди 1 месец

Се прави на невинен .Радев,Шиши иБаце редиха това правителство.Сега да му сърбат попарата.

23

Много помогна

преди 1 месец

4 години избори, безвластие, хиперинфлация, антиевропейски нагласи, плач за фашистка Русия! Страшен българин, Левски и Ботев заедно, че и европеец, генерал Дьо Гол направо, Айзенхауер....Световна личност!

22

СМЕХ....

преди 1 месец

ЧАСТНАТА ДЕТСКА БОЛНИЦА --- НЕ МОЖЕ ДА Е " ЧАСТНА"!!!!...МОЖЕ ДА Е САМО ДЪРЖАВНА---- КОЙТО ИСКА, ДА СТРОИ "ЧАСТНА ДЕТСКА БОЛНИЦА"--- НО, НЕ С ДЪРЖАВНИ ПАРИ, ЗАЩОТО ТОВА ЩЕ Е ЧИСТ " ГРАБЕЖ"....В НАЙ- КЛАСИЧЕСКИ ВИД...ХАХАХА

21

До 16

преди 1 месец

РУСКИ, И ТИ СИ ГЛЕДАЙ КРИМ....НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙ В БЪЛГАРСКИТЕ ФОРУМИ - ОТИВАЙ В ТЕЛЕГРАМ....

20

Йордан

преди 1 месец

Радев до сега 3 години управлява и изчегъртва мръсните гербери, сега какво, една болница ли му се опря? За 3 години какво свърши, освен да краде и лъже?

19

ШАРЛАТАНИН

преди 1 месец

ЗНАЧИ КАТО ОФИЦЕР, МОЖЕШ ДА ДЕЗЕРТИРАШ ОТ АРМИЯТА, ЗА ДА СИ ПРАВИШ ЧАСТНА ПЕЧАЛБА КАТО ПРЕЗИДЕНТ, А ЛЕКАРИТЕ ШЕ ТЕ ЛЕКУВАТ БЕЗПЛАТНО САМО В ДЪРЖАВНА БОЛНИЦА.... ШАРЛАТАНИНА ВИКА ДРЪЖТЕ ШАРЛАТАНИТЕ.....

18

тоз пък

преди 1 месец

В коя държава болница плаща държавата? Това не са ли данъците на наистина( не държавни служители) работещите? Кога ще има само здравна застраховка?

17

Toni Ivanov

преди 1 месец

Който иска частна детска болница да си я строи със собствени средства,а не със средства на държавата. По същата логика е ако искам да си строя частен магазин да ви сава пари държавата и после аз да богатея,а бедните да продължават да духат супата...

16

Анонимен

преди 1 месец

Време е Президента отново да вдигне юмрук и да счупи мутрата на мутрите!