212

Анонимен

преди 1 месец

Киро и Асен, Пинокио и Буратино, винаги се провалят, защото са бухалки в ръцете на тъпунгериот ДС. Те винаги спретват нескопосани намещалки срещу неудобни.

211

Анонимен

преди 1 месец

208 Ако е вярно? Ами че лично хората чиито подписи е фалшифицирала, протестират? Те твърдят, че не са били на прословутото събрание, а Русев основателят на "Да спасим Корал" твърди, че никога не й е давал пълномощно. Което тя сама си е спретнала по тъмни доби, пред компютъра и е фалшифицирала подписа му.

210

До 219

преди 1 месец

Киро и Асен са бухалки на червените олигарси от БСП, ОТ БСП си признаха че ПП са били техен проект, да прилъжат младите, за да свалят европейските партии на България

209

Анонимен

преди 1 месец

Лина трябва да бъде обвинена и за изнасяне на секретна информация, касаеща държавата, към "Бивол", Атанас Чобанов. Дори си е позволила да драска върху тях.

208

1111

преди 1 месец

Съмнявам се , че и по този случай ще има разследване , обвинение , присъда и възмездие ! Тръгнем ли да разплитаме чорапът наречен ПП , неизменно стигаме до основата му , в която се е спотаил и слухти Zеленият чорап , а там нещата са също толкова да речем "интересни" .Последните няколко години , всички големи измами задължително се изпълняват по схемата АЛА-БАЛА с преZидента и по пътя на копринката !!

207

Анонимен

преди 1 месец

218 Българите винаги избират по-малкото зло. По-добре с Шиши, отколкото с политически неграмотни и нагли шарлатани, като ПП,ДБ.

206

rambaldievskievich

преди 1 месец

Тя какъв имунитет има, че да се отказва от него?

205

Анонимен

преди 1 месец

Знаменоската Лина, сама на барикадата. Къде са горещите революционери, заради които се жертва, да я спасят?

204

до бг избирател

преди 1 месец

Гласувай за когото си щеш, това е твое Конституционно право, а не давай акъл на другите, кога самият ти немъш такъв!

203

Анонимен

преди 1 месец

Лена смята, че са свършили някаква работа и след изборите щели да я довършат. А народа не вижда нищо смисленно и полезно да е свършено за него. Големи фантазьори са тези от ПП. Недораснали хора, в детска възраст са всички вкупом.Все тях показвате медиите, а на нас ни омръзнаха.

202

Боко и Шиши

преди 1 месец

Ще тричаме народа след изборите! Ще има затягане на гайките и превземане на бизнеси! Както в момента прави Патрушев в Москва! Това е само началото, още нищо не сте видели.

201

БГ избирател

преди 1 месец

Ние си искаме Боко и Шиши. Те са идеала ни за морал, неподкупност, интелект и красота. Искаме да управляват вечно. Ще гласуваме за тях. Пък и да не гласуваме те са си осигурили ромски вот, купени РИК, МВР, ДАНС, Прокуратура, ВАС, Информационно обслужване и социологическо и медийно покритие. Ние сме Магнитския рай. И ще си останем такъв завинаги.

200

Анонимен

преди 1 месец

Просто ми е чудно неопитни,наивни,с много малък умствен багаж хора като Про100 Киро,Лена,Константинова,Зорничка и тн. печелят избори и стават депутати и дори премиери.Че тях Мафията в България,една от най-мощнште в света, ще ги схруска за закуска. Единствен Лорер си е завършен мошеник.

199

Въпросче

преди 1 месец

тая с тоя Нос, по Майчина или по Бащина Линия е роднина на Лоурър?!

198

Българка

преди 1 месец

#Линда харесва това

197

ДАНС..МВР..ПРОКУРОР

преди 1 месец

СТАНА ЯСНО ЗАЩО СА ИСКАЛИ ДА ГИ ОВЛАДЕЯТ И ДА СИ ЗАМЕТАТ СЛЕДИТЕ ОТ ПРОМЯНАТА И АРЕСТУВАНИТЕ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ ПРЕЗ 202Ч Г....

196

Рендето

преди 1 месец

Че, кво чакаш, действай, мъъ,..., то, тъй или иначе кът бъде разпуснат тоз парламентъ шъ останеш без имунитет, затуй съ надяваш да влезнеш у следващия... А, туй че си фалшифицирала документи, даже не съ и съмнявам!

195

Анонимен

преди 1 месец

Куха лейка, една далавера не можа да спретне като за свят, тръгнала държава да управлява

194

1111

преди 1 месец

До Боко и Шиши..."Мръсотиите на Боко и Шиши отблъскват честните хора!"......а мръсотиите на Киро,Асен ,Лена , Лорер ,Настимир и останалите пепедерасти , магнетично привличат мислещите се или изживяващите се като честни , като уми , като красиви , като безгрешни , като богоизбрани....богоравни . Бруталната демонстрация на високомерие , наглост , безпардонност , липса на ценности , морал и етика , алчност и властолюбие те правят като Боко и Шиши. ТИ си БОКО , Ти си ШИШИ !!!!!

193

Анонимен

преди 1 месец

"Почтената" Лена, която ръсеше опорки по телевизията колко са почтени явно е с ментално разтройство щом не знае, че имунитет няма. Депутатка ли е? Или има имунитет от кожената инжекция на Киро?