142

Анонимен

преди 1 месец

Да ви светна - само 3% БВП никога не може да победи 80% БВП - трябва да си много пpoc да си мислиш, че изостанала Русия може да победи модерната армия на Укрaйна зад която стоят военните технологии на целия цивилизован свят с 80% БВП. 90% от руснаците живеят без канализация и още ползват външни тоалетни. Със сигурност може да се твърди, че Русия няма абсолютно никакъв шанс да победи.

141

Българин

преди 1 месец

До Айде бързо !!! Изпадна в истерия защото ви казаха, че руснаците не могат вече да вършат безнаказано тероризъм ли? Тц, тц.

140

Анонимен

преди 1 месец

БВП е нищо на запад, защото се формира от скъпотията и инфлацията. Хората са все по-бедни. Неравенството все по-високо. Неслучайно тези 61 милиарда военна помощ стигат за 61 дни.

139

Анонимен

преди 1 месец

Победата на Украйна над Русия е абсолютно сигурна, в това няма никакво съмнение. Путин е агресор, а агресорите винаги губят, това го знаят вече и децата. Просто трябва да подкрепяме Украйна толкова колкото е необходимо да победи Русия и тогава Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по нашите цивилизовани правила и ще ни доставят евтино суровини и енергии да си развиваме високите технологии и ще си живеем богато като самодоволни и оядени западняци, от нас се иска само дотогава да подкрепяме Украйна толкова дълго колкото е необходимо.

138

Анонимен

преди 1 месец

Ама нали украинците въобще не дават жертви а само мобилизират мобилизират мобилизират... какъв е този недостиг. Статията ви е същата като руската пропаганда. Преправете я напишете има излишък хахахахах

137

Айде бързо !!!

преди 1 месец

До Българин ..... Какъв българин си ти бе !!!! Прекръсти се на Окраинец, вземай Тагаренко ,ХараКиро ,Денко Сапуня, Гуголена Парапетова Нотариусова ,Митничарската мисирка, Коцето и марш на окраинския гронт - да наказвате "жестоко" руснаци. Трябва да спасявате положението защото будалите отдавна измряха и самите украинци не щат вече да се бият за кефа на Зеления Шмъркалан и алчността на така наречения "обединенен запад" !!!

136

Анонимен

преди 1 месец

Целият цивилизован свят с 80% БВП и най-модерните технологии е консолидиран и обединен срещу Русия която е само 1.5% БВП и икономика колкото на Португалия. До дни, дори до часове Русия ще бъде удушена както политически, така и икономически.

135

Анонимен

преди 1 месец

За каква "победа" на окрайна се говори, след като там останаха около 10-12 милиона население максимум, руснака бавно но сигурно утилизира и денацифира, всичко друго са празни приказки.

134

Анонимен

преди 1 месец

Столтенберг: "Трябва да разберем, че най-скъпата алтернатива е да оставим Путин да победи в Украйна. Ако оставим Путин да спечели, разходите ще се повишат, а не ще намалят. Следователно, подкрепяйки Украйна, ние й помагаме да унищожи руските бойни способности, които потенциално могат да представляват заплаха за нас. Подкрепата на Украйна не е благотворителност. Подкрепата на Украйна е инвестиция в нашата собствена сигурност. И алтернативата е по-скъпа".

133

Анонимен

преди 1 месец

До Боби Понякога се забавлявам да връщам назад във времето опреди една или повече година и да ти чета "прогнозите" и коментарите. Скъсвам се от смях. Препоръчвам ти и ти да си ги прочетеш, белким осъзнаеш за какво става дума.

132

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 131 Като гледам фантасмагориите ти тежко ще преживееш реалността която ви очаква.

131

Боби

преди 1 месец

До Анонимен 109 "Онези избиват мирни граждани на Русия ежедневно, а руснаците заради Путин ги галят с перце. Ако не беше тоя подход на Путин, щяха да пуснат бомбените килими" Вече не. В момента в който "Изненадващо" производството на УМПК достигна 200-250+ бройки ДНЕВНО и поне толкова ФАБове почнаха точно да летят по "мишите дупки"/бункери на ВСУ и обикновените Украинци предпочитат да избягат от колкото да са фактически погребани в полевите укрепления...

130

Анонимен

преди 1 месец

Рано или късно Украйна ще капитулира и след това западът, както и всичките и "съюзници" ще бъдат подложени на унизителни подигравки и гаври от страна на РФ, която бавно, но сигурно се превръща в империя.

129

Така е!

преди 1 месец

До NEW Z Fашизъм..... Цитат: "Русия затъна толкова дълбоко в украинската кал, че вече назад пътя е единствено Груз 200" Напълно си прав няма връщане назад - САМО НАПРЕД ДО ПОЛСКАТА,УНГАРСКАТА И РУМЪНСКАТА граници

128

Българин

преди 1 месец

До Боби Вече с нищо не можете за заплашвате Украйна - там извадихте всичко, което имате. Можете да ПРОДЪЛЖАВАТЕ, но вече е очаквано и се вземат мерки. И разбира се, всяко поредно руско престъпление ще бъде жестоко наказано.

127

Боби

преди 1 месец

"ATACMS и Storm Shadow Украйна нанесе координиран удар по Кримския мост. Унищожаването на тази незаконна структура ще бъде голям символен удар срещу Русия" След това РФ ще нанесе не символичен удар по останалите Електро централи които не са атомни...И ще има постоянна не символична липса на ток...

126

Анонимен

преди 1 месец

До 123, Абрамсите били със сменена броня, защото американците са знаели какво ще стане на фронта и не искали да се разбира какви материали са ползвали. Пък и нали умират славяни, какво им дреме за славянското печено. Те го казаха на най-високо ниво, че войната с РФ е голям успех, защото хем изтощават врага, хем не губят свои войници.

125

Анонимен

преди 1 месец

Абрамсите и другите прехвалени американски машини се провалиха тотално в реалните бойни действия, затова сащ ги изтеглят, да не се излагат повече пред чуждестранните купувачи.

124

NEW Z Fашизъм

преди 1 месец

Едно е сигурно - Русия затъна толкова дълбоко в украинската кал, че вече назад пътя е единствено Груз 200. В такъв капан се вкараха благодарение на имперските амбиции на бункерния дядка, че след време историята ще го дава за пример като най-скъпото и безумно самоубийство.

123

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците са специалисти във войната, така както бразилците във футбола или американците в баскетбола, проблемът е, че украинците също са вид руснаци и затова още се държат, ако бяха друга нация отдавна щяха да бъдат премазани.