143

Анонимен

преди 1 месец

"Когато американците направят атомните централи в Козлодуй, влез в един от реакторите и след това за благодарност им направи MuHeT." Е, това си го правите вие КАпейките като немате кво да ядете и поне да сложите нещо в устата

142

Анонимен

преди 1 месец

Насилието е неподправена марка за кремъл,обикновенно срещу собствения си народ! Това го отличава от всяко другонасилие!

141

#161

преди 1 месец

До 82-ОМБР То е едно и също.

140

Анонимен

преди 1 месец

"А България като е съюзник на краварите просперира ли?" Кво и е на България ве кАпейки? Ако толкова не ви харесва що не идете в мродра ве. По индекс качество на живот сме едно 30 места пред блатниците. БВП на глава на населението сме почти колкото блатниците без да имаме техните ресурси. Това, че вие не сте просперирали си зависи от вас и вашият мързел

139

Анонимен

преди 1 месец

Краварите съсипаха половината свят та няма да съсипят Украйна и източна Европа ли?

138

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 154 Това с атомните бомби като пример, може да го каже само oлuroфpeH. Когато американците направят атомните централи в Козлодуй, влез в един от реакторите и след това за благодарност им направи MuHeT.

137

82-ОМБР

преди 1 месец

Имам предвид,не американски ботуш,а американски пари!

136

Хахаха

преди 1 месец

Дааа но затова ще трябват средства те тези 62 милярда вече ги изхарчиха докато чакаха трябват им още хахаха колкото повече украинци умрът толкова по добре за човечеството хахаха

135

До 154

преди 1 месец

Половината държави от източния блок и СССР са по-добре от България. Бях в Узбекистан и Казахстан на екскурзия и в двете държави е по-добре от нас. Ама ти вярвай на пропаганди, че ако не си със САЩ няма как да си добре.

134

Анонимен

преди 1 месец

До 82-ОМБР Виетнам също. Корея също. Където е стъпил американски ботуш има само смърт, насилие и престъпност.

133

До 154

преди 1 месец

А България като е съюзник на краварите просперира ли?

132

Анонимен

преди 1 месец

100 - 200 к. са малко! Имат свойството да дават повече! 20 - 25 милиона!

131

Анонимен

преди 1 месец

До 82-ОМБР Афганистан. Спомняш ли си как падаха като круши тези, които бяха се подвели по акъла на американците и след това нямаше място за тях в самолетите. Иракчаните помниш ли?

130

Анонимен

преди 1 месец

Постоянното питане какво става с контранастъпле-нието е умишлена вредна сорросоидна провокация.

129

анонимен келеш

преди 1 месец

Абе контри монтри,ала бала.Нас Натовците ни интересува русия да даде още 100/200К жертви:):):)Е затова България дава бомби на ВСУ:):):)кАпейки?:):):)

128

Анонимен

преди 1 месец

Капейки, границите не се признават от ООН а от другите държави. Таа опорка си я разправяйте в кръчмата. Още повече на чебурашките също сега не са им признати границите с незаконно анексираните територии. Това дава ли право на другите да я нападнат?

127

Анонимен

преди 1 месец

Постоянното питане какво става сконтранастъпление то е умишлена вредна сорросоидна провокация.

126

Анонимен

преди 1 месец

Институт за изследване на войната... Къде сте "учили", и какво? По принцип е така, чакат се американските избори /края на 2024 / началото на 2025/, ама няма ли да е много студено тогава, или пък твърде мокро?

125

Емануел Макрон

преди 1 месец

С какво ще прави контраофанзива? Животни ли ще започне да мобилизира? Или Европа ще им праща емигранти за месомелачката?Животни емигранти не но българите и румънците ако можем с удоволствие бихме го измамили. Може би ако пратят доброволци в Украйна ще ги вземем в Шенген.

124

82-ОМБР

преди 1 месец

До Българин Ти не се кахъри! Има кой да ги мисли тези неща,а ти не си сред тях!