43

Анонимен

преди 2 месеца

До до 32 - Никдъе не ми казала, ама прави сравнения, с което ми показва, че едното е по-добро от другото. Не ме интересува, че с жена ти сте прощляци и сте пазарували стоки от турция, з ад аспестите 15 лева. Това си е лично ваше извращение.

42

До 22

преди 2 месеца

С руския агресор не се преговаря. Той са трепе

41

Анонимен

преди 2 месеца

Щом и Петър Бойчев,от Днес.бг е разбрал не ще да е много голяма тайната...

40

Бай Дрън

преди 2 месеца

Те тия ракети са с голям обсег, търсете ги в Африка.

39

Анонимен

преди 2 месеца

Ето това е оръжие!

38

Анонимен

преди 2 месеца

До Българин - Не съм се хванал, да се бия против Украйна, нито да сабдявам враговете на Украйна с оръжие, ама не ми трябва и да я подкрепям. Иран, защо не ги подкрепяхме? Судан? Не виждам, как подкрепата на Украйна, помага на интересите ни.

37

Българин

преди 2 месеца

БРАВО НА САЩ! Няма само Северна Корея да помага на ерефията с ракети и снаряди? Всички нормални хора по Света сме за Украйна и ще помагаме!!!!

36

до 32

преди 2 месеца

никъде не ти е казал човекът че в Украйна има здравеопазване и лекари, каза ти че в Турция стоките са некачествени и здравеопазването, което е така. Аз често вземахме стоки от Турция - прахове, и други, праховете турските миришат, но развалят дрехите, жена ми е супер недоволна а са и скъпи вече, сега вземаме унгарски первол, ами класи над турския и турските, Нищо общо, земетресението показа и строителството и материалите в Турция на какво ниво са, българските даже са по-добре отвсякъде

35

Бай Пенчо Каспичан

преди 2 месеца

Една жена на опашката каза че доставили ракети в куба . Тайно.

34

Анонимен

преди 2 месеца

До Ди 22 до 20 - Абе .... Ди ... Тва много мекаво ми се струва. Май тоя либерализъм ви размекна мозъците. ВОйните се водят за преимущесво или оцеляване, като понякога двете значат едно и също. Помедитирай малко над това, па може и да разбереш, защо се случват нещата.

33

до 32

преди 2 месеца

не съм казал никъде,ч е в Украйна има здравеопзване, а че в Турция здрвеопазването, както ив Бг е трагично. Казах че украинските храни са по-качествени без толквоа пестициди и канцерогени, изследваме ги , ако искаш по 5 000 лв бас правим и отиваме в лабортория

32

Исмаил

преди 2 месеца

продавам Коч за клане за коч байряма е идеален, на 9 години - 150 кг по 8 лв живо тегло или 1 200 лв

31

Анонимен

преди 2 месеца

До 24 - За храните не знам, но не съм чувал много хора, да са си правили операции или дори да са си рисаждали коса в Украйна. Виж - за Турция се знае, че правят всичко и то доста по-добре от в България. Не знам, как Украйна, която има брутално ниско БВП на глава от населението, ще задържи свестни доктори, особено без правителствена подкрепа, ама щом казваш ... мооооже и да е вярно. Просто не виждам доказателства за това.

30

Анонимен

преди 2 месеца

И защо все ни информирате ??Бг няма общо за да четем .

29

Ди 22 до 20

преди 2 месеца

Тоест, не агресора, а жертвата е виновна? Дано да ти се върне същото в личен план.

28

САЩисан вие на луна

преди 2 месеца

Ако руснаците доставят на хусите тайно някой Х да им зачаткат по базите, ще има да цвърчите

27

я

преди 2 месеца

Е, колко па да са далекобойни. От София до Бургас са 360 км.

26

R.A.T.M

преди 2 месеца

Както тайно са влезли така тайно без да ни кажат, ще ги унищожат. Не пишете за байрактари, джавелини, леопарди, абрамси вече що така ? Не научиха фашагите, че война не се печели с оръжие, а дух и хора. Немците са се смяли на първия Т-34. После са плакали, но вече на тяхна територия.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Тези работи се правят тайно.През ноща.Безаналоговите не работят през ноща.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Мирише на гъби.