123

Анонимен

преди 2 месеца

Рашков задмина и Сидеров в най-пиянските му състояния. Хахахаха...

122

Лудото Ленче

преди 2 месеца

Може Рашков да е всякакъв но тези така наречени "журналисти " са пълна отврат !!! Няма представа кой им е обяснил ,че могат да минават всякакви граници на нормално човешко поведение ?!?? Такива трябва да бъдат арестувани за хулиганство !!! Явно наистина някой трябва да го отнесе за да започнат да се съобразяват !!!

121

Левски

преди 2 месеца

Нормално е в демокрацията, хора за разстрел да ги разпитваш вместо да действаш за 34г. само демагогия.Има *** които коментират ,че човекът се ядосал на журналиста ,малко ни е значи ....

120

Анонимен

преди 2 месеца

Само психодесните журналисти имат право да се държат като тези журналисти. Сега къде са Антикорупционният фонд да разплете зависимостите Паскалови в цялото демократично управление на ПП - пребоядисаните партийци от БКП и ДС.

119

Анонимен

преди 2 месеца

Ха-ха, едно време какъв *** плач настана, когато някой от охраната на Тех-парка изби телефона на Поли Паунова - три дни само за това се говореше по всички телевизии и "прогресивни" издания. Я да видим сега "свободните независими медии" какво ще напишат за Рашков.

118

Анонимен

преди 2 месеца

Вярно, напористи са журналистите. Ама това им е работата (друг е въпросът, че я вършат избирателно). Те просто питат едно лице на държавна длъжност за нерегламентираните му контакти. И аз, като данъкоплатец, искам да знам отговора!

117

анонимен

преди 2 месеца

Страхува се милият ...нека

116

Анонимен

преди 2 месеца

Рашков отива на работа на градус, но иначе журналистчетата- провокаторчета виновни че избухнал? Муахахахаха...

115

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя "журналист" трябваше да бъде арестуван

114

Анонимен

преди 2 месеца

до 125 Един адекватен Рашков може ли да има такова поведение ако не е пил? Прооост въпрос ти задавам??? Провокациите на тия двама отпадъъъка отприщиха агресията му само защото беше под въздействието на алкохол. Иначе трезвен нямаше да се поддаде на 100%.

113

Анонимен

преди 2 месеца

Експлозията на "скритата лимонка " е неизбежна когато и се задейства взривателя , разбирай истината излезе на яве , защото до сега се е правела на друго и сега болииии

112

Анонимен

преди 2 месеца

А простолюдието повтаря ли повтаря думата "пияница" все пак вождовете така са казали скрити зад барикадата от чекмеджета !

111

ПЕНСИОНЕР

преди 2 месеца

Правилно постъпва Рашков,защото журналистите от ПИК не уважават личността-бутат микрофона,снимат когато и както си поискат.Такава е и т.нар. журналитска Котуклиева.Тя не гони Шиши,ББ,Копейката,Желязков и пр.,а вървят само подир ПП. Колкото и да си спокоен в един момент ще ти писне,защото е видно чу целта е да се заяждат.Но една част от т.нар. журналисти са *** както ги обиди Борисов-никой обче не му скочи,а с радост приеха епитета за себе си,даже се разсмяха от радост.

110

Анонимен

преди 2 месеца

То в България мис и р ки те, могат да те очернят за секунда, но това е положението :))) Боко невинен, нищо че е нагазил до шия в л а й н а т а, но другия е виновен определено, че не ти играе по свирката :)))

109

КИРО ТЪПОТО

преди 2 месеца

БОЙКО РАШКОВ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ БОРЕЦ С КОРУПЦИЯТА??? ОСТАНАЛИТЕ ДА СЕ РАВНЯВАТ С НЕГО!

108

Праисторически парк

преди 2 месеца

Ивелине, кога ще посетиш психиатър? Състоянието ти се влошава, момче.

107

До 118

преди 2 месеца

Факт. Бойко Рашков, Кирил Петков, Христо Иванов, Васил Терзиев - все комунистически отрочета.

106

Анонимен

преди 2 месеца

до 114 Алкохолика Рашков ще смели Караколев ли бе, жалкарец? Дето Караколев ще му изгърми един тупаник и Рашков е в Орландовци с еднопосочен билет. И прави разлика между дебел и масивен човек, смееешник.

105

Анонимен

преди 2 месеца

Истината е, че ПП-ДБ са комунисти.

104

GH

преди 2 месеца

Много нагли тези журналисти. Само дразнят този добър човек.