342

Така е аз отдавна го

преди 2 месеца

Говоря ! Европа трябва да вземе бъдещето си изцяло в свои ръце и да буде световна сила като Сащ и Китай . Срамота е че се оставяме на такива мижитурки като руснаците да ни заплашват . Европа има нужда от обща армия и дори да се федерализира и да стане Съединени Европейски щати

341

ТОП НОВИНА

преди 2 месеца

2050 отново руската армия е пред Берлин.Чува се глас по мегафон : "Немци,предайте се!".След кратко мълчание идва отговорът : "Тука,няма немци!".

340

силно замислЕна

преди 2 месеца

Ама как не натУ, те нали са на всяка манджа, мерудията?!

339

ЧЕСТИТО на урките!

преди 2 месеца

Тука не смеят да пишат за тая европейска "ценност" - украинците от мъжки пол вече ги екстрадират от страните на ЕС за утилизация! Забранили са им всякакви консулски услуги! Това е от вчера-оня ден! ТОЛКОВА за човешките права!

338

Мда

преди 2 месеца

Зеленко свьрши свежото месоИма куп млади бьлгари румьнци поляци да запьлнят оредялата отбранаКакто каза сащ ние сме пьрви фронтови дьржави от нато

337

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 месеца

С всичкото си уважение към САЩ ще накълцам тук две подробности. Първо на първо нема Европа.Има превзета от роми 'сек'ви бивша Европа. Значи ,нямам против да ме пратят в ССССР,ама нестав,щото ще видя истината,а тя е,че рускини се кл..цат с украинци и украинки с руснаци щото са един народ. А аз съм европеец и лв ме гръмнат от'секъде там. Не ставам. Ако пратят Френската армияе настане между..ц..и..г..а..н..с..К..а кавга. Второ на второ,вярвам само на САЩ и Израел. Не вярвам даже на българите.Туй!

336

888

преди 2 месеца

Добре, че ПП-ДБ на Киру Т. и Ококорения Асанчу са "аут" от Власта, инак ДенкоФ с "меча на хан Кубрат" и Тагаренко наистина биха могли да изпратят Батальон български "Телляци и Теллячки" в 4.0.4. !!!!!

335

мак

преди 2 месеца

Редно е да се самоизпратят на тази война индивиди, които вкараха в тази война цял ес с двата крака. На първо време фоннещоси, тагаренски, може и полски президент.

334

Анонимен

преди 2 месеца

Афера ли писа пьрва , че следващият кабинет трябва да подготви бьлгария за война

333

Анонимен

преди 2 месеца

Колко бьлгарски момци са готови да загинат за дедовият интерес

332

РендетУ

преди 2 месеца

"""""""""""""US-експерти: Не НАТО, Европа трябва да прати войски в Украйна""""""""""""""" --------------- Именно това беше истинската цел на Кравефермата от самото начало на "Майдана" през Зимата на 2013 година, а не 2014 г. както мнозина считат! Жалко е, че "пишман чекиста" Путин го разбра едва през февруари 2022 г.!!!

331

сайта

преди 2 месеца

Явно сайта търси повече статии с коментари. За избори се стягат, репортера явно добре взима. Къде е оригинала на тази статия, кои са тези ескперти? AI ли типиса стаията?

330

Анонимен

преди 2 месеца

Ааа не може, нашите нищо не значещи и напълно незначителни форумни копейки не разрешавали!?! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

329

Уродлив ционизъм!

преди 2 месеца

И кой нарече белите северни племена "славяни" от "слеев" "роб"? Ционистите от Англия, с техните амбиции за световно владичество!

328

Русия е ОК!

преди 2 месеца

Особено за участие на прибалтийските пуделчета. Има нужда от суха връзка до Калининград! ГОЛЯМА полза ще да е!

327

А ТАКААААА

преди 2 месеца

сега всички невровождове ,Урсул,Мурсул ,Шолц ,Молц,Макарон,,Банкянски,ония двамата,джедаите,англииската рикша,поляка и маляка в редичка и бегом-бегом М'арш на източния фронт да галите м'дята на братушките

326

Вервайте ми

преди 2 месеца

Кинжал->Пейтриът чао, Искандер -> бункер -> американски НАТОвски офицери умират при катастрофа с хеликоптер в Америка. Верваме ви.

325

аха

преди 2 месеца

Ами хайде де, раздавайте оръжие и боеприпаси и да почваме. Че както се моткате, ще взема да ритна камбаната, преди да съм гръмнал някой Рамбо.

324

До 60+

преди 2 месеца

Че са подли е известно, ама що ни мислят за по-глупави от тях? Неядрена Европа срещу ядрена Русия. Щото Европа подучи оня глъм Зеленски да се ежи на Русия. Само на американец може да му роди това главата. И ще гинат нашите младежи, ама друг път, първо ще трябва да ги дадем. При толкова видни евроатланти няма нужда от младежи, не знаещи що е това казарма. Е го Тагаренков и кохорта, стигат. Хем военни, хем ходили в казарма, да отиват да отстояват американските интереси и в Русия. Ха, дано!

323

хюстън обади се!

преди 2 месеца

ХА ХА! Всички знаят какво се случва с американските оператори на ПВО пейтриът. Явно подканата е и ЕС ЕС да приготви гробищните си паркове за внезапни смъртни случаи сред военния си персонал! ГОЛЕМИ ползи има!