222

Банкеръ

преди 2 месеца

За съжаление няма партия,която да отстоява Българския интерес.Едните са Евроатлантици,другите Руснаци направо,третите пък с Турция искат да се обединяват,направо да се чуди човек за какво по дяволите имаме държава,валута,правосъдие.Тази територия винаги е била част от империя нищо,че понякога е имала цар сякъл медни коруби,Винаги чуждите пари са биле златни и Българите не са издържали на изкушението да ги вземат.Разбирай да се продават.В буквалния смисъл.

221

Анонимен

преди 2 месеца

До Ако Герб Че кога са управлявали ППДБ самостоятелно, бее? Цялата държава е всъщност на ГЕРБ и ДПС и малко на президента. Или се правиш на сляп за очевидното? Опитаха се хората, но става ли да се пребориш с хиени

220

ПП тата никога няма

преди 2 месеца

Да са Втори! Даже вече разни партии част от ПП ги напускат!!

219

Анонимен

преди 2 месеца

.

218

Който ще да управляв

преди 2 месеца

Само не ПеПерутките!!! Те са опасно т ъпи и алчни!

217

Анонимен

преди 2 месеца

Като гледам представени са интересите на Буци , тези на Киро , тези на Шиши , но тези на българина не са представени , а уж той избирал .Странна работа , ама както се казва българска

216

Анонимен

преди 2 месеца

Какво по-хубаво в настоящата ситауция от това Генерал Борисов, бизнесменът Пеевски, Генерал Атанасов и бизнесменът Петков да определят конституцията, законите, живота ви и бъдещето ви за 4 години. Ще изтекът като приятен сън.

215

Ако Герб

преди 2 месеца

Пак управляват с ППДБ, ще се повтори същия ЦИРК!!! И след 6 месеца пак и пак! ППДБ не могат да управляват беееееии! Пр осто не могат!

214

Това, което ме

преди 2 месеца

изненадва най-много от проучването е 15% за ПП-ДБ. Тия не трябва да имат и 1% след като демонстрираха абсолютно предателство към електората си, а действията, които предприеха допълнително разградиха държавата.

213

Public enemies

преди 2 месеца

В общи линии хората поискаха промяната и гласуваха за ПП, изборния резултат им бе реален, мутри и полиция без особена разлика поискаха да си върнат контрола на всичко в държавата сринаха ПП за да гледате отново по цял ден физиономията на Боко по телевизията и да се радвате на футболните му изяви по сел ските терени.

212

Анонимен

преди 2 месеца

До Public enemies "Провалът" за мислещите не е провал, а доста сполучливи девет месеца в условията на безпрецедентен вражески огън отвсякъде - медии, анализатори, партии, дори и отвътре. "Провалът" всъщност е медиен продукт на интригантските медии. Лошото сега започва.

211

Герб- ДПС- ПП

преди 2 месеца

Пак ще управляват 6 месеца и ще се разпаднат и пак избори!!

210

Koпейкин

преди 2 месеца

Аз съм патриот, националист, източноправославн християнин, българофил и русофил, следователно няма как да подкрепя независимост от Русия! ДА СЕ ЗНАЕ!

209

"ВЕЛИЧИЕ"

преди 2 месеца

Снощи полк.Марков беше в нашия град!Залата щеше да се пръсне от народ!Много просто и ясно говори какво ще правят ако са в парламента!Ако влезе направо ще им разкаже играта на нашенските мафиоти!Дано не го гръмнат!

208

Баш Гербаджия

преди 2 месеца

Айде спечелиме ги и теа избори!

207

Public enemies

преди 2 месеца

Напредва леко Възраждане в изборните резултати но са абсолютно сами, дори БСП не биха се коалирали с тях за управление.

206

Анонимен

преди 2 месеца

Тъй като нито ДПС, нито ПП ще се съгласят да управляват с Възраждане, или отиваме на избори или ще управляват ГЕРБ+ДПС+ДСБ+ПП.

205

Зозо

преди 2 месеца

Копейката колкото и да се напъва, никога няма да стигне чичо му Волен - пияния 650000 гласа на избори :))))))))))))))))))))))))))))

204

Гласувах за Герб

преди 2 месеца

И кво?! Коалират се с ПеПерутките!!Вече само Възраждане!!!

203

Анонимен

преди 2 месеца

Манипулации от най долно качество