14

ХА!

преди 1 месец

"Руска дезинформация" - ЗНАЕХ СИ! Спекулата и злоупотребата с власт у нас са руска дезинформация, а всъщност у нас всичко си е наред... за 10-15% от населението. Другите от какво ги е страх не разбирам? Който противостои на узаконяването на рекета е руски агент, ***, ***, *** в краен случай - Хитлер.

13

Панели

преди 1 месец

Вие сте ориенталсkа малоазиатска тоалетна Бре какво евро какъв Шенген ваше любимец Бог от тиквата 2011 година каза измазваме една сграда и до края на годината сме в Шенген много тъпо племе с тебе *** Направо сте отвратително противно племе бе

12

Анонимен

преди 1 месец

Кой ще приеме в Еврозоната и Шенген православна страна с руска азбука? Необходими са реформи в религиозната система и азбучната система. За да бъдем истински европейци.

11

Анонимен

преди 1 месец

Не щем да приемаме еврото по една основна причина - нашата Красива България е Рай за мошениците. Знаем какви са ни търговците и как държавата ни бездейства по отношение на защита на потребителите от измами. Общо взето тази защита се изчерпва с "Внимавайте да не е ви излъжат". А ще ни излъжат със сигурност, това е общото мнение.

10

Българин

преди 1 месец

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

9

Ивелин Михайлов

преди 1 месец

Според най-големия Исторически парк в света до Варна, дано никога да не влезе!

8

32335445

преди 1 месец

Чакащите НЛО-то да обяснят каква е разликата между BGL и BGN.

7

Реалността

преди 1 месец

"Липсата на обществена подкрепа" - малцинствените, но за сметка на това кресливи рублофили за представителна извадка от обществото ли ги имате?!

6

Не ми трябва

преди 1 месец

Политик молитико да ми обявява нищо-какво евро в тази Бананова република. Жалко племе от нещастници

5

Анонимен

преди 1 месец

На същото мнение са и жителите на страната. Според резултатите от проучване на изследователския център United Surveys 66,8% от полските жители са против влизането на Полша в еврозоната.

4

Горд Европеец

преди 1 месец

Не добра...чудесна новина !!!

3

Анонимен

преди 1 месец

Президентът на Полша се обяви против влизането на страната в еврозоната. "Имаме полска злота, тя е нашата национална валута, залегнала в конституцията ни. Злотата ни гарантира известна финансова и валутна сигурност, както и независимост и възможност за действие в кризисни ситуации. Днес не се нуждаем от проблемите на еврозоната.

2

Бай Дрън

преди 1 месец

Срсидитее почват пак атаките към България. Идеята е, ето, ако не изберете пак мошениците, ще видите еврозона и Шенген през италиански макарон. Сега ще почнат едни заплахи по зомбивизорите, как ще настъпи ядрен апокалипсис, ако не изберем Киро прсттото.

1

Питекантроп

преди 1 месец

Ами така поне до 2030 - и да видим