11

Пророчицата каза

преди 1 месец

в интервю през 1979 г. Ванга дори заявява, че Русия ще доминира над света, а президентът Владимир Путин ще стане Господарят на света.Тогава тя каза: Всичко ще се стопи като лед, само едно нещо ще остане непоклатимо - славата на Владимир, славата на Русия. Всичко ще бъде премахнато от пътя от нея, а самата тя не само ще бъде запазена, но и ще стане господарка на света.

10

Истината

преди 1 месец

Българите в Одеса проклинат фашистка Рассиа. Българските училища в окупираните от ордите на Путин територии са затворени и българският език е забранен! В свободна Украйна всички български училища,читалища и центрове работят!

9

КуКлус

преди 1 месец

Само САЩ нямат файда да спира тази война .....за това Зеленски старателно полага грижи за сметка на народа и инфраструктурата на Украйна ! Падне му някой дрон и го праща към Русия след като прекрасно знае какво ще последва .....

8

Анонимен

преди 1 месец

Споко. Одеса скоро няма да е украински град. Там с нетърпение си чакат освобождението от украинско иго.

7

Анатема

преди 1 месец

Антихристът Путин трета година пали и граби православни земи! Да гори в Геената ВоВеки! Анатема!

6

Анонимен

преди 1 месец

Русия бомби мирни българи в Одеса, Украйна бомби военни обекти в Крим. Бог вижда. Господ е българин.

5

Анонимен

преди 1 месец

късия диктатор кремълския плъх е жаден за кръв.

4

Бай Дрън

преди 1 месец

А да попитам нещо журналятаа. Защо няма ни една статия за българите в тоя регион, включително съседна Молдова? Какво мислят за войната, къде искат да бъдат...защото гагаузите отдавна определиха къде биха искали да бъдат. А българите? Нищо не пишете, а сте журналисти. Знаете ли, ако в България имаше война, какви устинщяха да птворят турските медии за малцинството си? А ние сме политкоректни, нали?

3

Да

преди 1 месец

Одеса е Руски град...

2

Бай Дрън

преди 1 месец

Сега се сетихте за българите в Одеса. Когато бяха 400000 в областта и над 100000 в Одеса, думичка не продумвахте. Сега като са 3 пъти по-малко заради нацистката политика на Украйна, ей такива уста почнахте да отваряте.

1

Анонимен

преди 1 месец

Киев за 3 дни преди 2 години