77

Анонимен

преди 2 месеца

Дайте една ваша заплата на Зеленки и още една заплата на Израел и още една заплата на Соломон Паси. За да има обединен отговор, най-добре е да си дадете всичките заплати по отделно на евреите.

76

Анонимен

преди 2 месеца

Абе що никой не осъжда евреите когато взривиха дипломатическа сграда на Иран в Дамаск и убиха толкова техни ...къде беше Байдън,къде беше целият ЕС ..а сега де надпреварват да осъждат...

75

Анонимен

преди 2 месеца

Зелеее, Зелеее, за *** за зеле никой не те взима вече.

74

Мая К.

преди 2 месеца

България трябва да бъде част от този отговор и тп не само на думи, ами и на дела - оръжие, жива сила, всичко, което трябва за ефективно спиране на агресията. България е в НАТО и трябва да се държи като член на НАТО.

73

Мухахаха

преди 2 месеца

Клоуна усеща че изпада от хранилката и взе да скимти. Ахахаха. Ами няма толкова милиарди, хем за пропаднала Украйна, хем за роднините на банкерските западни лобита. Естествено, за укропитеците помощи скоро няма да има . Най-много след ЕДИНИЯ Пейтриът да им изпратят едно Брадли и една ракета, втора употреба. От месеци, помощите за Укроландия все повече се забавят и намаляват. Престои спиране на кранчето. Каквото дали - дали. Това е. Не случайно ВСИЧКИ започнаха да говорят за КАПИТУЛАЦИЯ...

72

Анонимен

преди 2 месеца

Клоунът, с изтекъл мандат в качеството си на какъв се явява. Още не проумява, че от територията му нищо не остана. Разсипа една красива и уредена страна. Ако беше приел минските и стамбулски споразумения можеше да осуети случващото се, но предпочете пътя на войната. Затова на избори трябва много да се внимава какво се избира.

71

Анонимен

преди 2 месеца

Рашките искат не искат, отиват да се бият за диктаторчето си Джудж, при вас Зелен е на свободни начела, то и затова избягвате да излизате лице в лице с врага, ползвате дрончета :)) Трябва да промениш това Зелен, ако искаш да спечелиш войната :))

70

ХОДИ СЕ БИЙ БЕ

преди 2 месеца

ЕВРЕЙЧЕ. ЩО ПРАЩАШ ХРИСТИЯНИ

69

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 73. Кво станало с тях ?

68

Анонимен

преди 2 месеца

До 70. Те са толкоз безмозъчни в заканите си...щял бил да идел бил в Ямбол да го намирга но...сам ли ше иде или няколко и ямболията ше чака сам да го посреща или няколко не обяснява. Всичките интернет-заплашители са таквиз ограничени в глъвите.

67

сиромах

преди 2 месеца

До 56 Българин:Та за коя демокрация говориш,за тази създадена от престъпници,пияници ,преследвани от закона дето са минали оттатък океана,избили местното население,заграбили земята!Още помним демократичните им надписи на автобусите ,ресторантите и други обществени заведения ,,Забранено за кучета и ***,, ,аз не съм видял в нашата страна надписи от тоя род!

66

Анонимен

преди 2 месеца

До 68. У бря клавиатурен бабаит...

65

Анонимен

преди 2 месеца

Къф ужаст нали сваляте сичкото му че и малко отгоре ?

64

сиромах

преди 2 месеца

Първо самото образувание Украйна трябваше да бъде унищожено и война нямаше да има!Защо си затваряха очите сегашните приятели на хохлите,защото трябваше да се задушава и изтощава Русия и впоследствие да се раздроби и разграбва от бившите колонизатори,нали!Само унищожението на две държави ще накара дребните лаещи да си подвият опашките и свият ушите!

63

Анонимен

преди 2 месеца

Ти вземи си гледай в собственото канче Зелен, то е ясно защо Израел винаги е подкрепяна от САЩ, ама ти гледай първо да си мобилизираш мъжете и да създадеш силна армия, то само с дрончета не става работата :))

62

Анонимен

преди 2 месеца

1 . Този НЕ Е легитимен украински президент 2. Защо трябва да ни интересува какво иска или не иска някакъв си чужденец, от страна която не е член на НАТО или ЕС ?

61

До българин

преди 2 месеца

Ама моля те, защо ще се готвиш. Направо хващай автобуса за Одеса и се записвай доброволец. Какво ще ми чакаш и пишеш тука.

60

ДПС активист

преди 2 месеца

За да просперира България, да въведем иранския шериат!

59

Ямболски цървуль

преди 2 месеца

Безпрецедентно нагъл отвратителен тип!

58

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя човек знае само да иска