123

Анонимен

преди 2 месеца

Ама какво иска тази? Кой наложи промените, да се избира мин предс между 5 човека? Т.нар. "Промяна" и онези лица Ристю с близките очи, генералчето... Не се обаждай сега, мома.

122

Анонимен

преди 2 месеца

Провокация към българския народ е вашето съществуване в политиката и управлението на държавата.Вън мръсни негодяи!

121

анонимен

преди 2 месеца

Гледай си детето и не се опитвай да се правиш на умна.

120

Анонимен

преди 2 месеца

Тая политическа сила на шмекерите и мошениците, управлявани дистанционно от посолството ще я видим след изборите дали ще е "втората". Все още имат шанс с поръчания от тях в Англия софтуер за изборните машини, но едва ли ще ги спаси поредното "малко ала-бала". Ако българите имат мозък, трябва да им бият шута на тези и повече да не се появяват в управлението на България.

119

Хасан

преди 2 месеца

Тези сами си направиха реформата срещу президента, биха му контра, а сега се оплакват от собствения си продукт, от собствения си "майсторлък".Може би най-некадърната полит сбирщина в БГ евър. Пфф...

118

Сатир

преди 2 месеца

Първият голям скандал е свързан с Турски поток и енергетиката, а другият е свързан със ситуацията в съдебната система", допълни тя. Мале, що умнокрасивитет концентриран в

117

Щерю

преди 2 месеца

Лена Бориславова - българският Хенри Кисинджър! Мозъкът в сянка на родната "демокрация"! Щеще да е комично, ако не беше трагично...

116

Анонимен

преди 2 месеца

Началото на края на ППДБ, което е най-хубавото нещо което може да се случи на България от 3 години насам!

115

Loyko

преди 2 месеца

Добро е детето.Казвайте каквото си искате,но освен симпатична е и доста умна.Друг въпрос е за какво използва всичко това. Само тя си знае какви интереси преследва.Има право,достатъчно е да не се натрапва.

114

Ха-ха

преди 2 месеца

ПП-ДБ защо си мислят, че някой се интересува от политическите им вълнения!? Те, глупаво разкриха търгашеската си същност, липсата на морал и ценности, абсолютна политическа немощ! Какво очакват!? Трябва да са щастливи ако минат 4% на парламентарните избори, за европейските да не говорим!

113

Хищната хиена

преди 2 месеца

"Така не се прави"! .....хи хи хи

112

Анонимен

преди 2 месеца

След загубата в Украйна НАТО се връща в границите от преди Варшавския договор и България минава в друга геополитическа зона. 35 години минаха напразно, цял ед изгубен живот за българина.

111

Анонимен

преди 2 месеца

Ако знаят точно как може да бъде фалшифициран вота с машинно гласуване, ПП/ДБ трябваше да си кажат при тяхното правителство, още повече, че спечели ГЕРБ, нали? Няма да е зле МВР и прокуратурата да ги привикат един по едни да си кажат какво точно имат предвид с разните подхвърляния на тема "честни избори" към определени министри.

110

Анонимен

преди 2 месеца

На Лена ще и липсва парапета ,друго си е да се друса . по парапетите.

109

Анонимен

преди 2 месеца

ДРОГАрите от ППДБ защо крякат? От посолството им спряха кристалите ли?

108

Йордан

преди 2 месеца

Тази жена до кога ще я цитират, тя през живота друго освен лъжи не е казвала. Стига вече!

107

До 109

преди 2 месеца

Делят си когнитивния ресурс в кошера, защото той е ограничен!

106

До 107

преди 2 месеца

Пробвай Козяк 16 ! Или Отворено общество! Или Америка за България!

105

Анонимен

преди 2 месеца

Уникални създания да Кирчовците. Всичките с връзка към майката на кошера (Лена) и до един всичките говорят едно и също дума по дума. Това как е възможно се чудя вече 2 3 години.

104

Анонимен

преди 2 месеца

Избори, спечелени с алабала, въобще не сте втора по големима, Лено, по-малко подкрепа имате даже от Възраждане.