111

Анонимен

преди 5 месеца

Вы, конечно, можете делать, что хотите. Это ко многому относится. Но знайте, что у всего есть цена ... Сущность Запада заключается в том, что его генезис так сложился, так он возник как цивилизация, он не может существовать вне диспаритетных отношений со всеми остальными странами и народами. Попросту говоря, вне системы грабежа их образ жизни не воспроизводится.

110

Анонимен

преди 5 месеца

Без ресурсите на Русия Европа е обречена да влачи жалко съществуване. Войната не е за Украйна, войната е за Русия и за ресурсите на Русия, на никой не му пука за украинците. Европа не може да си позволи победа на Русия в Украйна. Победа на Русия в Украйна означава окончателен срив на европейската икономика, и разпад на ЕС и на НАТО.

109

Бай Дрън

преди 5 месеца

Чакаме Украйна версия 2.0

108

Бай Дрън

преди 5 месеца

Чакаме Украйна версия 2.0

107

Анонимен

преди 5 месеца

Двете най-мощни електроцентрали - Бурщинска ТЕЦ и Ладижинска ТЕЦ са напълно унищожени от прецизни удари с 8 ракети. Отклонението е метър. Ако по-рано бяха 100 200,300,метра сега идват метър по метър... На мястото на Бурщинска и Ладижинска ТЕЦ има празно поле изгорена земя. Ще отнеме години да се възстанови. Но когато украинските територии попаднат под руски контрол, възстановяването на енергийните доставки няма да е много трудно. Ще бъде достатъчно да се захранват от Единната енергийна система на Русия, Русия разполага с изобилие от мощности дори за няколко окрайни.

106

Просто моето мнение

преди 5 месеца

Украйна от 42 млн.стана 30 това е трагедия а не просто фалиране. Руснаците след всички жертви които дадоха никога няма да оставят Украйна докато не вземат територии. За тази война виновен е и запада и глупостта на украйнците. Ясно е, че те са си прави от морална гледна точка а не руснаците, ама не беше това начина. Трябваше да преговарят с Путин и да се откажат от влизане в НАТО, Донецк и Крим. Сега нещата са трагични. Украйна не просто фалира ами вече отстъпва. Ще загубят още земи.

105

Бай Дрън

преди 5 месеца

Чакаме Украйна версия 2.0

104

Отряд1

преди 5 месеца

До няма Чичко Доган няма да позволи. ;)

103

Бай Дрън

преди 5 месеца

Чакаме Украйна версия 2.0

102

Отряд1

преди 5 месеца

"Да бе мирно седяло, не би чудо видяло" Народна поговорка

101

Анонимен

преди 5 месеца

Западът е изправен пред допълнителни разходи, за да поддържа жизнеспособността на киевския нацистки режим под формата на доставки на електроенергия и източници на автономно енергоснабдяване. Въпреки това, автономните източници едва ли ще са достатъчни, за да заредят пълния капацитет на украинската военна индустрия. Автономните източници изискват гориво, тоест ще има повишено потребление. Всичко това се отразява на устойчивостта на отбраната на ВСУ в условията на ограничени доставки на оръжие и боеприпаси от чужбина.

100

няма

преди 5 месеца

ППДБ ще Гласуват да им Дадем Българският Златен Резерв!

99

Анонимен

преди 5 месеца

Украински източници пишат: "Поради прекъсванията/недостига на електричество започнаха прекъсвания на доставките. Логистиката е нарушена навсякъде, особено в армията. Стана по-трудно да се транспортират оръжия, хранителни запаси, гориво и компоненти. Възстановяването на оборудването в децентрализираните ремонтни центрове също се забави. Ако ударите в енергетиката продължат, фронтът ще го усети силно. Най-вероятно ще се срине".

98

Анонимен

преди 5 месеца

Липсата на електроенергия в необходимите обеми означава невъзможност за производство на бетон и стомана, при производството на които "разходите по същество са намалени до цената на джаул". Това означава, че няма бетон, няма армировка - няма бетонни укрития на фронтовата линия. А дървените трупи не издържат на експлозии.

97

Анонимен

преди 5 месеца

Без електричество всеки голям град преживява комунален колапс за няколко дни. Канализацията, водоснабдяването и газоснабдяването също означават електричество, а ако няма електричество, не можете да оцелеете в града по санитарни причини. Съответно започва изселването на цивилни от градовете. И това помага да се сведат до минимум цивилните жертви.

96

Анонимен

преди 5 месеца

Укритата смело вземат заеми, щото знаят, че няма да ги връщат. Хахахаха. Вземат заеми, крадат като за последно и чакат руснаците да ги превземат. Европейците пак с пръст в г. . .

95

Анонимен

преди 5 месеца

Вижте кадри от разрушения Мариупол преди 2 години и кадри как изглежда сега, и тогава говорете за фалит. След края на СВО всичко ще се върне в нормални релси, никакви фалити няма да има.

94

Анонимен

преди 5 месеца

Дали киевския режим на територията на бившата УССР ще фалира, това няма абсолютно никакво значение. Когато тези територии се върнат в Русия хората отново ще живеят добре, Русия е богата, Русия има изобилие от всичко, най-богатата страна в света, може да осигури добър живот на поне 4 милиарда души, тази територия не е нищо за Русия, ще се възстанови за няколко години, както стана с Чечня. Да му мисли ЕС защото и САЩ ще се измъкнат, а ЕС все повече ще обедняват и ще затъват в блатото.

93

Анонимен

преди 5 месеца

С такива тиквеници няма да споря!

92

Анонимен

преди 5 месеца

Шарл Мишел, заяви в писмо до лидерите преди срещата на върха: "Сега, когато сме изправени пред най-голямата заплаха за сигурността след Втората световна война, е крайно време да предприемем радикални и конкретни стъпки, за да бъдем готови за отбрана и да поставим икономиката на ЕС на военна основа.