84

Христо Христов

преди 2 месеца

До 61 "Така става, когато неграмотни хора са в политиката и управлението на държавата." - вкарвани там от ОЩЕ ПО-НЕГРАМОТНИТЕ про'с'таци гласуващи за ЕС и НАТО. Факт.

83

Анонимен

преди 2 месеца

Скъпи мои момичета и момчета, скъпи приятели. Санкциите работят, въоръжаването работи, единството на Западния свят работи. Руснаците които останаха без айфони, Zara и Старбакс са в шок и масово милиони излизат на улицата да свалят Путин. Путин е политически труп - факт, до дни, даже до часове Путин ще бъде свален и Русия ще бъде разчленена на няколко демократични държави които ще продават евтино газ и нефт и ресурси и в ЕС отново ще си живеем като самодоволни и оядени западняци, на запад де, а ние бегето пак ще им работим в кланиците и чистачи на улиците.

82

Ze nigmar

преди 2 месеца

Каква трагедия настанала.. :))) усещал омраза:))) малко усещате... :)))

81

Анонимен

преди 2 месеца

ППДБ със сигурност губят, но това е цената, която платиха, за да изпълнят аджендата на посолствата и да изперат бат Боко. Тъжна история.

80

Анонимен

преди 2 месеца

Не бих казал, че съм фен на Възраждане, но Костадинов е прав за НАТО - трябва да излезем от НАТО преди да се разпадне, защото така след разпада на ЕС ще имаме по-силни позиции когато кандидатстваме в БРИКС и в евразийските икономически и военни структури.

79

Анонимен

преди 2 месеца

Ако излезем от НАТО и дадем военен коридор на Русия до Сърбия това ще промени цялата геополитическа ситуация в света. НАТО и ЕС моментално ще се разпаднат.

78

ИСТИНСКИ КОМУНИСТ

преди 2 месеца

Единствения ви проблем е че ви окрадоха собствеността, частна в вече. За когото и да гласувате все ше ви ***, понеже сте пъълни ИД..ТИ. Един народ няма ли собственост, ЗАГИВА. България е частна и вие сте само роби на частниците, нищо повече.

77

Анонимен

преди 2 месеца

Икономиката на Евросъюза колабира.

76

Възраждане

преди 2 месеца

ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!

75

Анонимен

преди 2 месеца

Възраждане! ИТН са опция също!!

74

Анонимен

преди 2 месеца

А президетн от къде?

73

Анонимен

преди 2 месеца

Преди 210 години, на 31 март 1814 г., руската армия начело с император Александър I влезе в Париж.

72

Милен

преди 2 месеца

На предстоящите избори ац ще гласувам за партия Възраждане.

71

ААААААААА

преди 2 месеца

От политиците нищо не зависи тъпуци такива български ! Всичко зависи от вашия избор ! Частна собственост или народна ! Ако е народна, народ ще има. Ако е частна, нрода ше бъде избит, прогонен, изтровен, смачкан. Колко сте *** само.

70

klod_si

преди 2 месеца

тази политическа система е изхабена. Нов модел трябва. Президентска република. Защо не?

69

Възраждане са цигани

преди 2 месеца

30г. затвор за Костадинов и жена му Цонка.

68

Анонимен

преди 2 месеца

Германската икономика е на ръба на пропастта, а с нея и икономиката на целия ЕС, - El Pais. Кризата в германската икономика не може да се нарече друг икономически цикъл. Проблемите започнаха през 2015 г., когато индустриалното производство падна с 8%. Антируските санкции, въведени през 2022 г., нанесоха последен удар на германската енергоемка индустрия.

67

няма спасение

преди 2 месеца

За ЕС няма никакво спасение. В момента ЕС носи само негативи на България, а излизане от ЕС може да продължи с години, защото България не е Великобритания, нас ще ни мотаят до последно - ЕС не може да си позволи източноевропейска страна вместо да мечтае за ЕС, да напусне. Единствената възможност за нас е разпада на ЕС, но това не означава, че трябва да седим да чакаме и да гледаме, сега всеки българин трябва да се стреми при всеки възможен случай да компрометира, дискредитира и саботира ЕС за да се ускори унищожаването му.

66

Анонимен

преди 2 месеца

Д-р Костадинов - премиер!

65

МАЛКО ФАКТИ@!

преди 2 месеца

България е най-зле, защото е най-путинофилската държава в ЕС. България е по-путинофилска и от Унгария. СРАМ!