56

Просто Кирчо

преди 6 месеца

Търся споделено пътуване до Канада.Без Лена.

55

...

преди 6 месеца

Заслугата за въздушният Шенген е на външният министър! Някои все се набират с чужда пита, помен да правят!

54

Анонимен

преди 6 месеца

Тепьрва идват афганистанците и пакистанците - да издьржатеБаце и денко ви го вметнаха с300

53

Анонимен

преди 6 месеца

Гербиел остава ли служебна или става в ЕС.

52

Мижитурка

преди 6 месеца

Обикновено кариеристче, което се набута за академик, докато беше министър! С "културна" форма, се самоназначи за Премиер, като най-безкрупулно подмени вота на Българите! И най-нагло иска тази измама да продължи! Времето за лъжите и манипулациите отмина! Дойде време да се плаща сметката!

51

Анонимен

преди 6 месеца

Съберете се и направете граждански арест на престъпниците от Дондуков 1, Дондуков 2, съдебната палата и тръгвате по адресите им. За един ден ще вънете десет милиарда лева на България и лично вие ще станете милионери, защото повечето дупетати и "магистрати" държат флашки с биткойни в задните си части. После ще направим съдебен процес за служителите от съветските служби в България и за такива като Гергов, които не знаят майка ли ги е раждала или прасе

50

Почитания за Денков!

преди 6 месеца

Николай Денков най-достойния български политик, който за 9 месеца успя да ни вкара в Шенген поне по въздух! Това което примитивния Борисов за 12 години не успя!

49

Анонимен

преди 6 месеца

Шести провал на ГЕРБ да направи правителство! Следва 7-ми провал, само след няколко месеца.

48

АкоИмаИзбори

преди 6 месеца

трябва да се гласува за премиер на България, а не за премиер на Америка за България, като Денков.

47

Хаха ха

преди 6 месеца

Та кой бальк вярва на шенген и евро зона -герб пп делнаха парата и сега ще си поркат заедно в бара докато берете банани в лаос да се издьржате

46

до Реалността

преди 6 месеца

По-европейски, културен, спокоен и възпитан от Борисов няма и никога няма да има. Той е пътеводната светлина в живота на всички българи! Истинско щастие, че той ни ръководи. Да е жив и здрав вовеки!

45

Анонимен

преди 6 месеца

Киро пак е излязъл да лъже и все една и съща плоча пуска Киро с 30 депутата си къде си тръгнал нагъл алчен бездарен

44

Христо лодкаря

преди 6 месеца

Изядохме дебелия салам.

43

Истината!!!

преди 6 месеца

Ще се отметне ли Бойко Борисов от дадената преди 9 месеца дума?! А тя беше - само Мария Габриел и Николай Денков да си сменят местата!!!!! Министрите - същите!

42

Българин

преди 6 месеца

Тия, които ни натресоха зверска инфлация, и ни отдалечиха на светлинни години от Шенген и Еврозоната, сега се напъват да се правят на гаранти за тях! Не бе Денков, да се повтаря мантрата за Шенген и Еврозоната не е повод, да търпиме крадливи некадърници във властта! Нито на Ристю "реформата"!

41

Реалността

преди 6 месеца

Николай Денков е политик от европейски тип, културен, спокоен, уравновесен, възпитан, уверен в себе си. Борисов е комплексар, простоват, с ниска култура, емоционалто нистабилен, агресивен, без елементарти обноски, с примитивна реторика, първичен, егоцентричен. Нивото на Денков е класи над Борисов! А Габриел е в подчинена позиция от шефа си и уж тя решава, ама Нищо не решава, просто пешка.

40

Честит Рожден Ден

преди 6 месеца

на Лидерът Доган - Кръгла 70 годишнина - Голям Празник!

39

Анонимен

преди 6 месеца

Боко изкара четири герберастки да го защитават, къде е той не се знае :)))

38

Кокорино

преди 6 месеца

Мара ше копа тютюна на селоДокато броим чувала с пара от енергетикатаКой свга е номер -1

37

Анонимен

преди 6 месеца

ПП и ДБ за пореден път хвърлят страната в хаос.Това те най добре го могат,все другите им били виновни на тези!Поредният проект който отива във миналото,но кашата която забъркаха и договорите който прокараха ние ще ги плащаме дълго време.