120

Факт

преди 2 месеца

Хората не разбраха, че всички политици в България играят театър. България беше и е троянския кон на Русия в ЕС и НАТО, българските служби за сигурност изнасят секретна информация за Москва, помогнахме на Путин да заобиколи Украйна с тръбите, т.н. Нинова сама признава, че е обсъждала кандидатурата на Радев за президент с генерала от руското разузнаване Решетников, а Борисов му подари два мандата като му противопостави кандидати, които нямаха никакви шансове за победа.

119

Анонимен

преди 2 месеца

Ми да . Възраждане вместо членство за усвояване без конкурси по брюкселския метод . Време е за Възраждане . От 9 милиона за 30 години станахме 6 това прави по 100 000 човена намаляване в следствие на членство . А за дълга да не говорим .

118

Трончо

преди 2 месеца

Нов бардак със стари...

117

Анонимен

преди 2 месеца

До 104, Конкретно тука не съм съгласен с вас, нали знаете, че от европа има изисквания за спиране на тецовете ? Не мисля, че зависи от Герб или ПП или която и да е друга партия. Сега казвате, че ще забранят автомобилите на горива от някоя партия...Много повърхностно и глупавичко изказване. Междодругото прочетете за проект ЧАИРА. Нямаше да има електрическа криза ако някои не го бяха бастисали два пъти подред....

116

Анонимен

преди 2 месеца

Реалистичният вариант е ГЕРБ да преговарят отново с ПП-ДБ, но след провеждането на предсрочни избори.>>>>> Дефиниция на лудост е да повтаряш едно и също и да очакваш друг резултат!!

115

Анонимен

преди 2 месеца

Да да, предложете им нещо ново на избирателите със същия резултат. Те са *** пак ще ви се хванат

114

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

До 101! Ами не е турчин баща ми.Българин е. Но ако искаш можеш да му звъннеш и да му кажеш това,което ми пишеш на мен.Звънни му по телефона.Не на вратата .По здравословно е за теб. Ще се разминеш само с п.су.вн.я.

113

Тва ли е Нов Проект?

преди 2 месеца

Цитат: Реалистичният вариант е ГЕРБ да преговарят отново с ПП-ДБ, но след провеждането на предсрочни избори.

112

Анонимен

преди 2 месеца

До Независим - Извадките са доста ... ненадежни, да не кажа безнадеждни.. Терзиев уж му даваха 42%, сререщи 18 Григорова, а то на първи тур беше 31 срещи 21 процента. Извинявам се, ама 11% грещка е или манипулаиция или за нищо не стават. После казаха, че едва ли не, ще има 90-100 000 гласа в позла на Терзиев, то се оказаха 5000 и още се спори за легитимноста им.

111

Анонимен

преди 2 месеца

До 104...Жалко за нея, че е използваха така безцеременно и грозно. Изглеждаше като жена с ценностна система, а не просто политически дух с липсва на човечност, като 90 % от политици. Слагайте червения пръст, но тези които го направят вярвам ще могат след 10 години да обяснят на децата си защо са го направили.

110

Анонимен

преди 2 месеца

Ха,ха,ха, пак се започва.За сведение избирателите са избрали героите в политическия цирк така,че няма нужда да са възмутени .Към нов политически проект бе?! Стари отъръепки аре марш боклуъци

109

ГЕРП диктат

преди 2 месеца

Няма нов. Служебното ще е пак ГЕРП, след това пак ГЕРП и даже ако се появи ново БКП ще бъде удушено от ГЕРП.

108

Анонимен

преди 2 месеца

Ако не е петър чолаков, ще е червен кольо. Ако не е той, ще е кънчо стойчев ...деров. И така нататък, и така нататък. (А, пропуснах буруджиева, райчев.) Все кой от кой "по-велики" политолози. А за Антон Тодоров, за Огнян Дъскарев, за ... - мъц няма. 'баси!...

107

анонимен келеш

преди 2 месеца

Никой не може да ме разубеди,че зад това нахално изнудване от страна на ППДБЛГБТ не стои сянката на Църния Мавър от Драгалевци:):):)Типично в негов стил е това да иска цялата власт,но и този път Бойко му го монтира на сухо:):):)

106

ДС

преди 2 месеца

Време е, само да доуточним политическият спектър и идейните послания и почваме!

105

Нов ПолитическиПроек

преди 2 месеца

Но пак същото Герб+ ППДБ? Ха ха баси Новия проект!

104

.

преди 2 месеца

Най-реалистично е старите политически мутри да се разкарат и в политиката да влязат хора от народа, хора, не олигарси!

103

Анонимен

преди 2 месеца

С това,което ПП се канят да направят с ТЕЦ-овете и рудниците, както и на цялта държава със "свободния пазар", вероятно ще получат едно 300-400 000 гласа негативен вот. Затова Денков се моли, като някакво дете, да си направят коалиция. Борисов знае, че ги държи за топките.

102

днес

преди 2 месеца

Боцето не е крал! Ама въобще! Приближените му крадяха и си плащаха мизата! Колкото и да вземат тия п.мияри от герб, пак няма да могат да управляват сами! Аз не знам колко трябва да си късопаметен, за да почиташ герб! А марийчето дойде за 2 месеца в БГ и заговори за честност и справедливост! Ужас!

101

Независим

преди 2 месеца

Интересно ще е да се видят официалните статистики - кои възразтови и етнични групи кои партии подркепят... Уви няма да се случи, но лесно може да се проследни от произволна публикация. Една извадка и много точно ще стане на всички, кои какво и как и защо.