183

Анонимен

преди 6 месеца

Е, и? Нови 60 - 70 млн. у кофата! За да си измерим лангите! Дали примерно на Бацо му е пораснала малко за тея 9 месеца. Щото след "изборите" - пак от същото. Страшна просттия! ПП примерно 1-2% надолу. ГЕРБ примерно 1-2% нагоре. Копейкин примерно - 1-2-3 % нагоре. Е, и? Нищо кардинално не се променя, освен, че пак ще се троши пара за "рейтинговото проучване" на което викаме избори.

182

Анонимен

преди 6 месеца

До Георги Илиев МитевБраво1Селянка от Хаджидимово се бори със селски манталитет-демек със себе си!!

181

Правилна позиция!

преди 6 месеца

ПП-ДБ преиграха и стана ясно, че те изобщо не са били готови за преговори, а са живели с илюзията, че ще продължават еднолично да управляват и да налагат волята си!

180

Анонимен

преди 6 месеца

178 тъ.па копейка си, а идола ти Путин е пътник, заедно с терористичната си държава. Мечтай си да вкарваш който там не ти харесва в Белене, ти за нещо различно потенциал нямаш, също като пишман фюрерчето ви.

179

Public enemies

преди 6 месеца

И какво постигна ГЕРБ в своите 20 активни години управление, населението намалява драстично, управляващите бандити в сътрудничество с МВР стават още по-богати, а за способните българи няма особени алтернативи в тази пропаднала държава освен миграция в развити страни.

178

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 172/Каква република на Путин ще ставаш бре, той трябва да е луд за да си вкарва таралеж в гащите с тази територия, която и макетата отдавна са отсвирили.

177

Анонимен

преди 6 месеца

Каквото и да драскате,няма да ме накарате да харесам Буй Гуй.Аман от фро стотия!!!

176

анонимен келеш

преди 6 месеца

На изборите ГЕРБ 26%!ППДБЛГБТ не се знае дали ше се явят заедно или ше има развод!Уж оригиналните *** от БКП 8%,а другите *** менте от Възраждане 12%:):):)Кака Корни само за няколко години направо го затри тва Бекапе:):):)

175

Георги Илиев Митев

преди 6 месеца

Това е жената , която първа поведе борбата срещу " селските " терикати , " патриархалното селско " мислене и манталитет .

174

Я, па Я

преди 6 месеца

Не, че нещо, но. Всички български политици, без изключение на цвят, принадлежност и спектър са деца на БКП. БКП е чадо на руският комунизъм. Последните няколко години ни показаха, че колкото повече Русия се превръщаше в диктатура с антизападна риторика и действия, толкова повече България се отдалечаваше от ЕС, нарояваха се путинистки партии, широко се отваряше вратата за руския мир и неговата хибридна война. Днес имаме президент путинистки прислужник. 3 открити пропутински партии и 3 прикрити.

173

Анонимен

преди 6 месеца

Ама как е възможно това!Това е толкова недопустимооо,на кого ни оставяш Габриела.Лойко пожертва още една мисирка от Зайчарника.Ингересно дали ще я изпрати с 200 или 300...

172

Анонимен

преди 6 месеца

Мара шалвара да ходи да копа тютюна на село със кадъните :)))

171

Анонимен

преди 6 месеца

Отговорна и правилна позиция на Бойко. Променливите навън завинаги. Видя се какво струват.

170

до 172

преди 6 месеца

я, бе не ти трябва да ставаш точно на теб и другите подобни мекотели република на Путин, че.. ще ти омръзне от къмпинг Белене хахахахахахаха

169

Анонимен

преди 6 месеца

Пак излизат наети от облачните ТОЗИ път същите лъжи са неприятни меко казано Наетите навън действителността се вижда ясно

168

Анонимен

преди 6 месеца

При следващи избори корни и коцето на скамейката при патреотарете и воеводите. Файдата наистина от тях е никаква

167

Мъни, мъни, мъни

преди 6 месеца

Каквото и да се говори партии като ГЕРБ, СДС и БСП са партии с опит и те са подготвени за властта и знаят какво правят. А партии като ИТН, ПП, ДБ и Възраждане са неопитни и видяхме всички до къде стигнаха...

166

Loyko

преди 6 месеца

Nahalstvoto i naglosta na PP/DB se okazaha nbezkrajni.Taka ne se pravi...!!!

165

Анонимен

преди 6 месеца

Урааааа...КТБ,КТБ,тото...да живей!

164

Анонимен

преди 6 месеца

Копейките как се засягат като им критикуваш партията. Кога ще ставаме республика на Путин, другари?