158

Мнение

преди 6 месеца

Смятам, че трябва да бъдем по-демократични към тези млади хора, все пак те са изказали и своето народно недоволство. Как така, те са му отрязали ухото. Какъв ужас. А народа на братска Украйна нима не търпи загуби, жертвоприношения благодарение на руснаците? *** от любов към своя народ въобще и не утиде до мястото на атентата, иначе руснаци гласуваха за него, нали?

157

Анонимен

преди 6 месеца

Този се е подхлъзнал в банята ! Едва ли са го били, щото тогава щеше да е в насипно състояние

156

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 165 "От публикуваните записи видях как мъже стрелят в празен коридор въртяйки оръжието си- като че ли поливаха градините си, вътре в залата не видях някой да стреля или да заляга, а хора които се ослушваха и снимаха." Правилно си видял, защото такива са всичките видеа от този "атентат". На практика няма видеа, които да го показват така, както го "разказват" руските власти. Но то и доказателства за "украинските военопленници" на сваления Ил не видяхме, тъй че нищо ново. Руски лъжи.

155

опа

преди 6 месеца

сега да го съжалим, че си е изгубил окото ли??????смъртна присъда да им даде Путин.

154

Любопитен

преди 6 месеца

Кога почва бомбенето на Киев? Израелците показаха как се прави в Газа.

153

Анонимен

преди 6 месеца

От публикуваните записи видях как мъже стрелят в празен коридор въртяйки оръжието си- като че ли поливаха градините си, вътре в залата не видях някой да стреля или да заляга, а хора които се ослушваха и снимаха.

152

Ужасът

преди 6 месеца

Типична реакция на рашистанските варвари. След като са се одрищили до ушите, умишлено или не, и позволили на някви аутсайдери да влязат и да разстрелват рашистанци в зала с, о ужас, англо-саксонско име, с подчертавам КАЛАШНИКОВ 105, който е изключително само за руската армия, сега садистичните им служби се захванали да ги измъчват. Свещена простота. Да измъчваш фанатик тръгнал на самоубийствена мисия едва ли помага за нещо друго, освен да разкрие садистичната природа на режима на Вова и сектанти

151

С. Джевизов

преди 6 месеца

Друзята са прави че укрите са терористи, подложиха на невиждан терор ЧФ на nyткин., един виден зет пропагандон обяви в канал си че ЧФ вече не съшествува на практика. Терориризират и НПЗта, скоро ватняците ше минат на тачанки. Гойда тавариши!

150

Анонимен

преди 6 месеца

Какъв арест до 22 май за тия бе? Братушките откачиха ли? След като ги разпитат хубаво и кажат кой е поръчителят им да ги разстрелват и толкова.

149

Анонимен

преди 6 месеца

Руските милиционери са се изложили като го гледам тоя на снимката. Трябваше така да го объхтят, че да не може се познае в огледалото.

148

Подсказвам

преди 6 месеца

театрото на КГБ е с много *** сценарий

147

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 145 "Забрави" да обясниш противоречията в руската "версия", които е посочил

146

Анонимен

преди 6 месеца

151- а Украйна знае ли?!

145

Georgiev

преди 6 месеца

Точно предния ден, преди атентата, Путин обясняваше, че това е шантаж и нямало никаква заплаха за Русия. Пълна излагация са рашите.

144

Анонимен

преди 6 месеца

До 151: Ще признаят разбира се и ти да попаднеш при садистите наследници на ЧК и НКВД ще си признаеш, че си от лявата страна.

143

Гилотината

преди 6 месеца

Само доживотен затвор ли ? Светът наистина се е сдухал тотално ... ето още една причина да върнат смъртната присъда .

142

Шотгънов

преди 6 месеца

И още нещо друзя алтави, как така ако някой излезе с плакат нет войне или пък отиде да сложи цвете на някой дисидент, rавазите на путев са там на 5 тата минута, а тук при цялата дандания ги няма цял час. Нещо повече , оказа се че там около крокус е имало полицейски пункт със щат 40 човека. Цялата тази работа смърди и вони отдалеч - смърди и вони на руски мир, в който човешкия живот на обикновения холоп не струва и копейка, а са важни някакви мъгляви идеи за вяличие на шизофреничното жуже.

141

Анонимен

преди 6 месеца

Защо мигрантите не мигрират в Русия? Нали там е много хубаво?

140

КОСТАДИН КОПЕЙКИН

преди 6 месеца

ТРЯБВА ДА ИМА МИР! НЕМЕДЛЕНО МОСКВА ДА БЪДЕ ПРЕДАДЕНА НА ИДИЛ И РУСИЯ ДА КАПИТУРЛИРА!

139

Украйна=терористи

преди 6 месеца

И четиримата терористи са признали, че са вербувани от украинските служби за сигурност.Някой изненадан?