384

КОБЗОН

преди 3 месеца

Тази вечер залата ми е препълнена

383

Анонимен

преди 3 месеца

Укро пите ще бъдат разпрани този път.Няма да има прошка.

382

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам кой е направил това, но знам кой го започна и го нарече "Специална военна операция". Най-вероятно е същия мерзавец и сега.

381

Прав си

преди 3 месеца

До Анонимен 382. ЦРУ предупреди и за нападението срещу Украйна. Но не САЩ нападнаха на 24 февруари а Русия. Но русофилите не могат да мислят, те вярват. А вярващите са фанатици.

380

МАЙ Е ПОСТАНОВКА

преди 3 месеца

РУСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ САМИ СА СИ ГИ ИЗБИЛ НЕ ИМ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ.

379

Анонимен

преди 3 месеца

Сигурен съм че американците знаят кой е идеологът на този ТЕРАКТ и сега е моментът Байдън да излезе и да каже че това е Специална Терористична Операция а идеологът е ФСВ .

378

Анонимен

преди 3 месеца

Мария, цялата "световна общност" я интересува да осъди нещо само когато е в техен интерес, на шепа либерастичниОтпадъци През останалото време не очаквайте нищо от тях. Да не говорим че вероятно е организирано от третополови тъмни сили.

377

Прогноза

преди 3 месеца

До БАЙ 100ЯН "Путин ще им обяви война до 24 часа макс!" Руския фашист в Кремъл е пълен страхливец, така че нищо такова няма да направи. Вместо това ще направи това, заради което нардеи ФСБ да извърши тази касапница: ще обяви военно положение в Русия и Мобилизация съвсем скоро. И ще започне ЖЕСТОКИ РЕПРЕСИИ вътре в Русия срещу малкото, които още смеят да му се противопоставят. Не изключвам даже да има още няколко такива "изпълнения" на ФСБ с което да оправдае всяка нова стъпка от плана си.

376

Анонимен

преди 3 месеца

спасявайте най ценото 71 дирник в кремъл и мумията на ленин

375

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Кремълски жертвоприношения! Точно това беше и революцията в Русия. Такава параноя ще ги налегне руснаците и украинците,че ще се избиват един другиго по улиците . Какво да кажа? Ами ,все ми е тая за култа към смъртта на СССР. Досега,по най-циничен начин,руснаците се подиграваха за някакви убийства из САЩ,но с това от днес ги наваксаха,та ги задминаха. Не изпитвам съчувствие към Хазаро-татарският СССР.

374

Шах

преди 3 месеца

Като дърпаш дявола за опашката. Нищо ново под слънцето.

373

АнонимеН

преди 3 месеца

ВИНОВНИКА Е САМО ЕДИН И ТОВА Е САМОЗВАНИЯ НЕЛЕГИТИМЕН ПУТИН! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СЛЕД ПРЕИЗБИРАНЕТО СИ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДИКТАТОРА САМОЗВАНИЯ ПУТИН Е КАКТО ТЕРОРИСТ ТАКА И НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ ЗА УКРАЙНА И СТРАНИТЕ ОТ НАТО. ПОЛОВИН МИЛИОН ПУТИНИНИСТА СЛУГИ НА ЗЛОТО БЯХА ИЗБИТИ ЗАРАЗИ САМОЗНАНИТЕ ПУТИН

372

реалист

преди 3 месеца

на вотка мирише не на виски

371

Скоро

преди 3 месеца

Украинските фашисти ще си платят прескъпо за терора

370

БАЙ 100ЯН

преди 3 месеца

Жените и децата с предимство моля!!! Те ще са първите които ще бъдат изклани а на техните бащи и съпрузи ще им бъде одрана кажата докато ревът за децата и жените си. Ето това ще я сполети Укрия . Путин ще им обяви война до 24 часа макс!

369

Анонимен

преди 3 месеца

По това кой ще обвинят ще разберете кой го е организирал. Когато искаха да нападнат Чечения, руските терористи под ръководството на сегашния фашист в Кремъл обвиниха чеченците за организирания от самото ФСБ атентат срещу руските блокове. Помните ли?

368

Анонимен

преди 3 месеца

дано нараснат на 1000 + каквото посяли да жънат

367

Анонимен

преди 3 месеца

Сащ ако ще те гърмат няма да тр предупреждават аман от руските ромски опорки

366

Анонимен

преди 3 месеца

Говори се вече за над 100 жертви,даже около 130..

365

Нека нека

преди 3 месеца

Малко им е на феновете на мистър Z !!! ВОЙНАТА Е ВЕЧЕ В РАШИСТАН!!!!!