74

Анонимен

преди 5 месеца

И с кво ще плати 404 или ще ги подаряваме.

73

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 60 - най накрая нищо няма да ти напомня колко си страхлив и безгръбначен, а? Заслужава си да удариш една шльокавица! Може и да ти рипне за булята. Ама трябва да почакаш още доста. За твой ужас, украинците са доста твърди!

72

Скрипал

преди 5 месеца

Някой да каже на този тoлyп, че докато той реве за 300 млн. за реактор, днес народното събрание на България подписа празен чек на Уестингхаус за изграждането на 2 реактора в Козлодуй, като американците ще ни съобщят цената допълнително. Най-вероятно ще е към 30 милиарда, ако решат да са благосклонни. Превърнахме се в енергиен придатък на Украйна и официален спонсор на американски корпорации. Благодаря Ви евроатлантици.

71

Анонимен

преди 5 месеца

Нещо не схващам,Украйна която е във война със Русия се надява на сделка за нашите два реактора а в същият момент ние се готвим за закупим нови два от САЩ на цени умножени най малкото по пет???Къде е логиката в цялата тая "сделка"????

70

Анонимен

преди 5 месеца

63 - ЩЕШЕ да знаеш какво ама туриха точките.

69

Анонимен

преди 5 месеца

Бил съм с рускиня, бил съм се с руснак на Златните....Манталитета ни е коренно различен от твоите "братушки" комсомолец, те са си за съжаление наистина :)))

68

СХЕМАта

преди 5 месеца

Схемата е горе-долу следната - продаваме реакторите на Украйна, а парите от тях отиват пак за помощи за Украйна (вкл. издръжката на около 70 хиляди у нас) и отиваът също пари за закъсалите го Гърция, Италия, Испания, Португалия (веднага щом приемем еврото ставаме солидарно отговорни в спасяването ха фалиращата Еврозона).

67

Анонимен

преди 5 месеца

Ега ти наглеците - а някой лев отгоре да дадем не искат ли?реакторите ни струват над милиард, те искат да ги вземат на половина, при положение, че няма от къде другаде да вземат реактори на цена под 3 милиарда?А неи балъците дадохме милиард и нещо на руснацитте за тях, а сега да ги подаряваме. А Уестингхаус ще се съгласят ли вместо плащане, даим прехвърлим вземането си от Украйна за реакторите?

66

Анонимен

преди 5 месеца

И 61 ПРЕПЛЕТЕ ПЛ"ЮВ, АЛНИКА.

65

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 52 - помогнали са! Обаче - не на теб. Както е видно от Райхщадското споразумение, което предхожда Руско Турската война! В австрийския вариант дори и като име ни няма. Въпреки това обаче което е подписал с Франц Йосиф, Александър II ни "подарява" Санстефанския "идеал" който ни струва две национални катастрофи и една трета от държавата. Та, помогнали са ти. Без съмнение! Поне - докато не си показал малко характер. След това - Сръбско Българската война и т.н.

64

два милиарда са

преди 5 месеца

необходими на България за да се монтират в Белене и заработят ракторите, ноооооо, "нашето" правителство плати за чертежи на самолети ДВА пъти по няколко милиарда, и още колко наляхме на украинците и от износители на балканите станахме вносители на ел. енергия. Някой да го коментира това, или ви е забранено да се говори по този въпрос, а питате ли българският народ какво мисли по въпроса при положение, че тези реактори са купени с пари от народа.

63

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 58 Я пак комрад, нещо се опита да бълваш... :)))

62

Възмутен

преди 5 месеца

Държава във война строи аец с наши реактори. Нашата държава във война с кой е капитулирала за да позволи това?0

61

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

Цел на руснаците на Зеленски е да изимитират една "зловеща" атака на руснаците на Путин и ПОБЯГНАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ КАТО ПО "СТРАНЕН" ЗАПОВЯДАН НАЧИН ЩЕ ПРОПУСНАТ КАТО УБЕЖИЩЕ ПРОРУСКА РУМЪНИЯ! НАЛИ ТЕАТРАЛИ УКРАЙНСКИ РУСКИ? Затова и проруските "евроатлантически "правителства на Доган и Сакскобурготски бързат да вкарат Американска технология.За да могат бежанците да са осигурени ,превземайки Действително Проамериканска България! Какво меле ви чака киево-московити!!!

60

Анонимен

преди 5 месеца

И аЗ се надявам Украйна да я няма на картата на света !!! много хора ще празнуваме:)))

59

ШИ30-ФРЕH-ИЯ

преди 5 месеца

Сутуациатя е меко казано ШИ30-ФРЕHИЧHA. България няма право да постой АЕЦ с руските реактори, които има и за който има изградени плошадки за монтаж, а Украйна ще може със същите реактори ще може да постои АЕЦ? Пък ние ще започнем от нулата с компрометирата Уестингхаус и ще платим в пъти повече за да имаме евентуално някога нова АЕЦ, отработеното гориво, от която ще трябва изглежда да го складираме у нас.

58

Анонимен

преди 5 месеца

52 - русофоб е безмозъчен ***.

57

Анонимен

преди 5 месеца

Защо на украинците им позволяват да строят АЕЦ с руски реактори, а на нас не? Господарите май много не ни долюбват

56

Анонимен

преди 5 месеца

Окей, окей окей ... помогнете ми, да разбера логиакта. Имам реактори, котио можем да поставим и да ползваме за 10 милиарда ... само трябва, да работим с руско говорио ... но евместо това ги харизаме и ще правим нови, които ще отдават по-малко ток, ще струват 60 милиарда и горивото ще е по-скъпо, защотооооо???? ЗАЩО?

55

Галя от EmbassyTO

преди 5 месеца

А България.... ку чета я яли. Важно е да има Сглобария на всяка цена и магарена а първа линия да раздава