18

Анонимен

преди 2 месеца

С няколко думи: циркът продължава, другари. Държавата се командва от двамата дебелаци, а масовката се лашка накъдето я насочат. Ясно е едно - всичко е за пари, за мнооого пари - митници, НАП, енергетика, военна продукция ... Какво обаче дебелаците ще занесат оттатък, че правят луди всички хора, това е въпрос на въпросите.

17

Христо Христов

преди 2 месеца

До 11 "Не вярвах че българите са чак такива мало. Умници" - туй е щот си про'с'т. Самият факт, че 85% гласуватЕ да ви командват от Брюксел показва какви СТЕ про'с'таци.

16

Явор

преди 2 месеца

Този човек говори с клишета. Правителството беше слабо. Тази сглобка е имала нужда от лепило винаги и затова трябва да се разглоби. И да бяха силни, събитията от последните няколко дни обезсмислят сътрудничеството им; просто са го обезсмислили. Анализаторите, които говореха през всичките тези месеци пред камери на телевизии, пред вестници и сайтове казваха Ще се разберат. Реалната ситуация така изглеждаше, но тези анализатори, Сашо Диков им каза нещо, което не мога да напиша, искаха да ги има.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Мъжката на секретарка на Шиши орева целия свят! Кво става бе академиче? Май Боко ви го сложи? Ама така е, като решихте, че Тагаренко на всяка цена трябва да е министър на отбраната на Укра.., пардон на България. Айде избори и от там на бунището

14

Анонимен

преди 2 месеца

Денков знаеш кой командва .Донесели са и списъка от Посолството и тя ви го прочете .И няма не искам назначени сте вече!

13

Анонимен

преди 2 месеца

Парапет политиците вече няколко години обясняват, че постовете не са им важни. Дали и на следващите избори ще ги видим в листите или на тях постовете не са им важни и ще дадат път на други ? За един баджанак питам.

12

Христо Христов

преди 2 месеца

Разумът е да се запаси човек с пуканки и кола и да гледа как ПП ще гласува предложението на Тиквата.

11

жжж

преди 2 месеца

баси мекотеллото е този.... чак пък толкова да си жаден за власт а да си такова безгръбначно...

10

Димитър

преди 2 месеца

Не вярвах че българите са чак такива мало. Умници да обиждат академик признат от световни университети като Станфорд, но тяхна работа.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Плъхът Мики Маус ще го смени Мини Маус! Каква Ротация, каква промяна! Слава Рататуй!

8

Анонимен

преди 2 месеца

Снощи ГЕЗБ бяха курназ, днес са ги викали всички в Посольството и Галя ги е била с пръчка по дирниците!

7

Избирател

преди 2 месеца

след цирка на който подложихте цялата държава е редно и герб и ппдб да се разпуснат като партии иникога да не се занимават с политика повече

6

Плъхчо

преди 2 месеца

Ти защо се обаждаш?

5

Анонимен

преди 2 месеца

Вчера беше трагедия, днес е комедия. От думите на Денков става ясно, че утре ни чака сапунка.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Цирка е пълен

3

Исус Йосифов

преди 2 месеца

Академик Николай Денков-Насекомото ще продължи да бъде премиер, при явно провален първи мандат, идва вторият при ППДБ, ще се изготви изцяло техен кабинет, и евроатлантиците Борисов и Пеевски ще го подкрепят ревностно, и без намек от посолството, Бойко и Шиши са се научили да предугаждат желанията на Козяк, пред още козяклии да са решили какво точно да поискат.

2

Анонимен

преди 2 месеца

нали си подаде декларация ,че не искаш да си министър ве, кви преговри хахах

1

Анонимен

преди 2 месеца

тоя продължава да лази и да се моли, той друго не може