97

Анонимен

преди 3 месеца

Комунист е Вапцаров, комунист е Пеньо Пенев. Единият са го убили за идеята комунизъм, а другията да не ти казвам какво е направил, когато е разбрал колко се различава реалността от мечтите му. Това, което е имало тук 45г. , е тоталитарен военизиран казармен индустриален протосоциализъм с феодален уклон и закрепостяване на роби-работници по местожителство. Вие от социалдемокрация и анархокомунизъм не разбирате - комунизъм е тоталитаризъм, авторитаризъм, сталинизъм....пренесен в чалганизъм!

96

do 93

преди 3 месеца

До НЕ на еврото. НЕ!като народа е ЯКО ПРО2СТ и икономически неграмотен няма на кой да ги говориш тези неща ! всеки народ си заслужава съдбата ! а българският е МНО2ГО про2ст и изобщо не мисли ....

95

Анонимен

преди 3 месеца

Войната в Украйна показа, че нациите вече нямат суверенитет. Когато и където световното правителство пожелае, може да предизвика локален конфликт, независимо, че късопаметното човечество вече не си спомня как украинските жени през 2014г се опитваха да спрат бойната украинска техника отиваща да обстрелва Донецка и Луганска области с голи ръце.

94

Анонимен

преди 3 месеца

До незнайко Оставаме без злато и бг се закрива.

93

ОГРОМНО ХАРТИЯ

преди 3 месеца

Демек като България въведе Еврото абсолютно всички държави в Европа ще се откажат от Еврото

92

Анонимен

преди 3 месеца

До до 96 А Пипи са еврогеюве

91

Анонимен

преди 3 месеца

До Защо? Те са Индия вече.

90

Защо?

преди 3 месеца

Англичаните защо са все още с лирата и са извън ЕС?

89

Анонимен

преди 3 месеца

САШ Норвегия и Швейцария не са евро и са много по-добре от ЕС. Това трябва да направи бг. И лева не е евро, защото еврото е много напечатано, докато лева е с борт нали МВФ го направи за да не печати или сега ще печати пак и тогава се връщаме 1997 г.

88

Анонимен

преди 3 месеца

До gaga Щото не знаеш да пишеш. Като се научиш и там ще го приемат.

87

до 96

преди 3 месеца

Вашето "Възраждане" стана ИЗ раждане. Видяхме ви много добре какво представлявате - озлобени, обезчовечени, заблудени човечета и един политически спекулант начело. Лъснахте до червено.

86

Анонимен

преди 3 месеца

До 97: от кой е опроверган? От Асен Василев ли?

85

Анонимен

преди 3 месеца

До НЕ на еврото. НЕ! Да, да, да на еврото. Спекулата ще дойде от такива като тебе, но и тя ще мине. И престани с тоя фейк за мин. резерви. Отдавна е опроверган.

84

Анонимен

преди 3 месеца

Време е за Възраждане!

83

Анонимен

преди 3 месеца

Апропо, имаме право като граждани да поискаме одит за това къде е златото на БНБ. Ако златото на БНБ наистина е в Лондонското Сити срещу наем, интересът на Лондонската банка е БНБ да фалира и златото на България да си остане завинаги там.

82

Анонимен

преди 3 месеца

Възраждането мина 19 век, бе пъпагал. Който се е възродил, възродил. Закъснял си с два века.

81

НЕ на еврото. НЕ!

преди 3 месеца

На 01.07.2023г. процентът на минималните задължителни резерви по привлечените от банките средства е 12 %. За резиденти и неризиденти. При влизане в Еврозоната, този процент става 1 %. Какво значи това? Че 12 пъти ще се УВЕЧИЧИ ПАРИЧНИЯТ МУЛТИПЛИКАТОР, което до какво ще доведе ли? До голям инфлационен натиск. Добавете и очакваната спекула в цените и ще добиете представа как ще го за ду хаме.

80

Анонимен

преди 3 месеца

Германия е спат така че некой лъже пак. Другите с евро са удвоили дълга.

79

Анонимен

преди 3 месеца

Да, бе. Ще цъфем и вържем. Инфлация и спекула в цените ни чака = ОБЕДНЯВАНЕ. Наври си еврото отзад!

78

Анонимен

преди 3 месеца

Движението на хора, стоки и капитали е еднопосочно. Българските заплати са неконкурентни на западно и централноевропейските, стоки в България почти не се произвеждат, а капиталите текат на запад към офшорните поделения на големите западни банки. Ако падне Валутния борд, БНБ ще започне да инвестира в пробите бизнеси на обръчите около политическия елит и скоро ще фалира. Предполагам, че йезуитите го знаят и няма да ни приемат в Еврозоната скоро освен, ако източването на БНБ не го направят те.